Nieuwe merken en producten proberen is de grootste reden dat ik mijn blog ben begonnen. Dus toen ik het merk N.A.E zag liggen bij Kruidvat ging dat gelijk mee naar huis. Omdat ik nog heel veel skincare wat ik nog moet proberen nam ik alleen de Gentle Face Bar mee.

Het wordt steeds populairder om duurzame producten te gebruiken. Zo komen er ook steeds meer opties voor onze vloeibare producten. Zo ook de Gentle Face Bar, een blokje zeep speciaal om je gezicht te reinigen.

De face bar staat gelijk aan 50 wasbeurten en zou 2 flessen gezichtsreiniger van 150ml vervangen. Ik durf deze claim niet te bevestigen of te ontkennen. Dit ligt natuurlijk geheel aan hoe jij je gezicht wast en hoe je de bar opbergt. Gebruik je veel zeep voor het wassen van je gezicht zal die sneller op zijn. Maar ook als je hem op een vochtige plek legt zal die sneller opgaan.

Gentle Face Bar

N.A.E zegt dat je met de Gentle face bar je huid kan reinigen van onzuiverheden en make-up zonder dat het de huid uitdroogt. Ik ben zelf niet zo een fan van het verwijderen van mijn make-up met deze bar omdat je de zeep niet bij je ogen kan gebruiken. Sowieso doe ik aan dubbel reinigen dus is de bar mijn tweede stap na een reiniging op olie basis. Als tweede stap is die echt super fijn, hij verwijderd de laatste restjes vuil en de olie en laat mijn huid zacht achter.

Nu hebben we allemaal ons gezicht wel is gewassen met zeep en wanneer je dat doet krijgt je huid een beetje een stroef gevoel. Dit heb ik ook bij deze face bar. Het is geen vervelend gevoel, mijn huid voelt niet droog of trekkerig aan maar gewoon een beetje stroef.

De gezicht bar bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten en voor 77% uit biologische ingrediënten en is vegan. Ook heeft N.A.E. een Ecocert keurmerk wat inhoud dat de producten voldoen aan strenge eisen die worden gehanteerd voor natuurlijke huidverzorging.

Mijn mening

Ik ben erg gehecht aan mijn gel reinigingsproduct voor mijn gezicht. Maar deze is wel echt heel fijn. Hij doet gewoon zijn werk en ik vind vooral erg fijn dat die duurzaam is. De verpakking heeft namelijk geen plastic en het karton is recyclebaar. Daarnaast hoe gemakkelijk is het om een klein stuk zeep op te bergen in plaats van een grote fles.

Maar is het nu echt heel anders als een stuk zeep? Ja en nee. Natuurlijk is het een stuk zeep maar deze is wel speciaal geformuleerd voor de huid van het gezicht. Het enige wat ik echt heel jammer vind is dat parfum best hoog in de ingrediëntenlijst staat. Wie daar gevoelig voor is moet wel even uitkijken.

Wil je het zelf uitproberen? De Gentle Face Bar kost 7.99€ bij Kruidvat. Op dit moment is er ook een actie van 1+1 gratis!

Hoe reinig jij het liefste je huid?

Follow
 

1 Comment on Gentle Face Bar | N.A.E

  1. Rachel
    5 februari 2020 at 22:29 (4 jaar ago)

    Dit lijkt mij echt een heel fijn product, gelukkig kan ik wel goed tegen producten waar parfum in zit

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.