Het is woensdag en zoals beloofd zou ik me even komen voorstellen! Hoi ik ben Pauli 😉 Vandaag zal ik jullie wat meer over mezelf vertellen en wat ik precies kom doen bij Beautiful Disaster.

Wie ben ik?

Nou zoals je hebt kunnen lezen ben ik dus Pauli. Op dit moment ben ik nog 30 jaar. Volgende week vieren we een feestje want dan moet ik helaas al weer 31 kaarsjes uitgaan blazen. Maar zover zijn we nog niet..

Achter de schermen van dit artikel ben ik druk met mijn 2,5 jarige diva’tje Lynn. Meestal is ze erg lief hoor! Maar soms plak ik haar graag achter het behang (zoals op het moment dat ik dit typ, haha). Naast dit kleine meisje heb ik ook nog vier kattenkinderen. Op foto’s zal je er nu maar drie zien want Timon was bang voor de camera. Op de foto’s heb ik ook de namen geschreven omdat ik anders morgen nog niet klaar ben met uitleggen wie, wie is.

Ik ben erg positief ingesteld en probeer altijd van mijn leven te genieten. Ook al lukt dit niet altijd.

Wat is het plan?

Zoals je vorige week al hebt kunnen lezen bij Lotte gaan we alles omgooien. Ik zei net al dat ik altijd erg positief ben maar door omstandigheden lukt dit op het moment niet altijd. Dit wil ik graag proberen en de touwtjes weer terug te nemen in eigen handen. Verder heb ik nog een chocolade verslaving en rook ik regelmatig (lees gewoon elke dag zo’n 12 sigaretten.) Beiden is natuurlijk niet heel gezond.

Hoe ga ik dit proberen te veranderen heel simpel namelijk stapje voor stapje. Net als Lotte ben ik gewoon te zwaar en moet ik om gezond te zijn afvallen. Om alles te bereiken wat ik wil begin ik nu met het omgooien van mijn voedingspatroon. Ik zal niet gelijk stoppen met chocolade eten maar ik ben het wel aanzienlijk aan het verminderen. En het roken is een stap voor als alles wat stabieler is. Maar ik zal later wel een keer meer uitleggen over de stabiliteit die ik bedoel.

Motivatie

Om dit alles te bereiken is motivatie natuurlijk erg belangrijk. En ik weet van mezelf dat ik eigenlijk geen doorzetter ben. Dit wil ik graag veranderen en ik denk dat het samen wel gaat lukken. Want als ik iets wel of niet doe krijg ik van Lotte een schop onder mijn kont.

Ik heb er super veel zin in! En ik ga komende tijd allemaal lekkere en gezonde dingen proberen. Die ik dan natuurlijk ook weer met jullie kan delen!

Hebben jullie er al zin in? Ik wel tijd om gezonder te leven. Ik kan dit!

Follow

10 Comments on Even voorstellen! | Pauli

 1. Marion
  8 november 2017 at 13:02 (5 maanden ago)

  Succes met je voornemens. Goed dat je het stap voor stap gaat doen.

  Beantwoorden
 2. nicole
  8 november 2017 at 13:46 (5 maanden ago)

  12 sigaretten per dag klinkt mij als best veel in de oren inderdaad. Supergoed van je dat je daarmee gaat stoppen.

  Beantwoorden
 3. Jamey
  8 november 2017 at 14:10 (5 maanden ago)

  Wat goed zeg dat je je leven zo wilt omgooien! Ik ben erg benieuwd!

  Beantwoorden
 4. Susan
  8 november 2017 at 19:12 (5 maanden ago)

  Naw, zo lief je poesjes! Vind het altijd zo jammer dat ik allergisch ben… Goed dat je gaat stoppen met roken. Mijn tip: COLD TURKEY! Geen pleisters, sprays, troep… Gewoon stoppen en niet meer roken. Heb ik ook gedaan na 8 jaar lang 3 pakjes per week. Ben er nu al bijna 3 jaar vanaf denk ik. Moeilijk blijft het wel hoor, maar als je écht wilt… Je krijgt er zoveel voor terug!

  Beantwoorden
 5. Natalie
  8 november 2017 at 20:51 (5 maanden ago)

  31 is helemaal zo erg niet, zeker niet als je er wat jonger uitziet 😉 Ik wens je veel succes met het stoppen met roken!

  Beantwoorden
 6. Mariëlle | Me-licious
  9 november 2017 at 00:02 (4 maanden ago)

  de begin van veranderingen is zelf dingen inzien en het willen veranderen. Chapeau dat je probeert een verandering te maken in je huidige patroon en heel veel succes de komende tijd.

  Beantwoorden
 7. Dhini
  9 november 2017 at 12:11 (4 maanden ago)

  Wat goed dat je met roken gaat stopen. Heel veel succes met alles

  Beantwoorden
 8. Eva
  9 november 2017 at 12:17 (4 maanden ago)

  Hoi pauli! leuk om je te ontmoeten op deze manier 😉 En wat goed dat jullie elkaar hierin steunen. Ik zie op de foto het bodyboost boek, dat heb ik zelf ook een tijdje gebruikt. Erg fijn om mee te beginnen 🙂 Het is duidelijk en makkelijk te volgen.

  Beantwoorden
 9. Sherry
  11 november 2017 at 23:16 (4 maanden ago)

  Leuk om kennis te maken. Leuke katten.

  Beantwoorden
 10. Sabine
  13 november 2017 at 23:03 (4 maanden ago)

  Gezonde dingen proberen is altijd goed! Ik ben ook bezig met steeds meer gezonder te eten.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *