agenda
Kerst is weer voorbij en we gaan bijna het nieuwe jaar in! Tijd dus om het over mijn 2018 agenda te gaan hebben. Mocht je er nog geen agenda hebben gevonden, deze is echt super fijn en nog is erg goed voor je bankrekening.

The Basics

De agenda heb ik gekocht bij de Action. Ik kan de bon nergens vinden dus ik durf de prijs niet echt met zekerheid te zeggen, maar hij was rond de 2€ dacht ik. De agenda is A4 formaat, ik vind dit zelf erg fijn omdat ik hem voor mijn blog gebruik en dus niet echt hoef mee te nemen.

Als je de agenda opent heb je net als in elke agenda een pagina voor al je persoonlijke gegevens. Daarna krijg je twee pagina’s met de schoolvakanties in NL en BE. Het fijn als je kinderen heb en ook als je geen kinderen hebt zo weet je een beetje welke plekken je in die periodes moet vermijden haha. Ook krijg je twee pagina’s met alle feestdagen van NL en BE maar ook van FR en DE. Leuk als je graag alle feestdagen wilt vieren of er misschien over wilt bloggen. Maar nee serieus ik vind dit altijd wel gewoon leuk om te lezen. Ik hou van feestdagen en ben dan ook altijd heel nieuwsgierig naar wat andere vieren.

En dan krijg je nog een aantal pagina’s voor je notities en een kalender voor 2018 en 2019. Dan sla ik even een groot deel van de agenda over, maar daar kom ik zo op terug dan vind je achterin ook nog ruimte voor adressen en verjaardagen. Al met al heeft de agenda qua basics rond om de dagen zelf alles wat je, je kan wensen.

De rest van de agenda!

Nu komen we bij de rest van de agenda. Het leuke deel al zeg ik het zelf. Sommige zullen nog onder de basics vallen maar ik vind gun ze een apart podium.

agenda
Voordat je bij het echte agenda gedeelte komt zijn er 12 pagina’s voor elke maand. Als je geen blog hebt kan je hier natuurlijk gewoon je belangrijkste afspraken op schrijven of iets anders wat je er kwijt wilt. Maar als blogger vind ik dit extra handig want ik kan hier heel overzichtelijk mijn blogs voor een hele maand plannen.

agenda
Na deze losse maanden komt het gewone deel van de agenda. Op de linker bladzijde heb drie dagen en op de rechter heb je er vier. Ik vind deze indeling fijn. Zo kan ik op de doordeweekse dagen lekker veel kwijt. In het weekend heeft mijn mini geen school dus doe ik sowieso minder aan mijn blog dus dat ik voor die dagen de helft minder ruimte heb maakt voor mij niks uit.

agenda
De agenda loopt sowieso door tot de eerste week van januari. Maar daarna krijg je twee pagina’s met afspraken na 2018. Voor mij is dit erg handig want mocht ik al dingen willen plannen voor mijn blog voor het jaar er op raak ik mijn ideeën zo niet kwijt. Maar je kan er natuurlijk ook gewoon je tandarts afspraak neerzetten ofzo. Wel minder leuk maar het kan.

Extra


Ook heb je nog een pagina waar je mail adressen kan opschrijven. Ik vind dit een leuk idee omdat je het niet zoveel ziet. Zo hoef ik bij mijn gewone adressen niet een heel vakje te vullen voor alleen een mail adres en kan ik die gewoon hier plaatsen.

Als laatste heb je ook nog een pagina waar je websites kan opschrijven die je wilt onthouden en op de kaft aan de binnenkant achterin zit nog een vakje waar je papiertjes, bonnetje, foto’s of misschien wel agenda stickers kan doen, erg handig!

Mijn mening

Mocht je het nog niet door hebben, ik ben erg enthousiast over deze agenda. Ik koop elk jaar een agenda in A4 formaat omdat ik dit fijn vind werken. Meestal koop ik die bij de Bruna en kost die me zo een 14€. Nu heb ik voor ongeveer 2€ precies het  zelfde met misschien wel meer opties. Nu hoorde ik van de week dus dat ze deze agenda’s vorig jaar ook hadden. Ik heb ze niet gezien en ik kom toch echt vaak in de action, lees minstens 1x per week haha. Ik hoop dus dat ze hem volgend jaar weer hebben!

Wat vind jij een fijne formaat agenda en heb jij je agenda voor 2018 al?

Follow

12 Comments on Agenda 2018 | Action

 1. Tania
  28 december 2017 at 21:36 (6 jaar ago)

  Ik had dit jaar dezelfde agenda van de action. Had handig, zeker omdat je veel ruimte had om te schrijven

  Beantwoorden
 2. Tamara
  28 december 2017 at 22:15 (6 jaar ago)

  Op jou review wachtte ik echt maar heb de agenda helaas niet bij mijn action kunnen vinden heb er nu een van de bruna waar zaterdag een review over heb.

  Beantwoorden
  • Lotte
   28 december 2017 at 22:21 (6 jaar ago)

   Aah super jammer, ik moet ook eerlijk zeggen dat ik er afgelopen week niet op heb gelet of die hier nog lag! Ik ben benieuwd naar jou agenda want ik kocht mijne afgelopen jaren ook bij de bruna, zijn best fijn 😀

   Beantwoorden
 3. Krystle
  28 december 2017 at 22:40 (6 jaar ago)

  Hij ziet er erg overzichtelijk uit. Ik heb al een agenda, maar anders zou ik zeker naar Action gaan en voor dat geld helemaal!

  Beantwoorden
 4. Elke
  28 december 2017 at 22:45 (6 jaar ago)

  Wat leuk! Ik wist echt niet dat action zo’n fijne agenda’s verkocht!

  Beantwoorden
  • Laura
   18 augustus 2018 at 21:13 (6 jaar ago)

   Leuke agenda ja klopt ze hebben hele leuke agenda s ik heb zelf ook een agenda van de action en ik vind hem ook heel fijn

   Beantwoorden
 5. Vera
  28 december 2017 at 23:12 (6 jaar ago)

  Lijkt me een fijne agenda, zeker voor maar 2 euro! Zelf heb ik er een van de boekenwinkel.

  Beantwoorden
 6. Fleur
  29 december 2017 at 02:02 (6 jaar ago)

  Ik heb al jaren geen agenda meer en doe alles digitaal op mijn telefoon en laptop

  Beantwoorden
 7. Ellen
  29 december 2017 at 08:16 (6 jaar ago)

  Dit lijkt mij een heel fijne agenda voor een klein prijsje!

  Beantwoorden
 8. Cassandra
  29 december 2017 at 10:03 (6 jaar ago)

  Ziet er super overzichtelijk uit! Ik heb zelf een passion planner vanuit Amerika laten overkomen, misschien ook een review van doen?

  Beantwoorden
 9. nicole
  29 december 2017 at 10:50 (6 jaar ago)

  Ik gebruik altijd een Moleskine XL. De agenda van de Action vind ik mooi, zeker voor die prijs!

  Beantwoorden
 10. sophia
  30 december 2017 at 18:19 (6 jaar ago)

  Wauw deze vind ik zo leuk! Heb zelf de Mascha planner aangeschaft voor 2018, ben ik erg benieuwd naar!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.