Just a little sunshine | The Body Shop

We hebben eindelijk lekker weer! En door het lekkere weer wilde ik wat gaan spelen met vrolijke kleurtjes oogschaduw. Dus gingen we even een kleine duik nemen door mijn oogschaduws! Ik vond tussen mijn Color Crush mono’s 5 kleurtjes van The Body Shop die ik al een lange tijd niet had gebruikt. Dus daar ging ik mee aan de slag.

005 – Steel my Heart

IMG_5630
Grijs met een parelmoer finish

115 – Be my Clementine

IMG_5627
Perzik-achtige kleur met een parelmoer finish

310 – Berry Cheeky

IMG_5628
Fuchia met een parelmoer finish

501 – Head in the Sky

IMG_5629
Licht blauw met een matte finish

601 – Chat-up Lime

IMG_5626
Lime groen met een matte finish

IMG_5631
De Color Crush mono’s zijn heel zacht en goed gepigmenteerd tijdens het swatchen!

De look die ik heb gemaakt was wat moeilijk om helemaal goed en mooi te krijgen. De kleuren zijn prachtig en tijdens het swatchen lekken ze ook heel goed gepigmenteerd. Tijdens het maken van de oog look was te pigmentatie wat lastig. Ik heb de grijze kleur nat moeten aanbrengen omdat hij anders bijna niet zichtbaar was. en de andere kleuren heb ik op moeten bouwen tot hoe te kleuren zijn op de foto.

IMG_5645
In de crease heb ik de blauwe kleur als basis gebruikt die heb ik dan ook niet opgebouwd, maar meer gebruikt om de fel roze kleur iets minder hard te maken. Op deze manier heb ik ook echt alle 5 de kleuren gebruikt in deze look.

De Color Crush oogschaduw’s hebben erg mooie kleuren, ze zijn daarin tegen wat lastig om mee te werken wat dan net weer zonde is. Zijn ze de 10€ echt waard? Nee niet echt. De enige kleur is van deze 5 die ik het echt waard vind is 115 – Be my Clementine!

Heb jij wel is oogschaduw’s van The Body Shop gebruikt? En wat vindt je van deze oog look?

Follow
Haters

16 gedachten over “Just a little sunshine | The Body Shop

  1. Jill

    Leuke kleurtjes en ze staan je ook goed. Ik ben zelf niet echt van de oogschaduw. Ik heb het vaak halverwege de dag onder mijn ogen hangen. Een nude kleurtje kan nog wel, maar echt die felle kleurtjes, daar pas ik toch wel voor, ondanks dat ik het wel mooi vind.

  2. Sandra

    Ik ben fan van The Body Shop! Helaas hebben ze mijn favoriete oogpotlood al een tijdje niet meer. Die olijfgroene kleur paste echt perfect bij mijn groene ogen.
    En wat mooi opgemaakt! Zou ook wel bij mij passen, denk ik. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *