Ik ben ooit begonnen met bloggen omdat ik graag nieuwe merken leer kennen. Dus toen ik op Instagram een actie zag om producten te testen van Tiindi meldde ik me natuurlijk meteen aan. En ik werk uitgekozen om twee producten te gaan testen. Dit heb ik natuurlijk uitgebreid gedaan en vandaag is het tijd voor de review!

Tiindi

Tiindi betekent in het Gambiaans sheabutter. Sheabutter is ontzettend hydraterend en helend voor de huid. De producten bevatten dan ook allemaal plantaardige oliën en onbewerkte, biologische sheabutter. Alle producten zijn geheel natuurlijk en 100% onbewerkt. Zo zijn ze dus gemaakt zonder waterverspilling, gebruik van vervuilend plastic en giftige chemicaliën.

De producten van Tiindi zitten allemaal in verpakkingen van Violet glas. dit is een donker glas wat er voorzorgt dat de producten niet worden aangetast door de zon. Ook is glas nu eenmaal een stuk milieuvriendelijker als plastic! Ook super is dat Tiindi bij elke aankoop een bijdrage doneert aan projecten van Plan International Nederland. Zo helpen we allemaal een beetje mee om de wereld een betere plek te maken.

Pristine

Het eerste product wat ik kreeg is Pristine. Dit is een Cleansing oil. Ik hou van reinigingsoliën, olie verwijderd namelijk make-up beter dan andere reinigingsproducten voor mijn gevoel. Pristine is een voedende reinigingsolie die make-up, overtollig talg en vuil helpt verwijderen. Deze cleansing oil is geschikt voor alle huidtypes.

Ingrediënten:

Shea butter, rijstolie, olijfolie, koolzaadolie, walnootolie, hazelnootolie, kokosnoot olie, moringa olie, patchouli olie, rose geranium olie, yang yang olie en vitamine E olie.

Zoals je kan zien zitten er echt alleen maar oliën in deze reinigingsolie. En op de huid is die echt heel zacht en smeert die makkelijk uit. Wel vind ik zelf de geur wat overheersend, maar dit is een persoonlijk iets. Ik heb echt hele gevoelige ogen dus dit was voor mij wel even iets wat ik vrij eng vond. Ondanks dat er geen parfum in zit weet ik namelijk dat mijn ogen op bepaalde geuroliën wat heftiger kunnen reageren.

Hier heb ik wat swatches aangebracht op mijn arm om daarna wat van de olie aan te brengen, goed inmasseren. Hierna heb ik een van mijn wasbare make-updoekjes gepakt en heb ik nat gemaakt met warm water. Even er opgelegd en daarna alles weg geveegd.

Zoals je kan zien zie je alleen nog een beetje van mijn oogpotlood zitten. En als ik eerlijk ben krijg ik die sowieso bijna nooit van mijn huid af.

Mijn huid vind de olie heel fijn en mijn make-up wordt goed verwijderd. Zoals ik voorspelt had vinden mijn ogen het minder fijn. Ik ga er wel van uit dat dit echt aan mijn gevoelige ogen ligt, die kunnen echt vrij weinig hebben.

Immediate Addiction


En het tweede product is de Immediate Addiction body butter. Ik hou van bodybutters, helemaal als het buiten wat kouder is en ik wat drogere plekken krijg op mijn huid. Hij is wel wat harder als ik gewend ben van body butters, maar ik gok dat dit komt door de sheaboter deze is vrij hard en wordt zacht door de temperatuur van je huid.

Ingrediënten:

Shea butter, Kokosolie, Rozenwater, Bijenwas, Abrikoos olie, Arganolie, Avocado-olie, Vitamine E-olie, Bixa orellana, Vanille-olie, Rosewood olie, Gember olie, Lecithine, Kappa carrageenan.

De body butter bevat veel voedende ingrediënten. Zoals ik al zei is de butter vrij hard, maar wanneer je een beetje in de hand hebt smelt dit al snel naar een wat vloeibaardere substantie waardoor het makkelijk is uit te smeren op de gewenste plekken op de huid. Qua geur is die erg lekker en vind ik hem minder sterk als de reinigingsolie.

Mijn mening

Ik heb een grote liefde voor natuurlijke producten die met liefde worden gemaakt. Ik ga niet zeggen dat natuurlijk altijd beter is want dit is niet altijd het geval. Doe hierin goed onderzoek en kijk vooral wat werkt voor jouw huid.

Ik vind de producten van Tiindi die ik nu heb getest erg fijn. De reinigingsolie reinigt mijn huid goed, ondanks ik hem niet meer op mijn ogen gebruik. En de body butter voedt de droge plekken op mijn huid perfect.

Mocht jij nu ook nieuwsgierig zijn neem dan even een kijkje op hun website en ga ze zeker even volgen op Instagram!

Wat is jouw favoriete body butter?

Follow

Deze review bevat een producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.