EcocoEen tijdje terug was mijn Facepad van Pavéz aan vervanging toen en nam ik de Makeup Eraser in gebruik. (review Makeup Eraser) Een geweldig doekje die al mijn make-up verwijderd met alleen water! Toen ik laatst een bestelling plaatste bij Beauty88 en zag dat ze Ecoco Cosmetic Glove verkochten. deze verwijdert net als de Pavéz en Makeup Eraser make-up met alleen water. Tijd voor een test!

Ecoco
De Ecoco is een witte washand gemaakt van zachte XXT-S microvezels deze hebben de eigenschap viezigheid op te nemen. De ronde en holle vezels reinigen de huid diep en nemen alle make-up en andere viezigheid op. Je kan de Ecoco gebruiken met warm en koud water wat al anders is als de andere 2 versies die ik heb want die raden lauw tot warm water aan. Fijne aan deze doekjes is dat je ze minimaal 500 keer kan wassen en dus geen afval hebt om weg te gooien!

Ecoco
De Ecoco is een washand iets wat aan de ene kant handig is en aan de andere kant echt totaal niet! Ik heb namelijk helemaal niet zulke grote handen, wel lange piano vingers haha. Maar ik krijg mijn hand er net niet in. En dat is een beetje lastig is om de Ecoco goed over mijn gezicht heen te bewegen. Het eerste gevoel is de Ecoco ook heel anders als de Pavéz en de Makeup Eraser. Maar dat is niet meer als logisch want het is heel ander materiaal.

De test

Ecoco
Om de Ecoco goed te testen heb ik wat swatches op mijn arm gemaakt met lang houdende en moeilijk te verwijderen producten. Denk hier aan Sleek Matte Me liquid lipstick, Benefit Push Up Liner (deze krijg ik er met olie al bijna niet vanaf!) En wat kleuren uit het Urban Decay Electric palette.

Ecoco
Alles is eraf behalve de Benefit Push Up Liner. Maar ik had ook niet verwacht dat die er af zou gaan dat spul is echt heel hardnekkig! De Ecoco is doordat het een microvezel doekje is wat harder en grover als de Pavéz en Makeup Eraser. Dus ik moet wat voorzichtiger mijn huid reinigen. Maar het is niet zo dat hij heel stroef is en de huid irriteert. Doordat het een microvezel doekje is scrubt het de huid ook nog is lichtjes.

Ecoco
De Ecoco Cosmetic Glove is  te koop via hun eigen website en is te krijgen per stuk, per 3 en per 7. De prijs voor de losse Ecoco Cosmetic Glove is €8.00

Follow

11 Comments on Ecoco cosmetic glove

 1. Cassandra
  5 september 2017 at 09:30 (7 jaar ago)

  Oh wat handig! Ik heb zelf van die wasbare wattenschijfjes, ook ideaal! En zoveel milieu vriendelijker!

  Beantwoorden
 2. Fleur
  5 september 2017 at 10:00 (7 jaar ago)

  Wat een fijne washand om je gezicht te reinigen! Wel beter dan al die wegwerp wattenschijfjes

  Beantwoorden
 3. Nicole Orriëns
  5 september 2017 at 10:29 (7 jaar ago)

  Ik vind het vooral erg handig, zo’n washand. En natuurlijk ook veel beter voor het milieu.

  Beantwoorden
 4. mirteblogt
  5 september 2017 at 10:43 (7 jaar ago)

  Wauw die washand wil ik ook wel eens uitproberen, want hij ziet er heel erg fijn uit!

  Beantwoorden
 5. MamaPlaneet
  5 september 2017 at 12:07 (7 jaar ago)

  Benefit Push Up Liner klinkt goed. Al is dat niet kunnen afhalen zowel een voordeel als een nadeel.

  Beantwoorden
 6. Lien
  5 september 2017 at 13:27 (7 jaar ago)

  Handig zeg! Ik gebruik steeds wegwerpwatjes, maar dat is inderdaad niet zo best

  Beantwoorden
 7. Rebecca
  5 september 2017 at 15:06 (7 jaar ago)

  Oh wow wat werkt die goed zeg! Handig en tegelijkertijd ook nog eens beter dan die eenmalige watjes.

  Beantwoorden
 8. Lonneke
  5 september 2017 at 16:14 (7 jaar ago)

  Deze heb ik zelf ook! Ik vond hem erg fijn werken en viel mij ook niet tegen. Alleen wil ik er zelf nog wel een aantal bij. Zodat ik niet mis grijp als de andere in de was ligt.

  Beantwoorden
 9. Mieke | mieksmind
  5 september 2017 at 22:56 (7 jaar ago)

  wat handig! ik zou het niet dagelijks gebruiken maar wanneer ik een weekendje weg ga ofzo en niet alle reiniging spullen wil meenemen

  Beantwoorden
 10. Claudia
  6 september 2017 at 09:09 (7 jaar ago)

  Super dat je aan ons ook laat zien dat het ook echt erg effectief is. Erg handig voor op vakantie.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.