Al sinds de nieuwe lente/zomer update van Catrice uitkwam stonden de nieuwe Pro Slim Eyeshadow palettes al op mijn wensenlijstje. Dus toen ik vorige week jarig was vond ik het een goed excuus dat ik ze beide mocht kopen. Vandaag een review van het eerste palette!

Verpakking

Qua verpakking ben ik erg onder de indruk. Het is wel gewoon een kartonnen verpakking maar door het gebruik van matte en glossy opdruk voelt het best luxueus aan. Het is zoals de naam al zegt een vrij dun palette wat ook een pluspunt is want zo neemt hij weinig ruimte in met opbergen.


Het grootste pluspunt aan de verpakking is dat er een spiegel in zit! Gezien het een vrij dun palette is en hij ook niet heel groot is, heeft die een fijn formaat om mee te nemen. Maar zonder spiegel zou hij dus thuis blijven omdat ik anders ook nog een spiegel moet meeslepen.

Qua kleuren is het echt een prachtig palette. Zoals we weten ben ik sowieso wel van de wat warmere oogschaduw tinten en als dat ook helemaal in jouw straat je past is dit een palette voor jou. Super goede combinatie van lichte en donkere kleuren maar ook van matte en shimmers.

Swatches

Ondanks mijn oog echt niet blij van mij word heb ik toch weer swatches gemaakt op mijn oog. De matte kleuren zijn allemaal met een kwast aangebracht en uitgeblend. De shimmer/glitter kleuren zijn allemaal aangebracht met een vinger ook ook daarmee uitgeblend.


De wat lichtere kleuren zijn op mijn huidskleur bijna niet bestaand. Maar dat maakt ze niet minder, ik vind deze kleuren altijd fijn om andere kleuren mee uit te blenden of zelfs om ze wat lichter te maken. De matte kleuren zijn allemaal super gepigmenteerd en op de donker bruine kleur na blenden ze allemaal super fijn uit. De donker bruine is ook okΓ© uit te blenden maar heeft gewoon wat meer werk nodig.

De shimmers zijn met een kwast slecht aan te brengen vandaar dat ik mijn vingers heb gebruikt. Ze zijn allemaal echt prachtig. De enige waar ik wat moeite mee had was de kleur Solar Flair (helemaal rechts bovenste rij) deze had wat moeite met op de huid blijven liggen, toch is deze qua kleur een van mijn favorieten.

Look


Voor de look heb ik geprobeerd een look te maken die goed draagbaar is. En voor mijn doen is dat zeker wel gelukt! In de crease en onder mijn oog heb ik Heat Wave en Big Bang gebruikt en Gravity om ze goed uit te blenden. De gouden shimmer is de kleur Gold, deze kleur is echt prachtig!

Mijn mening


Zoek je nog een fijn palette met neutrale maar warme kleuren dan is dit degene die je moet hebben. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en blenden fijn uit. En dat ik dit zeg over een palette van Catrice is een wonder. Ik ben namelijk altijd de gene die het hardste roept dat ik hier weinig mee kan. En dat is omdat bij veel voorgaande palettes de oogschaduws tijdens het blenden altijd 1 kleur werden. Dat is bij dit palette dus niet het geval!

Iets waar ik me niet aan kan storen maar waarvan ik weet dat niet iedereen het kan waarderen is dat er in het palette zelf een beetje kickback is. Dit is vooral bij de donkerdere kleuren. Maar er is bijna geen fallout op de huid met het aanbrengen.

Het palette is wel wat aan de duurdere kant voor Catrice, namelijk 9.98€. Maar hij is het totaal waard.

Wat vind jij van deze toevoeging aan het assortiment?

Follow

p.s. houdt de blog in de gaten voor de review van het andere Pro Slim eyeshadow palette!

1 Comment on Elements of Power | Pro Neon Earth Slim Eyeshadow palette | Catrice

  1. Rachel Kromdijk
    27 februari 2020 at 15:15 (4 jaar ago)

    Wat heb je die swatches mooi uitgelicht zeg, ze zien er super uit!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.