Ik heb een tijdje getwijfeld of ik een review ging schrijven over de contour powder van Etos. Ik heb namelijk een beetje een haat/liefde verhouding met dit product. Toch besloot ik dat ik het ging doen omdat er toch een heleboel pluspunten aan deze contour power zitten! En één hiervan is dat hij is perfect voor lichte huidjes.

Contour powder
Laten we beginnen met de verpakking; het is simpel en strak zoals we gewend zijn van de etos producten. Hij voelt erg stevig en ik heb hem al twee keer laten vallen (niet hard, dat kan die niet aan denk ik haha) en hij is nog heel. Ik klop dit natuurlijk wel even gelijk af voordat hij morgen echt kapot valt!

Contour powder
Uit mijn hoofd zijn er drie kleuren van de contour powders, pin me er niet aan vast het kan ook zijn dat het er meer of minder zijn. Maar ik dacht dat het er drie waren. Ik ben laten we zeggen redelijk wit en ik heb dus de lichtste kleur uit het assortiment. Dit is Light/medium.

Contour powder
De reden dat ik een haat/liefde verhouding met de contour powder heb is omdat hij echt heel erg poederig is. bovenstaande foto is echt zoals het is als je, je kwast er 2x overheen haalt! Je hebt dus echt snel te veel product op je kwast, iets wat je met contouren liever niet hebt. Ik ieder geval niet, ik bouw de kleur graag op tot een gewenst resultaat en wil niet een half uur moeten blenden om de kleur lichter te krijgen haha. #lui

Contour powder
De kleur is wel echt perfect. Hij is niet te warm en niet te koel. Mooi matte wat ik ook erg belangrijk vind bij een contour powder. Ook is hij echt boter zacht en blend super makkelijk in de huid.

Contour powder
Ik heb ook even een aantal vergelijkingsswatches gemaakt. Zoals je kan zien is de contour kleur in het faceform palette van Sleek veel warmer en vergelijkbaar met de bronzers Laguna van Nars en Hoola van Benefit. Nyx blush in Taupe is de meest koele kleur in dit rijtje, ik moet hier wel bij zeggen dit is de oude formule in de nieuwe formule is Nyx Taupe iets warmer van kleur. De contour powder van de Etos valt qua kleur precies tussen als deze kleuren in. Niet te warm en niet te koel.

Contour powder
Ik heb hier ook al wel een klein beetje blush en highlighter op maar echt minimaal. Zoals je kan zien blend de kleur mooi in mijn huid en lijk ik hier zelfs wel een beetje gebruind. Komt denk ik omdat ik het iets extra had aangezet voor de foto haha. Ondanks de poederigheid van de poeder, snap je hem nog haha, vind ik de contour powder erg fijn. Het is gewoon even wennen hoe je er mee om moet gaan maar als je het door hebt is het echt een goed product!

Het mooiste is nog dat hij erg budget vriendelijk is hij kost namelijk maar €4.99.

Zou de Contour powder iets voor jou zijn? En wat gebruik je om te contouren?

Follow

Heb jij de perfecte dupe al gezien voor de Mac lipstick in de kleur Rebel?

11 Comments on Contour powder | Etos

 1. Sandra
  16 mei 2017 at 17:17 (7 jaar ago)

  Nice! Dit lijkt me wel iets voor mij. 🙂
  Leuk ook dat je de vergelijk met andere merken hebt laten zien.

  Beantwoorden
 2. Dyonne Bakker
  16 mei 2017 at 17:28 (7 jaar ago)

  Nice! De poederigheid herken ik wel haha, maar toch fijn dat de poeder wel het goede resultaat geeft ?

  Beantwoorden
 3. Kelly
  16 mei 2017 at 18:07 (7 jaar ago)

  Ik gebruik eigenlijk heel weinig make up en ben niet zo’n fan van die poedertjes haha.

  Beantwoorden
 4. Natascha
  16 mei 2017 at 20:33 (7 jaar ago)

  Ziet er goed uit! 🙂 Heel fijn dat hij geschikt is voor bleke huidjes ook want ik vind het vaak moeilijk om een geschikte kleur te vinden!

  Beantwoorden
 5. Jessica
  16 mei 2017 at 21:01 (7 jaar ago)

  Deze ziet er heel mooi uit, ga ik even onthouden. Wil heel graag leren mezelf beter op te maken, en vind het dan niet nodig meteen dure spullen aan te schaffen.

  Beantwoorden
 6. hillybillybeauty
  16 mei 2017 at 21:07 (7 jaar ago)

  Ik ben pas sinds kort een beetje aan het experimenteren met contouren. Ik heb er een paar, maar gebruik op dit moment meestal maar eentje van Make-up Revolution. Ik denk dat ik het poederige wel snel irritant zou vinden, dan zit bij mij vaak alles onder!

  Beantwoorden
 7. Lonneke
  16 mei 2017 at 21:40 (7 jaar ago)

  Countouren doe ik eigenlijk nooit. Misschien om mee te beginnen is dit wel een mooie product voor de prijs kan het makkelijk.

  Beantwoorden
 8. Beau Bewust
  17 mei 2017 at 14:37 (7 jaar ago)

  Oh klinkt goed! Ik gebruik momenteel Hoola, maar wil deze zeker eens proberen!

  Beantwoorden
 9. Joanne
  17 mei 2017 at 19:05 (7 jaar ago)

  Dat heb ik dus met die highlighter! Prachtige kleur en glans, maar oh wat is het vervelend dat hij zo snel kruimelt ahha!

  Beantwoorden
 10. Fabienne
  17 mei 2017 at 20:47 (7 jaar ago)

  Super hoe je deze review hebt gedaan! Heel duidelijk met alle andere kleuren en merken ernaast ook ? ik moet zelf helaas het contouren nog onder de knie krijgen. Haha!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.