dupe macIk heb een MAC dupe gevonden! En echt geheel per ongeluk. Ik hou van mijn zachte roze lipsticks maar soms wil ik wat meer kleur en omdat mijn lippotloden zich dichterbij bevinden als al mijn andere lipsticks, gebruik ik deze nog wel is om een kleur te transformeren. Zo doende vond ik ook een perfecte dupe. Benieuwd welke?

Van deze lipstick heb ik niet de full size maar een sample die ik eerst op wil maken voor ik €19.50 uitgeef aan een lipstick. Maar vanaf nu is het eigenlijk niet meer nodig!

dupe mac
De sample komt van The Body Needs en die heb ik een hele tijd terug gekregen van Lariesa. Deze kleur is echt prachtig en een van mijn favoriete donkere kleuren. Maar die prijs! Het lippotlood is van Makeup Revolution, deze kocht ik een tijd terug in een aanbieding met alle andere kleuren die ze verkopen. (Ik weet echt niet meer wat ik heb betaald in totaal)

dupe mac
Voor een MAC lipstick leg je €19,50 neer. Dit is best veel geld wat je ook anders kan besteden vind je niet?

IMG_6927
Deze dupe heb ik echt heel per ongeluk gevonden. Ik wilde een licht roze lipstick wat donkerder maken dus dacht ik, ik doe een donker roze/paarse kleur eronder. Toen ik hem opdeed viel het mij echt gelijk op dat hij heel erg op Rebel van MAC lijkt.

IMG_6897
Zoals je bij de swatches kan zien zijn de kleuren echt gelijk. Het enige verschil wat ik detecteer is de glans in de lipstick.

lipliner

En op deze foto heb ik het potlood op mijn boven lip en de lipstick op mijn onderlip. De kleur is echt 100% gelijk en dus de perfecte MAC dupe! Ik vind zelf het potlood fijner omdat die langer blijft zitten en matte is. En het mooiste is nog hij kost maar 1 pond! (€1.17 volgens huidige wisselkoers).

Beide dragen de naam Rebel, ik gok dat dit geen toeval is! Makeup Revolution staat namelijk bekend om het maken van dupes van duurdere merken. Zoals de naked palettes van Urban Decay, Chocolate palettes en de hartjes blushes van Too Faced (en nog wel meer denk ik).

Zou jij voor de MAC lipstick gaan in Rebel of de MAC dupe in Rebel?

Follow
Meer Mac lipstick?

20 Comments on The Rebels | Mac Dupe

 1. MoniqueMichelle
  15 mei 2017 at 10:00 (7 jaar ago)

  Ik vind 19,50 ook best wel heel veel voor een lipstick inderdaad. Maar dit is zeker een goede dupe zeg! Mooie kleur en hij staat je ook super goed 🙂

  Beantwoorden
 2. Mariëlle | Me-licious
  15 mei 2017 at 10:40 (7 jaar ago)

  Wat goed dat je deze gevonden hebt. Waarom iets duur kopen, als je voor een klein prijsje hetzelfde resultaat hebt? Tenzij je houd van matte. Helaas is dit niet zo mijn kleur, maar ik moet wel eerlijk toegeven dat een ik een stiekeme mac lover ben! Dat wil daarom niet zeggen dat ik nooit van het merk afwijk! Bedankt voor het delen 🙂

  Beantwoorden
 3. Rilana
  15 mei 2017 at 11:22 (7 jaar ago)

  Wauw! Hele mooie en goede dupe zeg.

  Beantwoorden
 4. hillybillybeauty
  15 mei 2017 at 11:49 (7 jaar ago)

  Dupes zijn altijd fijn! Ik weet niet of ik dit lekker zou vinden op mijn lippen persoonlijk, ik hou altijd van comfort en wat meer glans. Maar als je van mat houdt is dit natuurlijk super chill!

  Beantwoorden
 5. Lonneke
  15 mei 2017 at 12:23 (7 jaar ago)

  Perfecte dupe is dit! De kleur staat je mooi!

  Beantwoorden
 6. Melissa Krijns
  15 mei 2017 at 12:26 (7 jaar ago)

  Matte lipstick vind ik persoonlijk ook veel fijner. En wat een prijsverschil.

  Beantwoorden
 7. Claudia
  15 mei 2017 at 13:52 (7 jaar ago)

  Wat staat die kleur jou mooi! Wel een beetje aan de prijs! Ik gebruik zelf vaak iets met een subtiel glansje.

  Beantwoorden
 8. Sherry
  15 mei 2017 at 16:08 (7 jaar ago)

  Wauw wat staat dat jou erg goed meid. Ik wil deze ook kopen. Ik gebruik zelden mac maar ik ben erg benieuwd.

  Beantwoorden
 9. Beau Bewust
  15 mei 2017 at 21:18 (7 jaar ago)

  Mooie kleur, staat je erg mooi. Altijd leuk om een fijne dupe te vinden!

  Beantwoorden
 10. Bregtje
  15 mei 2017 at 21:34 (7 jaar ago)

  Goede uitvinding! Niet helemaal mijn kleur maar hou je site in de gaten voor andere dupes 🙂

  Beantwoorden
 11. Astrid
  15 mei 2017 at 22:46 (7 jaar ago)

  Ja die Makeup Revolution die kan er wat van met het maken van dupes! Goede vondst weer dit. Kleur staat je mooi!

  Beantwoorden
 12. Natascha
  16 mei 2017 at 08:15 (7 jaar ago)

  Het is echt wel een goede dupe! Zelf zou ik toch liever investeren in de lipstick omdat ik dit handiger vind om bij te werken onderweg 🙂

  Beantwoorden
 13. mieke | mieksmind
  16 mei 2017 at 09:29 (7 jaar ago)

  Oeh mooi! ik houd wel van dit kleurtje. Een lipstick vind ik persoonlijk fijner werken maar dat is voor iedereen natuurlijk anders

  Beantwoorden
 14. Chantal Janssen
  16 mei 2017 at 10:13 (7 jaar ago)

  Wauw die kleur staat je echt fantatisch!! Ik ben echt een merkenliefhebber, dus ik zou de dupe ook eerst even zelf willen testen. Maar als hij net zolang en zo mooi blijft zitten waarom niet! 🙂 xoxo Chantal

  Beantwoorden
 15. Jannike
  16 mei 2017 at 11:15 (7 jaar ago)

  Mooie kleur! Ik denk dat ik voor degene zou gaan die het fijnst aan te brengen is

  Beantwoorden
 16. Judith
  16 mei 2017 at 13:12 (7 jaar ago)

  Ik vind de kleur erg mooi. Ik hou zelf van iets meer glans, maar staat je wel heel goed

  Beantwoorden
 17. Sandra
  16 mei 2017 at 14:54 (7 jaar ago)

  Ik zou zeker voor de dupe gaan! Ik zou nooit zoveel geld aan lipstick uitgeven. Vooral omdat ik het bijna nooit gebruik. Lipstick is niet echt mijn ding. 😉

  Beantwoorden
 18. nicoleswereld
  16 mei 2017 at 15:49 (7 jaar ago)

  Het is een prachtige kleur! dit product maakt me enorm nieuwsgierig

  Beantwoorden
 19. Rachel
  16 mei 2017 at 21:15 (7 jaar ago)

  Wat een onwijs goede dupe zeg wauw!

  Beantwoorden
 20. Miryam
  2 juni 2017 at 00:09 (7 jaar ago)

  Absoluut voor de dupe. Ik heb niet zoveel met merken, behalve parfum ☺️

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.