MUA Fire Vixen palette | Review

MUA Ik ben verliefd! Online had ik hem al voorbij zien komen maar ik had er daarna niet meer aan gedacht.  Ik heb het over het Fire Vixen palette van MUA. De kleuren zijn prachtig warm en schreeuwen gewoon Lotte.  Tijd voor de review!

MUA
Het Fire Vixen palette trok vooral mijn aandacht door de kleuren. Want eerlijk in het verleden heeft MUA nu niet heel veel indruk gemaakt op me. Ik vond vaak het pigment Meh en mijn voorkeur ging naar andere (duurdere) merken. Het palette heeft 15 verschillende oogschaduws en de zijn super gepigmenteerd. Matte, satin, shimmers alles zit er in! En dat voor €6.99.

MUA
De verpakking is best basic zoals we eigenlijk gewend zijn van MUA. Maar het oogt wel strak. De kleuren zitten goed in de pan en zijn niet heel breekbaar. Want ja ik heb hem al 2x laten vallen en alles leeft nog haha.

MUA
Zoals je kan zien zijn de swatches super gepigmenteerd. Het enige nadeel wat ik in het swatchen merkte is dat de matte kleuren wat droog zijn en dus voor wat fall out kunnen zorgen. Ik ben echt verliefd op de oranje en fuchsia kleur had niet verwacht dat ze zo fel zouden zijn! Het fijne aan dit palette vind ik dat alles wat je nodig hebt voor een look er in zit.

MUA
En natuurlijk maakte ik gelijk een look er mee! Ik heb het best simpel gehouden vind ik. Maar ik moest echt die fuchsia kleur gebruiken dus die heb ik in de crease en onder het oog aangebracht. Verder heb ik het wat uitgeblend met de lichtste bruine tint om het lekker warm te houden. en op het bewegend ooglid heb ik een aantal shimmer kleuren gemixt.

Conclusie!

Dit is in mijn ogen echt het beste budget palette tot nu toe! En uit mijn mond betekend dat best veel aangezien ik bijna geen budget palettes bezit. De kleuren zijn prachtig. De matte kleuren zijn wat droog maar als je ze licht gebruikt en dan opbouwt heb je echt minimale fall out. Nu heb ik bij mijn Kruidvat geen MUA schap maar als ik weer is tegen het merk aanloop neem ik zeker meer palettes mee.

Wil je dit palette ook? Dan raad ik je aan om in de buurt te zoeken naar een Kruidvat die MUA verkoopt. Geen Kruidvat in de buurt die het verkoopt? Hou dan goed de website in de gaten want hij is zo populair dat die online nu is uitverkocht (erg stom ik weet het!).

Wat vind van het merk MUA en dit palette?

Follow

Hebt je mijn talkpoeder budget tips al gelezen?

10 gedachten over “MUA Fire Vixen palette | Review

  1. Claudia

    Wat een mooi pallette, en wat knap dat alles nog heel is na 2 valpartijen :’) Mijn eerste indruk van de swatches was trouwens dat ik het heel lastig vond beoordelen vanwege je tattoo, maar na wat langer kijken vind ik het misschien juist wel heel goed de pigmentatie laten zien! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *