Beautiful Disaster is een persoonlijke beauty blog waar je ook fashion, lifestyle en food terug vind. Eigenlijk kan je op Beautiful Disaster alles vinden binnen eerder genoemde onderwerpen. Op Beautiful Disaster verschijnen dagelijks blogs over dit thema, zoals reviews, tutorials en meer. Als u een product, een website of een merk meer bekendheid wilt geven, dan is het een aanrader om dit op Beautiful Disaster te zetten. De adverteer mogelijkheden staan hieronder weergegeven.

Persbericht:

Voor nieuws staat Beautiful Disaster altijd open. Bij het versturen van een persbericht met beeldmateriaal heeft u geen garantie dat het daadwerkelijk online komt te staan. Er wordt een selectie in berichten gemaakt, alleen degene die ik geschikt acht voor de website krijgen een plaatsje op het blog. U kunt ze sturen naar info@beautifuldisaster.nl.

Gesponsord Artikel:

Wilt u een informatief artikel online over uw product, merk of website? Dat is zeker mogelijk. U levert de informatie en de producten aan, waar ik vervolgens een artikel mee schrijf. Het beeldmateriaal maak ik zelf op maat. Er zullen ongeveer twee links in het artikel worden geplaatst naar uw product, merk of website.

Bij deze optie adverteren zitten er kosten aan verbonden die zijn op te vragen via de mail, daarbij zal er altijd het woord ‘gesponsord artikel*’ boven of onder aan een artikel komen te staan.

Review:

Heeft een u een product of merk dat u graag wilt laten reviewen? Ik test het graag! Het enige wat u hoeft te doen, is het product of het merk op te sturen. Ik schrijf dan een stuk over het product of merk nadat ik dit heb getest, dit bevat algemene informatie en uiteraard mijn mening. Ik geef u geen garantie dat het positief zal zijn, gezien het feit dat ik altijd eerlijk ben over het product of merk: ik noem als het nodig is zowel de positieve als eventuele negatieve punten op. Daarbij maak ik de foto’s en/of video zelf, beeldmateriaal opsturen is dus niet nodig u kan natuurlijk altijd uw logo meesturen. Onderaan de review komt een link te staan naar het product of merk met de naam en de prijs erbij. Wilt u meerdere links in het artikel neem dan even contact op voor de kosten.

De kosten die u maakt om de producten of het merk toe te sturen, zijn voor uzelf. Mijn adres is op te vragen via e-mail.

Win Actie en/of Korting:

Een laatste optie is om een winactie en/of kortingscode te organiseren in samenwerking met Beautiful Disaster. Dit kan gekoppeld zijn aan een persbericht, review of advertorial, maar ook apart. Leuk voor mijn bezoekers en promotie voor uw website en/of producten! In dit artikel kan ik eventueel algemene informatie over het product, merk of bedrijf vermelden met maximaal twee links. Beeldmateriaal wordt op prijs gesteld, net als het meedenken over de actie.

* bij een gesponsord artikel zal altijd vermeld worden dat het om een gesponsord artikel gaat dit is een verplichting die ik heb naar mijn lezers toe. Dit kan boven en onder aan een artikel maar het zal ten alle tijden om de tekst ‘gesponsord artikel’ of ‘advertorial’ gaan.