Afgelopen weekend vierde wij verlaat nog pakjesavond of in ons geval pakjes ochtend. Gezien ik alleen samen met mijn mini woon vierde zijn laatste Sinterklaas dat die nog gelooft samen met zijn tweetjes. Dus was er maar één sinterklaas, genaamd mama. Ik kocht dus ook voor mezelf een aantal dingetjes, kijk je mee naar wat ik heb gekregen?

Beauty

Laten we beginnen met de cadeautjes die onder de categorie beauty vallen.


Als eerste kreeg ik deze twee parfums, beide niet toevallig van Christina Aguilera. Ik schreeuw het niet echt van de daken omdat het niemand wat aangaat waar ik fan van ben. Maar deze vrouw zal ik altijd geniaal vinden! De geur Inspire ken ik eigenlijk (nog) niet maar Touch of Seduction is echt een fijne geur.

Deze geuren kosten ook niet zoveel dus zijn ook fijn voor dagelijks gebruik en gooi ik liever in mijn tas al mijn parfum van La Boucheron.

En natuurlijk moest er nog wat make up tussen zitten. Dit wenkbrauwpotlood van Catrice is echt een van de fijnste potloden die ik ooit gebruikt heb. Dit is mijn vierde of vijfde potlood al.

De Colorboost liquid lipstick van Essence ken ik niet maar heb ik goede verhalen over gehoord en ik moest het gewoon een keer proberen.

Ook de Dewy-ful Lips van Catrice ken ik nog niet maar het zag er interessant uit.


En als laatste in beauty vond ik bij de Action deze kwastenreiniger en dat moest ik gewoon proberen.

Behalve het wenkbrauwpotlood en één van de twee Christina parfums ken ik al deze producten niet. Mocht je ergens een review van willen zien, laat het weten in de comments.

Decoratie

Ik koop graag vaak en veel nieuwe decoratie. Niet voor in huis, maar voor mijn foto’s. Zo vond ik afgelopen tijd ook weer wat dingetjes die ik bewaard heb om te gebruiken als sint cadeautjes.

Dit kleine witte dienblad met gouden folie snippers trok al een tijdje mijn aandacht. Geen idee wat ik er precies mee wil gaan doen. Maar gezien die van de Action was kon ik het voor de prijs dat die kost niet laten liggen.


Ook dit mini krukje is van de Action. Hier heb ik echt super veel ideeën mee en kan niet wachten om meer foto’s te gaan maken!

Oke dit is niet mijn meest mooie foto maar deze rekjes zijn echt de perfecte achtergrond voor productfoto’s. De gouden had ik al en besloot een uur nadat ik die gouden had gekocht dat ik die zwarte ook wilde hebben. Dus dat werd terug naar de Kruidvat.

Dit zijn mijn zelf gekochte en aan mezelf cadeau gedaan sint cadeautjes. Welke van mijn cadeautjes vind jij het leukste?

Follow

1 Comment on Sinterklaas cadeaus van mezelf

  1. Tessa
    10 december 2018 at 08:57 (1 jaar ago)

    Leuke cadeaus! Zelf heb ik pas Touch of Seduction gekocht en nog een andere (Red Sin). Erg lekkere parfums!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.