Elke maand test ik best wel veel producten. En van niet alle producten komen reviews van online en van andere weer wel. Vanaf nu wil ik elke maand vijf van mijn favorieten producten van de maand uitlichten. Vandaag mijn vijf favorieten van januari.

Demi Matte Lipstick | Catrice


In december vond ik echt een budget pareltje! Namelijk de Demi Matte Lipsticks van Catrice. Afgelopen maand kocht ik nog drie kleuren. En ondanks deze lipsticks formule echt een van mijn favorieten is, is dat niet de reden dat hij in deze lijst staat. Rouge La La is een prachtige rode kleur die ik echt heel graag draag en echt mijn favoriet van vorige maand!

Lees de review hier.

Glow Tonic | Pixi

De Glow Tonic staat al een langere tijd in mijn kast maar kwam er steeds niet echt aan toe om hem te testen. Afgelopen maand ben ik er eindelijk mee begonnen. En ondanks ik in het begin de hype niet zo snapte heb ik nu wel echt het gevoel dat mijn huid er van is opgeknapt.

Douchegel | The Body Shop

Ik heb een kast vol douchegels en van veel vergeet ik het bestaan na een tijdje. Zo vond ik ergens achteraan een aantal douchegels van The Body Shop. Deze geur framboos en de bosbessen zijn hier in huis echt favoriet. Het is dat ik geen nieuwe douchegels mag kopen voorlopig maar anders had ik er nog wat meer ingeslagen.

Green Tea Rescue Mask | Facetheory*

Dit masker is echt super fijn! In mijn ervaring drogen mudmasks altijd in en is het verwijderen altijd vrij lastig. Dit masker droogt dus niet en is echt super makkelijk te verwijderen. Hij kalmeert, hydrateert en reinigt de huid.

Lees de review hier.

Clarifying Cleanser | Facetheory*

Wanneer ik mijn huid reinig in de avond doe ik graag een dubbele reiniging. Dat betekend dus dat ik eerst reinig met een reiniger op olie basis. En dan met een andere reiniger die ook die olie afbreekt. Deze reiniging heeft een pH waarde van 3.5 en is dus extreem laag waardoor hij super zacht is en de huid niet irriteert. Hier komt snel nog een review van online.

Wat was jouw favoriete product van januari?

Follow

Deze blog bevat een aantal producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Je herkent ze aan het * Lees er meer over in mijn disclaimer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.