MAC Lipsticks

Om te beginnen ga ik even vloeken in de ogen van veel beauty bloggers & beauty lovers! MAC is een merk die mij niet zo heel veel doet. Het zijn prima producten maar er zijn merken die goedkoper zijn die ik even fijn vind en merken die even duur of misschien wel duurder zijn die ik fijner vind. Toch heb ik een kleine collectie MAC producten en in die collectie heb  ik 5 lipsticks, deze wil ik vandaag graag aan jullie laten zien!

IMG_5380
Van links naar recht heb ik Crosswires, Chatterbox, Vegas Volt, Diva en Velvet Teddy. Ik houd zelf heel erg van matte lipsticks, maar ik vind die van MAC vaak een beetje droog. Dus heb ik er maar 2 van dit zijn Diva en Velvet Teddy. Diva is een kleur die ik niet vaak draag omdat ik hem heel donker vind maar voor bepaalde gelegenheden is deze heel mooi. Velvet Teddy is een kleur die ik redelijk veel draag omdat het zo een kleur is die gewoon overal bij kan. Mijn eerste MAC lipstick was Crosswires deze heeft een Cremesheen finish, deze finish is wel heel zacht maar wat lichter en subtieler als de meeste andere finishes. En als laatste heb ik nog 2 lipsticks met een Amplified finish. Dit zijn Chatterbox en Vegas Volt. Deze lipsticks zijn crème-achtig  en hebben een hele goede pigmentatie naast matte lipsticks is deze finish mijn favoriet!

IMG_5383
Swatches!

Untitled design

Weer van links naar rechts de zelfde volgorde: Crosswires, Chatterbox, Vegas Volt, Diva en Velvet Teddy. Op de swatches vind ik ook dat je de verschillende finishes heel goed kan zien.

mac collage!
Look-a-likes!

Van de 2 Amplified lipsticks heb ik in mijn totale lipstick collectie een paar look-a-likes gevonden. Ik noem ze expres geen dupes omdat ik vind dat een dupe nog meer op de originele lipstick lijkt als een look-a-like.

IMG_5386
De look-a-like die ik vond van Chatterbox is de kleur Happy van BE Creative het eigen merk van ICI Paris.

IMG_5387
Zo als je ziet is Chatterbox iets koeler qua kleur maar ik vind dat ze best op elkaar lijken. BE is nog niet heel goedkoop maar wel goedkoper en ik vind dat ze beiden even lang houdbaar zijn op mijn lippen.

IMG_5384
Vegas Volt is mijn favorieten kleurtje voor de zomer en het viel mij ook op dat ik meer van dit soort kleurtjes had in mijn collectie! De eerste die ik vond was de linker op de foto de kleur Spell en ook deze is ook weer van BE Creative. De rechter op de foto is de kleur Orange Pop-up en deze is van Bourjois uit de Rouge Edition.

IMG_5385
De kleur van BE is een stukje lichter en die van Bourjois net wat meer roze. Toch vind ik ze dezelfde ondertoon hebben en alle 3 voor een andere prijsklasse. En natuurlijk zijn deze perfect voor deze zomer!

 Welke Mac lipstick is jouw favoriet?

Follow
Haters

7 gedachten over “MAC Lipsticks

  1. Johanne

    Ik vind Diva en Velvet Teddy heel gaaf. Velvet Teddy inderdaad prima voor overdag en Diva voor de iets specialere gelegenheden. Heb zelf alleen Mehr en nog een andere hele lichtroze waarvan ik de naam ben vergeten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *