Alle onderstaande is van toepassing op de gehele website van Beautiful Disaster. Wanneer je de website bezoekt, ga je automatisch akkoord met deze disclaimer.

Beautiful Disaster is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Toch kan het zo zijn dat gepubliceerde stukken feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van Beautiful Disaster kunnen geen rechten worden ontleend. Ook is Beautiful Disaster op geen enkele manier aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de op de website aangeboden informatie. Daarbij is Beautiful Disaster niet verantwoordelijk voor de website waarnaar gelinkt of verwezen wordt.

De inhoud die op Beautiful Disaster staat, is aan verandering onderhevig en kan/mag op elk moment worden gewijzigd door de auteur zonder enige vorm van aankondiging.

Auteursrecht:

Alle inhoud op Beautiful Disaster is zelf geschreven, gemaakt of gefotografeerd door Lotte, de eigenares van de website of door een van de gastbloggers. Wanneer dit niet het geval is, wordt dit aangegeven met een bron. Het is niet toegestaan om foto’s, afbeeldingen en/of teksten zonder mijn toestemming over te nemen, te kopiëren, gebruik te maken of worden aangepast op je eigen website of voor andere doeleinden. Als je de inhoud van Beautiful Disaster wel graag wilt gebruiken, dien je altijd te verwijzen naar de website en om toestemming hebben gevraagd aan Lotte.

Privacy:

Eventuele persoonsgegevens door middel van het reageren op het blog zullen door Beautiful Disaster niet worden doorgegeven aan derden. U heeft hierbij recht op inzage-, wijzig- en verwijderingsrecht. De gegevens zullen alleen worden gebruikt voor de genoemde doeleinden.

Reageren:

Het is voor iedereen mogelijk om onder een blogpost van Beautiful Disaster te reageren. Iedere reactie wordt geplaatst, tenzij deze aanstootgevend, niet respectvol of discriminerend is. Wij behouden het recht om ten alle tijden een reactie te verwijderen. In geval van discriminatie of bedreiging etc. wordt er een melding gemaakt bij de politie. Beautiful Disaster is geen enkel geval aansprakelijk/verantwoordelijk voor de reactie die een ander plaatst, of de gevolgen hiervan.

Reviews:

Met enige regelmaat komen er artikelen online met daarin de mening van Lotte (of een gastblogger). Hierin wordt altijd een eerlijke mening verwerkt, zowel de plus- als minpunten kunnen worden opgenoemd. Dit is belangrijk naar de bezoekers toe. Beautiful Disaster kan daarom geen garantie geven tot een positief artikel. Dit geldt ook voor de producten die worden opgestuurd naar Beautiful Disaster.

Winacties:

Wij kunnen ten alle tijden de regels in een actie aanpassen en veranderen. Ook sluiten wij social media profielen die uitsluitend gebruikt worden voor win acties uit van deelname aan onze acties. Mocht het nodig zijn controleren we via ip adres of er niet meerdere keren wordt meegedaan en dus of er wel of niet vals gespeeld wordt.

Heb je vragen of twijfels? Mail dan naar info@beautifuldisaster.nl