We zijn alweer bijna door de tweede maand van 2020! Dat maakt het ook gelijk tijd voor mijn favorieten van de maand februari. Ik koos weer vijf producten uit die ik deze maand heb getest. Benieuwd wat de lijst heeft gehaald?

Jaclyn Hill x Morphe V2 palette | Morphe

Oke deze heb ik echt net binnen maar hij moet op deze lijst! Ik heb nog niet heel veel ervan laten zien op social media maar ik ben verliefd! De kleuren zijn 100000000% mijn kleuren. En de kleuren die ik tot nu heb getest zijn echt super goed. Er komt zo snel mogelijk een review online.

Mask Box | Hairlust*

Vorig jaar heb ik mijn haar echt beschadigd. Nu met de juiste producten is het wel weer een beetje oke geworden. Een van die producten is dit masker van Hairlust. Heb jij ook beschadigd haar of gewoon haar wat extra proteïne nodig heeft?

Lees dan zeker de review even.

Pearlescent Sheen | MUA

Beide highlighters op de foto zijn echt prachtig. Maar de lichtste Pearlescent Sheen behoort echt tot mijn favoriete highlighters. Ik heb een vrij lichte huid met een neutrale ondertoon waardoor ik de roze en blauwe shift in de highlighter goed kan hebben. Mocht de ondertoon van jouw huid warm zijn dan zal ik hem skippen en voor een gaan met een gouden ondertoon.

Lees hier de review.

Loose Powder Matt | Max&More

Een losse poeder, die goed dekt en ook nog is de juiste kleur heeft voor mijn huid? Ja de poeder van Max&More checkt al die boxjes. Ondanks de beroerde kleurselectie heb ik hem toch hier een plekje in mijn lijst gegeven omdat hij voor mij wel echt perfect is.

Lees de review hier.

Elements of Power | Catrice

En als laatste product maar zeker niet de minste. Dit prachtige palette van Catrice. Gewoon omdat die super betaalbaar is en super goed pigment heeft en ook nog is fijn aanbrengt op de ogen. Zoek je nog een goed basic palette met natuurlijke tinten is dit de gene die je moet hebben!

Lees de review hier.

Favoriete look van deze maand

Oke dit is geen product maar ik wil hem toch extra in dit lijstje toevoegen. Deze look was mijn eerst valentijnslook van dit jaar. Ik hou van hoe de roze kleuren in elkaar lopen en de champagne glitters maken de look af! Zullen we nu elke maand naast vijf producten ook een favoriete look kiezen?

Wat was jouw favoriete product van februari?

Follow

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Je herkent ze aan het * Lees er meer over in mijn disclaimer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.