Daar zat ik dan, in mijn pyjama met een lading glitters op mijn ogen. Geloof me dat was een raar gezicht. En toen begon ik te denken dit is vast niet een van de raarste dingen die ik heb gedaan voor mijn blog. Want wat niemand weet is dat ik vaak als ik mijn make-up foto’s maak, gewoon mijn trainingsbroek aan heb, tot ik de deur uit loop! Dus begon ik een lijstje te schrijven met gekke dingen die beauty bloggers regelmatig doen, maar die wij zelf helemaal normaal vinden!

Je goede hand, ja je leest het goed, je goede hand. Het zelfde als de favoriete kant van je gezicht, de ene wenkbrauw die altijd net beter zit dan de andere en ga zo maar door. Zo komt het gerust voor dat we alleen dat ene oog opmaken of alleen die goede hand lakken voor de foto. Want ja, als we toch alles al getest hebben waarom meer doen als nodig is toch?

Beautybloggers smeren het hele jaar door lippenbalsem. Niet alleen in de winter! En dat alleen maar om de lip swatches perfect te krijgen. Smeren we geen lippen balsem? Dan hebben we het hele jaar door gescheurde lippen en niet alleen in de winter.

Dingen kopen omdat het een aanbieding is. Waarom zou je maar 1 mascara kopen, als je nog 2 andere producten kunt kopen waarvan er 1 gratis is! Ook al hebben we het niet nodig het is allemaal te gebruiken voor de blog!

Geen pen in de buurt als je snel iets wilt opschrijven? Dan ligt er wel een eyeliner (of 5). Die schrijven toch ook prima?

Iets te enthousiast worden over nog te lanceren beauty producten, waardoor je net een reclame spotje wordt? En je vriendinnen die totaal niet van beauty houden je aan kijken alsof je gek geworden bent?

Make-up, skin care of andere producten kopen; niet om van te houden of te gebruiken maar alleen om ze te gebruiken als props voor een foto.

Wanneer je in de ochtend je make-up op doet, en dit niet kan zonder aan jezelf te vertellen wat je doet. “En dan pakken we nu een beetje blush voor wat kleur, Deze oogschaduw is perfect voor het weer vandaag.”

In totale paniek raken wanneer een nieuwe collectie wordt gelanceerd! En dan bedoel ik wel echt totale paniek, inclusief gillen en zweten. Want wat zal je doen als je niet die ene kleur kan kopen?! Je weet wel die rode die je al hebt maar nu uit komt onder een andere naam?

Ik denk het ergste aan dit lijstje is dat ik me aan alles schuldig maak! Maak jij je wel is schuldig aan een van deze punten (of allemaal)? Laat het me weten in de comments dan voel ik me niet zo alleen in mijn gekke random dingen!

Follow

9 Comments on Gekke random dingen die beautybloggers doen

 1. Lonneke
  19 juli 2017 at 20:29 (7 jaar ago)

  Nou over het puntje enthousiast kan ik mij wel vinden, vaak genoeg dat niemand dat in mijn omgeving begrijpt haha.

  Beantwoorden
 2. Manon
  19 juli 2017 at 20:49 (7 jaar ago)

  Hahahaha sommige dingen zijn wel herkenbaar alleen heb nog nooit met een eyeliner geschreven heb een haat verhouding met dingen. Ik kwam wel een keer met mij pyama naar beneden met een opgemaakt hoofd tsjaaa hahahaahha

  Beantwoorden
 3. Marijke
  19 juli 2017 at 22:12 (7 jaar ago)

  Haha aan jezelf vertellen wat je aan het doen bent. Wordt je make-up daar ook beter van? Dan ga ik dat onmiddellijk invoeren. Maar als niet beauty herken ik die toch. Ook met kinderen werkt dat zo.

  Beantwoorden
 4. Nicole Orriëns
  20 juli 2017 at 08:00 (7 jaar ago)

  LOL Ik vind het vooral ‘de goede hand’ leuk. Ik kan me er wel wat bij voorstellen. Zelf ben ik geen beautyblogger, maar ik vind het leuk om te lezen!

  Beantwoorden
 5. Jolanda
  20 juli 2017 at 08:09 (7 jaar ago)

  Haha sommige dingen komen me zeker bekend voor. Nog een ding: ik loop vaker met swatches op mijn arm door de supermarkt. Dan is die lipstick net wat te goed van houdbaarheid waardoor ik hem niet goed eraf krijg. Mijn familie is het inmiddels gewend, maar vreemde mensen kijken me wat gek aan

  Beantwoorden
 6. Jolanda
  20 juli 2017 at 08:11 (7 jaar ago)

  Oja en overal eerst foto’s van maken alvorens het te gebruiken of open te maken ?

  Beantwoorden
 7. Babs (Babsupnext)
  20 juli 2017 at 09:16 (7 jaar ago)

  Leuk om te lezen. Ikzelf ben geen beautyblogger maar ik zie het zo voor me. Bij mij is het zo met kinderkledij ?

  Beantwoorden
 8. Marjolein - MRJLN
  20 juli 2017 at 09:22 (7 jaar ago)

  Ik ben geen echte beautyblogger, dus herken me er niet echt in, maar vind het wel grappig om te lezen! Alhoewel ik wel een goeie hand heb.

  Beantwoorden
 9. Sanne
  20 juli 2017 at 18:02 (7 jaar ago)

  Zo herkenbaar, vooral het uittesten in je pyjama of trainingsbroeken. Daarom dat ik er zoveel heb. Of gewoon iets kopen omdat het er leuk uit ziet aan de buitenkant.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.