Elke maand schrijf ik netjes op wat mijn statistieken waren van de maand ervoor en mijn doelen voor de komende maand. Vorige maand deelde ik mijn doelen ook al. Voor mij heeft het ondanks de chaos toch wel een beetje geholpen om op het juiste pad te blijven. Daarom vandaag de doelen voor de maand juni.

Blog

Afgelopen maand was bijna gelijk qua aantallen als de maand mei, maar met minder blogposts die online kwamen. Dus ik zie dit als vooruitgang, haha.

Ik schreef maandag al waarom ik minder heb gepost dus voor deze maand neem ik genoegen met de aantallen die ik heb bepaald. Maar komende maand moet echt beter. Niet omdat ik op mijn statistieken wil focussen maar moet beter in de zin van meer structuur en meer artikelen die online komen.

Doel voor de maand juni is dan ook meer structuur en beter mijn tijd plannen.

Instagram

Doel voor de maand mei was de 1600 volgers behalen vandaag (3-6) staat mijn volgers aantal op 1640 dus dat doel is zeker behaald!

Voor de maand juni zet ik mijn doel op de 1700. Kleine stapjes in dit geval zijn voor mij beter, ga ik er zwaar overheen dan doe ik iets goed. Maar behaal ik het niet dan ga ik er ook niet wakker van liggen. Dan is het gewoon tijd om te kijken wat ik moet veranderen om wel te kunnen groeien in de maand juli.

Voor nu vind ik dit even genoeg doelen. Ik moet mezelf natuurlijk ook weer niet veel gaan opleggen!

Heb jij doelen gesteld voor de maand juni?

Follow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.