MOA een balsem die al een lange tijd een groot favoriet is van mij en ik heel verbaasd was dat ik hier nog geen review over had geschreven. MOA is een 100% natuurlijke balsem die voor heel veel dingen goed is te gebruiken. Mijn natuurlijke wondermiddeltje! Ik ga je vandaag vertellen waarom ook jij MOA in huis moet hebben.

De producten van MOA zijn natuurlijk en dierproef vrij.  Ze gebruiken geen chemische ingredienten zoals parabenen, SLS, vulstoffen, minerale oliën of petroleum. En hun nieuwere producten zijn allemaal veganistisch.

MOA
Voor we verder gaan, mag ik even de aandacht voor deze super gave kartonnen koker waar de balsem in zitten. Echt super orgineel! Daarnaast is de koker ook nog is gemaakt van gerecycled papier en bedrukt met plantaardige inkt!

MOA

Terug naar de review!

MOA
MOA is heel zacht en verzorgend. Maar door de tea tree olie die er inzit is gaat het ook infecties tegen. Daarom gebruik ik hem erg graag op wondjes en op acne. Door dat het een zachte balsem is smeer het makkelijk uit en trekt het redelijk snel in. Voor mij is het daarom ook ideaal voor de nagelriemen zo worden ze verzorgt maar kan ik ook snel weer verder met wat ik allemaal wil doen. Dit zijn maar een paar dingen waar je het voor kan gebruiken. Er zijn natuurlijk veel meer dingen waar MOA goed voor is.

MOA
Je kan ook je huid reinigen met de balsem (zelfs je make-up er af halen gaat perfect!)
Wanneer je de koker opent zie je gelijk de zachte witte Bamboo Face Cloth die er bij geleverd wordt. Deze doek is speciaal gemaakt om je gezicht samen met de Green Balm te reinigen.

The Bamboo Face Cloth

MOA
De Bamboo Face Cloth. Deze doek is gemaakt van 70% bamboe en 30% katoen. Bamboe heeft een antibacteriële werking en het is een van de meest eco vriendelijke materialen ter wereld. De doek heeft 2 kanten een soort van gladde kant en een super zachte kant.

MOA
Ik gebruik MOA nu al ongeveer 4 jaar en doe gemiddeld 8 maanden met een potje. Ik reinig dan ook niet dagelijks mijn huid er mee. Dit doe ik eigenlijk alleen wanneer ik een uitbraak heb van acne of uitslag. Niet omdat ik het niet fijn vind maar ik vind het gewoon fijner om mijn huid schoon te maken met mijn Makeup Eraser. Wel gebruik ik dagelijks de balsem voor wondjes bij mijn zoontje (want hij is echt een klein lomp kereltje haha). En bij mezelf als lippen balsem.

MOA
‘Dit is een oude foto met een oud potje. Ze hebben de verpakkingen restyled tot de prachtige luxe glazen potjes die je op de andere foto’s ziet.

De balsem van MOA is mijn eigen wondermiddeltje en ik kan echt niet zonder. Wil je dit ook proberen kan je het vinden op hun website. De balsem kost 15 pond voor 50ml en de Daily Clainsing Ritual set 20 pond. Ik kan dit gaan omrekenen naar euro’s maar met de wisselende koersen kan het zo zijn dat dit morgen niet meer klopt dus dat laten we achterwege. Er zijn trouwens ook potjes van 15ml en die zijn 6 pond misschien is dat een fijner formaat en prijsje om het eerst te proberen.

Follow

8 Comments on Daily Cleansing Ritual | MOA

 1. Sanne
  13 juli 2017 at 16:49 (7 jaar ago)

  6 pond vind ik eigenlijk niet zoveel voor een klein potje. Klinkt goed, vooral omdat het natuurlijk en dierproef vrij is.

  Beantwoorden
 2. Ana Rita
  13 juli 2017 at 17:21 (7 jaar ago)

  Dit lijkt me echt een fijn product en wat een leuke verpakking! ?

  Beantwoorden
 3. Nicole Orriëns
  13 juli 2017 at 17:56 (7 jaar ago)

  Die koker is erg leuk zeg! Ook voor kinderen om het gezicht weer ‘heel’ te maken door er aan te draaien.

  Het lijkt me een fijn product.

  Beantwoorden
 4. Amylia
  13 juli 2017 at 22:18 (7 jaar ago)

  De nieuwe verpakkingen zijn wel echt een upgrade! Benieuwd naar de producten!

  Beantwoorden
 5. Sherry
  13 juli 2017 at 22:48 (7 jaar ago)

  Dat lijkt me een fijne merk. Heerlijk geen chemische troep erin. Ik ga binnenkort naar UK eens zien of ik hem ergens spot.

  Beantwoorden
 6. Fleur
  14 juli 2017 at 07:15 (7 jaar ago)

  Wat een fijne crème. En als je er zo lang meedoet, echt geen geld

  Beantwoorden
 7. Judith
  15 juli 2017 at 15:05 (7 jaar ago)

  Klinkt idd als een wondermiddel, mooi die kartonnen verpakking ook!

  Beantwoorden
 8. Sandra
  19 juli 2017 at 14:21 (7 jaar ago)

  Klinkt als heerlijk spul! En die koker is helemaal geweldig!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.