Het is zondag en dus tijd voor een eetdagboek. Afgelopen tijd was even hectisch, ik ben ziek geweest, mijn mini is ziek geweest. Drama omdat mijn telefoon kapot was en nog wat meer dingen. Veel aan mijn hoofd dus. Ik moet dan ook eerlijk bekennen dat ik 2 weken alles niet heel goed heb bij gehouden. Sinds maandag ben ik wel weer alles aan het opschrijven dus ik kon vandaag wel een week voor jullie uploaden. De komende tijd zal ik echt beter mijn best gaan doen!

Maandag

Ontbijt ♥ 2 maisbollen met extra belegen kaas
Lunch ♥ 1 banaan & Biobites crackers met kipfilet
Diner ♥ pizza baguette
Tussendoor ♥ Maria koekjes met chocopasta (oeps haha)

Dinsdag

Ontbijt ♥ 2 volkorenbollen met 100% pindakaas
Lunch ♥ 2 geroosterde boterhammen ook met 100% pindakaas
Diner ♥ paella
Tussendoor ♥ Biobites Chia/Chai koekjes met 100% pindakaas

Zie je een patroon in vandaag haha. Ik heb een nieuwe verslaving genaamd 100% pindakaas.

Woensdag

Ontbijt ♥ 2 maisbollen met 100% pindakaas
Lunch ♥ 1 grapefruit en 2 geroosterde boterhammen. 1 met 100% pindakaas en 1 met kipfilet
Diner ♥ Tomaten frito en mozzarella uit de oven met afbakbroodjes om te dippen.
Tussendoor ♥ Ben & Jerry’s Minter Wonderland (2 scheppen uit de bak) & smoothie met smoothie fruit van Lidl

Het B&J’s mint ijs is echt heaven!! En ik denk dat ik binnenkort een review incl recepten zal maken voor jullie met het smoothie fruit van Lidl.

Donderdag

Ontbijt ♥ 2 meergranenbollen met 100% pindakaas
Lunch ♥ 1 banaan en 2 sinasappels
Diner ♥ zalm & broccoli
Tussendoor ♥ Stuk van een chocolade letter en snack a jack (kaas)

Vrijdag

Ontbijt ♥ 2 geroosterde boterhammen met 100% pindakaas en hagelslag
Lunch ♥ afbak pistolet met kipfilet en roomkaas
Diner ♥ Zuurkoolstampot met bieflap
Tussendoor ♥ bugels met cheese spread

Zaterdag

Ontbijt ♥ geroosterde boterham met extra belegen kaas
Lunch ♥ niets
Diner ♥ geroosterd brood met extra belegen kaas en een klein bakje met zuurkoolstampot
Tussendoor ♥ 1 oliebol

In de ochtend zijn we even het dorp in geweest om koekkruimels te gaan halen op de markt maar die meneer was er niet, heel vervelend. Uit een lichte irritatie ben ik toen maar een oliebol gaan halen. Mini was al niet zo lekker dus in de middag hebben we lekker samen geslapen waardoor we de lunch dus ook hebben overgeslagen. Waardoor ik in de avond niet heel veel zin in had avond eten dus was een broodje gaan eten en daarna had ik ineens zin in zuurkool haha.

Zelf vind ik deze week qua eten nog best netjes heb gehouden. En vanaf komende week ga ik echt beter mijn best doen in het bijhouden van alles. Maar als het goed is, is alles nu ook weer een stukje rustiger hier.

Follow
Haters

Benieuwd naar mijn motivatie voor dit alles? Lees het hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.