Een nieuwe start!

Welkom bij mijn nieuwe start. Vanaf vandaag maak ik een totaal nieuwe start met Beautiful Disaster. Bij een nieuwe start hoor natuurlijk wat uitleg, dus dat krijg je vandaag. Heb je vragen stel ze gerust!

Maar Lotte, je had toch al een nieuwe start. Ja dat klopt, maar ik was er nog niet helemaal klaar voor. Begin vorige maand zijn Bentley en ik verhuisd naar ons nieuw plekje, dit was het begin van onze echte nieuwe start. Het huisje is nog lang niet klaar maar ik ben wel klaar om een nieuw persoon te worden. Klaar om het bloggen langzaam weer op te pakken. Dus heb ik Beautiful Disaster in een nieuw jasje gestoken en beginnen we nu echt op nieuw.

Ik heb alle oude artikelen verwijderd, sommige heb ik wel opgeslagen omdat ik ze wil herschrijven en nieuwe foto’s bij wil voegen.

Welkom op Beautiful Disaster!

Welkom opnieuw of als je hier voor het eerst bent gewoon welkom. Bloggen is een van mijn grote passies en het is tijd om door te gaan. Tijd om iets nieuws op te bouwen.

We zijn allemaal wel is een prachtige ramp (niet?), Daarom koos ik een tijd terug voor de naam Beautiful Disaster. Dit is de plek waar Ik mezelf kan zijn of ik me nu een ramp voel of niet. Ik zal dan ook over alles gaan schrijven waar ik me goed bij voel of dit nu positief of negatief is. Ik wil alles met jullie kunnen delen. Dit kan persoonlijk zijn, maar ook beauty, food of misschien wel een diy. Bedenk het en ik zal het vast al wel op mijn lijstje hebben staan.

Ik ben er klaar voor jullie ook?

 

 

Follow

15 gedachten over “Een nieuwe start!

  1. Irina

    Heel erg leuk! Ik ben benieuwd wat je er van gaat maken ^^
    Ow en wat een stap zeg, al je artikelen verwijderen! Ik zou dat echt nooit kunnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *