2017 was een veelbewogen jaar en eerlijk ben ik een soort van blij dat het voorbij is. Een jaar met afsluitingen en nieuwe kansen. Een nieuwe start op blog gebied maar ook voor mij persoonlijk.

Bloggen

Laten we het eerst even terug gaan kijken naar mijn chaotische blog jaar. In 2016 trok ik de stekker uit Make-up Junkie en kocht ik Beautiful Disaster om op nieuw mee te beginnen. De reden hiervan waren geheel persoonlijk en de keuze moest gemaakt worden. In die periode zat ik totaal niet goed in mijn vel en was die nieuwe start veelte snel. Dus zette ik alles op een laag pitje.

April van dit jaar haalde ik alle content van de blog offline. Dit waren blog artikelen die terug gingen tot 2013 want ik had ook van alles meeverhuisd vanaf mijn vorige blog. Ik zocht alles grondig uit, verwijderde veel en een handje vol artikelen kregen een make-over en hier en daar wat verbeteringen en konden weer online. In mei besloot ik ook dat het tijd was om weer te gaan bloggen. Ook dit was weer te vroeg. Wie start nu opnieuw met bloggen midden in een verbouwing. Af en toe kwam er wel een artikel online maar ik kon me er niet toe zetten om er meer regelmaat in te vinden.

Tot 1.5 week geleden, ik besloot mezelf een trap onder mijn kont te geven en aan het werk te gaan. Ik maakte een planning die ondertussen al 20 keer is veranderd maar er komen dagelijks artikelen online. OkΓ© met uitzondering van maandag en gister maar wij hebben vakantie dus 2 dagen van de 7 niet is al een stuk beter dan 1x in de 2 weken niet? Het is ook wel fijn om te zien dat het niet voor niks is. Mijn bezoekersaantallen lopen langzaam weer omhoog en ik krijg berichtjes dat mensen blij zijn dat ik weer bezig ben.

Begin dit jaar had ik mezelf geen doelen gegeven met als reden dat dit persoonlijk een chaotisch jaar zou worden. In augustus besloot ik mezelf 1 doel te geven mijn Instagram volgers tot 1000 te krijgen voor 1 januari. Dit is me ook gelukt ik behaalde dit doel begin november! Ik ben nu bezig met doelen opschrijven voor komend jaar maar daar kom ik 1 januari op terug!

Persoonlijk

Persoonlijk was 2017 nog veel chaotischer, ik zal hier niet tot in detail gaan want sommige dingen zijn gewoon privΓ©. In februari op mijn verjaardag kreeg ik te horen dat na maanden vechten mijn urgentie voor een woning was goed gekeurd. Super nieuws maar ook super eng want ik wist totaal niet wat ons te wachten stond. binnen 2 dagen kreeg ik dus ook al te horen dat we een woning aangeboden kregen! Iets wat al bijna een jaar duurde ging ineens zo snel.

Na een hoop gedoe met papieren en dingen regelen met gemeentes was het in april zover. Wij gingen verhuizen, het huis was een drama maar we hadden weer ons eigen plekje. Nu ga ik heel eerlijk zijn, ik ben nog steeds niet klaar met schilderen haha. Maar we wonen fijn en alles gaat goed.

Wie mij op Instagram volgt heeft vast al wel gezien dat ik een Amerikaanse stafford heb. Ook hij is bijna een jaar bij ons weggeweest en verbleef in een opvanggezin. Eind april kwam hij dan ook eindelijk weer thuis en was ons gezinnetje weer compleet.

Volgend jaar

Op het moment ben ik heel druk met doelen opschrijven en het uitwerken in een tijdlijn. Deze doelen zijn persoonlijke doelen maar ook blog doelen.Β Ik zal mezelf ook zeker schoppen onder mijn kont blijven geven want ik merk aan mezelf dat ik het bloggen toch erg heb gemist en het voor mij een soort hou vast is aan mezelf. Ik weet niet zo hoe ik het ander zou moeten uitleggen, mijn blog is gewoon een soort van verlenging van mijzelf.

Over deze doelen kan ik nu nog niet veel zeggen omdat ik nog niet klaar ben maar vooral omdat ik vind dat dit artikel lang genoeg is nu. Ik ben ondertussen wel echt klaar met 2017, tijd voor een nieuw jaar en veel nieuwe kansen!

Mocht je voor januari hier niet meer terug komen, wens ik je vast een heel gelukkig en gezond 2018.

Follow

9 Comments on Terug blik op 2017

 1. Fleur
  30 december 2017 at 14:51 (6 jaar ago)

  Ik wens je een mooie afsluiting van 2017 en veel geluk en (blog) plezier in 2018

  Beantwoorden
 2. Sanne
  30 december 2017 at 17:57 (6 jaar ago)

  oh die viervoeter zal je wel gemist hebben. Wat een prachtig hondje. En op naar volgend jaar, gewoon lekker bloggen en niet te veel plannen. πŸ˜‰

  Beantwoorden
 3. Sofie Katelijne
  30 december 2017 at 18:03 (6 jaar ago)

  Fijn om te horen dat er terug vaker artikels online komen, you go girl!

  Beantwoorden
 4. sophia
  30 december 2017 at 18:10 (6 jaar ago)

  Dat klinkt als een bewogen jaar! Maar wauw, dagelijks bloggen, knap! Dat zou ik zelf nooit kunnen volhouden πŸ˜€ Zowel qua tijd als qua inspiratie zou ik tekortschieten. Benieuwd naar je volgende blogposts!

  Beantwoorden
 5. Vera
  30 december 2017 at 18:44 (6 jaar ago)

  Wat een ontzettend mooie hond heb je zeg! Ik ben benieuwd wat 2018 jou gaat brengen.

  Beantwoorden
 6. Girls-Things
  30 december 2017 at 19:12 (6 jaar ago)

  Wat een mooi jaar. Fijn dat je je nu focust op je blog. Een fijne jaarwisseling gewenst!

  Beantwoorden
 7. Xarifa
  30 december 2017 at 19:46 (6 jaar ago)

  Zo te lezen heb je een paar mooie dingen beleefd afgelopen jaar. Een nieuw huisje en je hond weer terug. Maar helaas ook beel minder leuke dingen. Voor 2018 ga je vast weer allemaal leuke dingen doen!

  Beantwoorden
 8. Tamara
  31 december 2017 at 14:06 (6 jaar ago)

  Wat fijn dat je stafford weer terug is en heel goed van jezelf dat je weer begonnen bent je blogs en foto’s blijven super leuk

  Beantwoorden
 9. Eline
  3 januari 2018 at 21:05 (6 jaar ago)

  Wat fijn dat je voor 2018 weer goede moed hebt gevonden om dagelijks (waw!!) te bloggen. Ik wens jou alvast een heel mooi jaar toe met vele mooie momenten en goede schouder om op te huilen wanneer het eens even tegen zit.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.