Een merk wat ik altijd al wilde proberen voor hun oogschaduw is Colourpop. Maar omdat het alleen te bestellen is via hun eigen website deed ik nooit een bestelling. Tot ik laatst een aanbieding kreeg die ik niet kon weer staan. Ik koos een aantal producten uit om te proberen waaronder de twee Super Shock Shadows die ik vandaag review!

Super Shock Shadow

Ik koos twee kleuren met een wat meer roze ondertoon. Dit zijn namelijk de kleuren die ik dagelijks veel draag en aangezien ik lang moest wachten voor het binnen kwam wilde ik in ieder geval een aantal producten die ik elke dag kon gebruiken.

oogschaduwSweet Tea is een licht roze kleur die aan de warme kant zit. Het is een oogschaduw met de ultra glitter formule en de glitters in deze oogschaduw zijn super fijn en klein en in de kleuren goud, zilver en roze.

Twitterpated is ook een licht roze kleur maar heeft meer een paarse ondertoon. Hij oogt qua kleur heel warm door de fijne gouden glitters die er in zitten Ook deze oogschaduw heeft de ultra glitter formule.

De textuur van de oogschaduw is super creamy. Ze voelen in eerste instantie erg bouncy in de pan alsof het een crème oogschaduw is. Maar zodra het op de huid zit voelt het wel weer als een poeder.

In gebruik & swatches

oogschaduw
Ik ben super blij met de kleuren die ik heb gekozen. Ondanks dat ze extreem veel glitter bevatten zijn het hele draagbare kleuren voor mij. De oogschaduw is het beste aan te brengen met de vingers door de textuur die het heeft maar het is niet onmogelijk om het met een kwast te doen. Dit zorgt wel voor wat fall out wat ik niet heb wanneer ik het aanbreng met mijn vinger.

Qua draagbaarheid is het ook super prima. Wanneer ik het aanbreng in de ochtend zit het aan het einde van de dag nog steeds goed. Natuurlijk net als elke andere goede oogschaduw is het wat vervaagd maar niet zo veel dat ik denk dit is het geld niet waard.

Kleine samenvatting en video

In bovenstaande video kan je goed zien hoe mooi de glitters in deze oogschaduw is!

Kort samengevat; Super fijne oogschaduw met een interessante textuur. Makkelijk aan te brengen en heeft goede draagtijd. Ook vind ik voor mezelf dat deze kleuren perfect zijn voor elke dag.

Colourpop heeft vaak speciale acties waardoor je dingen voor veel minder kan bestellen. Het heeft wel een langere verzendtijd, dit duurde bijna 3 weken voor het binnen was. De Super Shock Shadows kosten $7.00 per stuk en ik had nu een aanbieding dat ze maar $3.00 kostte.

Wat vind jij van dit soort oogschaduws?

Volg me op instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.