De basis van mijn make-up vind ik erg belangrijk. Naast dat de producten die ik aanbreng zijn ook de tools die je gebruikt erg belangrijk. Wie al langer mijn blogs leest weet dat ik geen foundation meer draag. Maar wel concealer en poeder en die breng ik beide het liefste aan met een beauty blender. Dus toen ik een set met 18 stuks zag liggen in de action dacht ik, die moet ik proberen. Na ze op alle mogelijke manier te hebben getest is het nu eindelijk tijd voor mijn mening!

Nu ben ik een beetje een verwend nest en gebruik ik het liefste de originele Beautyblender of die van Real Techniques. Ik heb goedkopere varianten wel geprobeerd in het verleden maar altijd kom ik terug bij die twee merken. En laten we eerlijk zijn mijn bankrekening vind dit geen hele fijne hobby. Dus als deze beauty blenders van Max&More fijn zijn is dat echt een hele goede deal! Je krijgt namelijk 18 stuks voor maar 5.95€.

De beauty blenders

De grootste beauty blender in de set is de oranje. Deze lijkt het meeste op de originele Beautyblender. Wel voelt die droog erg hard aan. Voor vloeibare producten gebruik ik de spons nat want zo neemt die minder product op maar voor mijn poeder vind ik een droge spons echt fijner en dan is deze zoals die is echt te hard. Zoals je kan zien groeit de spons goed wanneer die nat is gemaakt. Dit is echt een pluspunt want hij is nu dus ook een stuk zachter. De eerste keer was die nog steeds niet zo zacht als ik hem graag zie maar wel zachter als dat ik had verwacht.

De sponsen allemaal best wat kleur af in het water de eerste paar keer dat je hem nat maakt. Ze geven echter niet af op het gezicht. Maar toch is dit even het melden waard, het is toch een kleurstof die loslaat en niet iedereen vind dit een fijn idee.

Ook zit er een kleinere variant van de oranje in de set. Deze gele is wat makkelijker om te gebruiken voor kleine oppervlaktes. Zoals kleine plekjes die je wilt bedekken met concealer. Ook hier geldt weer eerst vrij had maar een stuk zachter wanneer die nat is.

De roze heeft een vrij bijzondere vorm. Dit is er dan ook een waar ik zelf niet echt aan kan wennen en niet goed weet waar ik hem voor zal gebruiken. Moet wel zeggen dat die door het smallere middenstuk makkelijk is vast te houden. En hetzelfde hier qua hardheid als de andere twee.

Mijn mening

Ik heb de beauty blenders nu een tijdje in gebruik. En ik merk heel erg dat het een beetje is zoals leren schoenen. Hoe vaker je ze gebruikt hoe fijner ze worden. Het lijkt namelijk wel als of ze na elk gebruik een beetje zachter worden. Ze doen precies wat ze moeten doen. Zijn het mijn favoriete sponzen? Nee mijn voorkeur gaat toch echt naar de originele Beautyblender en de Real Techniques spons. Maar ik ga deze wel gewoon gebruiken nu ik ze toch heb gezien er niks mis is met de sponzen en ze mijn basis gewoon mooi aanbrengen.

Je vind deze set met beauty blenders voor 5.95€ bij de Action in jouw buurt. Ze hebben ook andere kleinere sets die leuk zijn om te proberen!

Hoe breng jij het liefste je basis aan?

Follow
 

4 Comments on Beauty Blender 18pcs | Max&More

 1. Rachel
  2 december 2019 at 13:35 (5 jaar ago)

  Wat mega fijn zeg, ze zien er goed uit! En je hebt een goede review geschreven

  Beantwoorden
 2. theNextG1rl
  3 december 2019 at 20:03 (5 jaar ago)

  Klinkt een beetje als de verpakking met 3 erin die ik heb geprobeerd! Voelen wel wat harder aan, maar voor die prijs prima. En ik ga ze natuurlijk ook gewoon gebruiken πŸ˜‰

  Beantwoorden
 3. lynn
  7 april 2020 at 18:20 (4 jaar ago)

  Ik ben bezig met een school project over deze bueatyblenders, en ik vroeg me af of je weet waar (welk land) ze gemaakt worden?

  Groetjess

  Beantwoorden
  • Lotte
   9 april 2020 at 10:25 (4 jaar ago)

   Dit zal per merk verschillen, ik denk dat je daarvoor het beste een aantal merken kan mailen? Ik heb namelijk van de blenders die ik heb ook geen verpakkingen meer. Succes met je project!

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.