picmonkey-collagen-960x192
“Beneath the makeup and behind the smile I am just a girl who wishes for the world.”
-Marilyn Monroe

Welkom op Beautiful Disaster, ik ben Lotte en ik ben de oprichter en blogger. Maar ik ben natuurlijk niet alleen blogger; Ik ben een make-up junkie at heart, shopaholic, foodie, mama, dierenliefhebber en social media addict. En dit is natuurlijk niet alles maar om jou nu dood te vervelen met alles wat ik wel niet ben dan zijn we morgen nog niet klaar. Ik ben een meisje dat te veel leuk vindt en te veel wil delen met de wereld en zo zijn we ook hier beland.

Al jaren weet ik dat make-up mijn grote passie is maar ik heb nooit de stap durven nemen om er iets mee te gaan doen. Tot ik in mei 2013 bij mezelf dacht je bent nooit te oud om te beginnen. In die maand mei ben ik Make-up Junkie gestart omdat ik mijn passie voor make-up met jullie wilde delen en iedereen net zo enthousiast te maken over dingen die ik mooi vind. Vanwege persoonlijke redenen en keuzes ben ik in november 2016 gestopt met Make-up Junkie en door gegaan onder de naam Beautiful Disaster. Ik voelde me in deze periode vooral een prachtige ramp waardoor dit ook echt de reden is geworden voor de keuze van deze naam.


Zoals ik in het begin al zei ben ik een mama en een dierenliefhebber. Ik ben de mama van Bentley dit is mijn zoontje van 13 jaar en de liefde van mijn leven. En wij hebben 1 hondje. Ons hondje is een 12 jaar oude Amerikaanse Stafford genaamd Buddha.

Maar genoeg over mij! Ik wil jou veel lees plezier wensen op mijn stukje internet. Heb je vragen stel ze vooral. Plaats een comment, stuur een mailtje het mag allemaal.

Liefs, Lotte!