Het is alweer juni! Ondertussen zit ik ook alweer bijna een uur naar mijn laptop te staren zonder dat ik de woorden kan vinden die ik met jullie wil delen. Ik ben nu eenmaal best gesloten en dat is lastig als je toch persoonlijker wil worden met je lezers. Toch doe ik vandaag een poging want ik ben weer wat afwezig geweest maar met een goede en positieve reden.

Sinds begin mei heb ik namelijk te horen gekregen dat ik ‘nieuw’ werk ging krijgen. Wanneer dit artikel online staat begin ik ook gelijk met mijn eerste werkdag! Ik ga het om privacy reden niet hebben over waar ik werk en wat ik doe maar door dit goede nieuws was ik wel wat meer afwezig.

Ik heb nieuw tussen haakjes staan omdat ik eigenlijk al wel werkte maar onder een contract wat ik met het bedrijf en de gemeente had. Vandaag opent een nieuwe locatie en zo gaat ook vandaag mijn proefperiode in. Super spannend allemaal.

Terug naar waarom ik meer afwezig was. De eerste reden was dat ik mijn uren aan het opbouwen was. Want van 10 uur in de week in een keer naar 28 uur gaan was voor mij te veel en te snel. Zo had ik ook minder tijd om aan mijn blog te werken. Daarnaast moest ik super veel regelen waaronder een bso voor Bentley enz.

Alles is nu geregeld en ik ben klaar om te beginnen. Ondanks jullie dus weinig van mij hoorde gaat het dit keer wel super goed met me. Ik ben blij en vind het allemaal spannend. Niet dat ik het spannend vind om te werken maar het is een locatie die vandaag opent en Bentley gaat voor het eerst naar de bso dus ik ben een beetje zenuwachtig of alles wel goed gaat haha.

Het is chaos in mijn hoofd en volgens mij is dat ook wel een beetje te merken aan dit artikel, haha. Maar het gaat dus goed. Voor deze week heb ik gepland om alles qua bloggen weer op te pakken. Ik kan alleen niet beloven dat dit ook gaat lukken. Ik moet denk ik ook weer even mijn draai vinden. En kijken hoe ik het beste mijn tijd kan gaan inplannen! De hoop is echt meer structuur te vinden deze maand.

Fijne maandag ♥

Follow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.