We twijfelen allemaal wel is over de richting waar we in gaan. Ik heb het de laatste tijd een beetje moeilijk gehad met mijn richtingsgevoel. Links is nog steed links en recht is gewoon rechts. Maar ga ik de goede kant op? Moet ik doorgaan met bloggen of toch stoppen. Tijd voor wat duidelijk.

Ik ga heel eerlijk zijn. De laatste tijd heb ik zitten nadenken of ik de stekker uit Beautiful Disaster ging trekken. Het voelde namelijk alsof mijn blog een beetje aan een beademingsapparaat zat. Er zat nog wel leven in maar toch ook weer niet omdat ik er weinig tot geen energie in stopte.

De reden dat ik weinig tot ik weinig tot niks deed heeft er mee te maken dat ik voor mijn gevoel een beetje de weg kwijt was. Een ander deel is persoonlijk maar daar wil ik het vandaag (nog) niet over hebben.

Waarom ik de weg kwijt was?

Ik heb heel veel moeite met dingen loslaten. Alles moet in mijn ogen perfect zijn. Wanneer foto’s niet lukken zoals ik het wil, vind ik het al niet meer leuk om door te gaan. Krijg ik de tekst die ik wil niet op papier dan is dat ook niet leuk meer.

Over bijna alles is al een keer geschreven. Ook door mezelf al, dan misschien wel niet op deze blog maar op mijn oude blog wel. Ik probeer en wil origineel zijn wat steeds moeilijker wordt. En dat zat me ook wel redelijk dwars.

Hoe nu gaan we nu verder?

Ik ga 100% niet stoppen met bloggen. Bloggen doe ik al sinds 2013 en het is echt mijn passie om te schrijven, foto’s te maken en nieuwe dingen te testen. Ik ga alleen nog dichter bij mezelf blijven en minder uploaden als mijn originele upload schema.

We gaan van 7 dagen in de week een nieuw artikel naar 5 dagen een nieuw artikel. Zo kan ik in het weekend ook echt aan mijn blog werken zonder dat ik nog allemaal andere dingen extra moet doen. We gaan terug naar mijn basis. Meer beauty en minder andere dingen.

Hoe het nu met mij gaat?

Hier gaat het nu heel goed. Ik heb zo mijn dipjes en problemen maar die hebben we allemaal toch? De laatste tijd heb ik gewoon de rust die ik nodig had genomen en goed de tijd genomen om over van alles na te denken. Ik ben klaar om alles weer op te pakken!

Wat zou jij graag willen lezen op Beautiful Disaster?

Follow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.