Elke maand schrijf ik netjes op wat mijn statistieken waren van de maand ervoor en mijn doelen voor de komende maand. Het leek me leuk om dit is met jullie te delen. Vandaag wil ik het hebben over de doelen voor de maand mei, blog gerelateerd maar ook social media gerelateerd.

Blog

Afgelopen maand was voor mijn blog niet een hele goede maand. Dit is geheel te danken aan mijzelf. Ik heb afgelopen maand veel minder blogs geschreven maar ook als ik ze wel had geschreven was ik vaak te lui om ze te delen op Facebook en/of Instagram. Mijn unieke bezoekersaantallen zaten deze maand op 699 en unieke paginaweergaven op 1183. Dit is met maar 16 blogs waarvan ik er maximaal 10 heb gedeeld op Facebook.

Tijd om minder lui te gaan zijn. Het streven is om gewoon elke week 5 blogs te gaan schrijven en deze dan ook te gaan delen op mijn social media en de groepen die daarvoor bestemd zijn. Voor paginaweergaven stel ik geen doel voor mijn unieke bezoekers is het doel om minstens toch weer die 1000 te behalen!

Facebook

Voor Facebook heb ik niet echt een doel met een cijfertje behalve dat ik er voor mijn blog meer gebruik van moet gaan maken. Misschien als ik alles weer lekker heb lopen dat ik weer een keer een cijfertjes als doel ga hebben voor Facebook.

Instagram

Instagram loopt erg lekker. Afgelopen maand wel wat minder gepost als gepland. Maar omdat mijn feed was losser was als dat die nu wordt was dat geen probleem. Begin april startte ik met 1316 volgers en op 30 april waren dit er 1521.

Voor deze maand heb ik 2 doelen voor Instagram. Namelijk de 30 day of make-up volhouden en dus ook elke dag 2 foto’s posten. Maar ook wil ik minstens groeien naar de 1600. Beide doelen moeten haalbaar zijn toch?

Voor nu vind ik dit even genoeg doelen. Ik moet mezelf natuurlijk ook weer niet veel gaan opleggen!

Heb jij nog doelen voor de maand mei?

Follow

1 Comment on Doelen voor Mei

  1. Mariska Rietveld
    2 mei 2018 at 14:32 (6 maanden ago)

    Goed om aan doelen te denken maar het moet wel leuk blijven natuurlijk! Gewoon lekker doorgaan <3

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.