blushes
Blush, één van mijn favorieten make-up producten! Dus heb ik mijn top vijf blushes bij elkaar gezocht en een kleine fotoshoot met ze gehouden. Daarna besloot ik dat ik deze pareltjes met de wereld wilde delen. Van licht roze tot glimmende perzikjes, het is tijd voor mijn top vijf!

Delight – Be Creative

blushes
Laten we beginnen met mijn nummer 1. Dit is Delight van Be Creative. Een prachtige peachy blush met een subtiele goude shimmer. Toen ik hem voor de eerste keer swatchte dacht ik wauw wat een pigment, dit is echt te veel van het goede. Maar met een kwast is het echt een stuk minder heftig en geeft hij je een prachtige natuurlijk glow.

blushes
En dit bedoel ik met Wauw pigment, haha. In de verpakking is de kleur al mooi maar op de huid is die echt prachtig.

Cherry Apple | Crème Couture | Sigma


Wie het merk Sigma een beetje volgt weet dat je dit jaar de Crème Couture collectie hebben gerelaunced. Maar ik heb deze blush echt al heel lang. Ik vind deze blush vooral in de zomer echt heel mooi.


Een prachtige matte roze kleur die je een natuurlijke roze blos geven alsof je even in de zon hebt gezetten. Voor mij dan want ik word als ik in de zon zit altijd roze en dan rood, haha. Ik hou in de zomer meer van matte blushes omdat ik dan meer highlighter kan dragen.

Rosy Bloom | Colour Quilt | Miners

blushes
Dit is echt mijn winter blush, je krijgt zelfs 4 blushes in 1! Omdat de kleuren zo licht zijn kan ik hem in de zomer niet dragen want dan is die zelfs voor mij te licht.

blushes
Dit zijn de vier kleuren los van elkaar geswatched. Zoals je ziet is de meest rechtse zelfs nu al bijna niet op mijn huid te zien.


Wanneer je alle kleuren samen mixt krijg je deze kleur. Op de foto is het meer een highligher maar in het echt is die echt heel licht roze en heel mooi als blush voor een hele lichte huid.

Coral | Baked-To-Last | The Body Shop


Ik heb niet veel Baked blushes omdat ik vaak vind dat het pigment echt een stuk minder goed is. Deze van The Body Shop bewees mij het tegendeel. Goed pigment, prachtige shimmer en vooral een prachtige kleur!


Beide tinten zijn prachtig. De onderste twee swatches zijn de kleuren los van elkaar. Ik denk dat als je een klein beetje getint bent de peachy kleur ook best een mooie highlighter zal zijn boven de roze blush! De bovenste swatch is als je de kleuren mixt. Voor mijn lichte kleurtje is dit een perfecte blush voor het hele jaar door!

Lace | Blush by 3 | Sleek


Oké ik heb hier een beetje vals gespeeld! Maar ik moest deze delen. De blushes van Sleek zijn zo fijn. Ik heb er best wel wat, als jullie een artikel willen met al mijn Sleek blushes laat het even weten! Als ik een nadeel moet bedenken voor deze blushes is dat ze echt heel goed zijn gepigmenteerd en dat je dus heel snel te veel blush op je wangen hebt zitten.


Links is Crochet. Deze kleur vind ik net te oranje dus gebruik hem niet zo veel. Wanneer ik hem wel gebruik mix ik hem met een roze blush naar keuze. De middelste is Guipure. Ik vond hem altijd erg op Rose Gold van Sleek lijken maar de shimmer hierin is fijner maar wel meer aanwezig. Ik hou van deze kleur, hij is zo mooi warm. En de rechtse is Chantily. Dit is zo een blush waarbij je echt super, super snel te veel op je wangen hebt zitten en dat je er dan bij loopt als pipo de clown. De kleur is prachtig maar een zachte hand is hier echt wel vereist!

Willen jullie meer top vijf artikelen zien? En wat is jouw favorieten blush?

Follow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.