Goedemorgen op deze zondag, ik ben er weer! Tijd voor mijn dagboekje. Ik heb me voor mijn doen best gedragen afgelopen twee weken. Ik heb in totaal maar 2 hele repen chocolade gegeten, andere keren nam ik maar een stukje en 2 dagen heb ik zelfs geen chocolade genomen! Maar laten we is gaan kijken wat ik verder heb gegeten.

Voor we beginnen heb ik ook nog een beetje goed nieuws. Ik ben inmiddels al ruim twee maanden gestopt met roken. En eerlijk ik mis het roken niet eens! Ook ben ik ongeveer twee weken terug bij de huisarts geweest voor mijn neusspray verslaving en ben nu al ander halve week helemaal gestopt! Ik ben echt zo blij hier mee! Maar laten we nu echt verder gaan met mijn dagboekje.

Maandag

Ontbijt ♥ Banaan en een kop thee
Lunch ♥ Ham kaas croissant
Diner ♥ Witlof in groentesaus met vis en aardappelen
Tussendoor ♥ Wat pringles, een stroopwafel en 1 fles van 600ml met siroop

Ik drink nu best veel flessen met siroop. De siroop die ik gebruik is de Raak no sugar. Ik kan jullie deze echt aanraden je hebt zo weinig nodig van deze siroop omdat die zo geconcentreerd is. En hij is zelfs met dat kleine beetje lekker zoet.

Dinsdag

Ontbijt ♥ Frosties met melk en een kop thee
Lunch ♥ Ham kaas croissant
Diner ♥ Mac & Cheese
Tussendoor ♥ Kroepoek, een mini witte lion en een mandarijn

Woensdag

Ontbijt ♥ Frosties met melk en een kop thee
Lunch ♥ Geroosterd brood met roerei en een toefje Zaanse mayo
Diner ♥ Mac & Cheese
Tussendoor ♥ Rijstewafels, kaasbroodje, chocoladebroodje en een fles siroop

Donderdag

Ontbijt ♥ Frosties met melk en een kop thee
Lunch ♥ Poffertjes
Diner ♥ Lasagne met komkommersalade
Tussendoor ♥ Kaasbroodje, een paar digestive koekjes, een reep chocolade (oeps!!) en een fles siroop

Vrijdag

Ontbijt ♥ Frosties met melk en een halve kop thee (ik had me verslapen )
Lunch ♥ Poffertjes
Diner ♥ Karbonade met spruiten, ui en paprika uit de wok en met gebakken aardappels
Tussendoor ♥  Kaasbroodje, een paar digestive koeken en wat druiven

Zaterdag

Ontbijt ♥ Frosties met melk en thee
Lunch ♥ Ham kaas croissant
Diner ♥ Shoarma met wok groente, komkommersalade en rijst.
Tussendoor ♥ Stroopwafel, broodje braadworst, cheesestring en blikje energie

Vandaag waren we in Duitsland geweest en laten we eerlijk zijn een dagje Duitsland kan je niet afsluiten zonder broodje braadworst! Net als Lotte ben ik ook erg aan de Frosties gegaan, maar ze zijn zo lekker haha.

Vanaf 3 februari heb wat leuks. Ik ga namelijk een challenge doen. Deze challenge duurt 60 dag en bevat een stukje coaching, voeding en sport. In mijn volgende dagboekje zal ik hier sowieso wat meer over vertellen maar ik heb er echt super veel zin in! Ik hoop dat dit me wat meer zal helpen om te stoppen met chocolade en andere dingen die wat minder goed voor me zijn. Dit was het weer voor vandaag, zie ik jullie weer over twee weken?

Follow

Zin om nog een beetje te relaxen deze zondag? Neem een maskertje! Lotte schreef een review over het Diamond Mineral Rinse Mask, echt een aanrader!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *