Het is maandag en dat betekent een masker review! En deze week was het tijd voor een hydrogel masker. Dit soort maskers ken ik als lipmaskers of van die patches voor onder je ogen maar ik had het nog niet gezien als een masker voor je hele gezicht. Het Gold Masker heeft ook nog is een fijn prijsje van 0.99€. Maar doet dit masker wat het beloofd?

Verpakking

Wat mij opvalt aan de verpakkingen van de maskers van de action is dat ze de laatste tijd steeds luxer aanvoelen. Deze verpakking is vrij groot en het ‘zakje’ waar het masker in zit voelt vrij dik aan en van goede kwaliteit. Ik ben ook groot fan van dat het gewoon een simpele wit met goud uiterlijk heeft wat niet te veel afleidt van wat belangrijk is. Namelijk wat is het, wat beloofd en hoe werkt het.

Beloftes

Het masker beloofd dat het kalmerend en verzachtend is. Maar ook dat het bijdraagt aan het herstel van de droge huid. Het is een hydrogel masker, dit lijkt op een sheet masker maar het voelt meer aan als een soort jelly. Je moet met dit masker ook echt gaan zitten want hij heeft de neiging te gaan glijden bij te veel beweging.

De werking

Wanneer je dit masker uit de verpakking haalt zitten er 2 delen in. De bovenkant en de onderkant van je gezicht. Deze zitten beide netje in folie zodat ze niet aan elkaar plakken. Door dat het voelt als een soort jelly is het even wennen met aanbrengen want ze glijden makkelijk uit je handen. Als ze eenmaal zitten en jij ook zit is het gewoon even 15 tot 20 niks doen. En als ik ergens goed in ben is het weinig uitvoeren op een zondag dus dat zat wel goed.

Het masker is erg zacht en verkoelend. Het serum ruikt licht zoet en is niet heel overheersend. Voor mijn gevoel trekt het serum met dit masker beter in mijn huid als met normale sheet maskers. Ik denk dat dit ook komt omdat het serum niet kan verdampen in de lucht doordat het echt met een jelly tegen de huid zit gedrukt. (verbeter me alsjeblieft als dit anders is!)

Na 20 minuten heb ik het masker van mijn gezicht verwijderd en het serum ingemasseerd in de huid. Mijn huid voelde elke keer na gebruik erg zacht en gehydrateerd. De dag erna voelde mijn huid nog precies hetzelfde. Super goed want dat betekent dat het masker echt iets heeft gedaan en dat het niet een tijdelijk resultaat was.

Mijn mening

Mocht het nog niet duidelijk zijn ik vind dit een fijn masker. Voor deze review heb ik het masker drie keer geprobeerd om zo een duidelijk mogelijk beeld te krijgen van een masker wat ik echt nog niet kende. Mijn huid kan altijd wel wat hydratatie gebruiken en dit masker zorgt daar voor.

Doordat de hydrogel verkoelend is denk ik ook dat dit een heel fijn masker is voor de zomer. Leg er een aantal in de koelkast en haal er uit wanneer je er een nodig hebt of wanneer je gewoon een momentje voor jezelf wilt.

Ook de Gold Mask proberen? Je koopt hem bij de Action voor 0.99€!

Heb jij al wel is een hydrogel masker geprobeerd?

Follow

1 Comment on Gold Mask | Maskers op Maandag

  1. Rachel Kromdijk
    27 januari 2020 at 11:35 (4 jaar ago)

    Wat fijn dat je het zo’n goed masker vind! Ook deze winkels heeft regelmatig toppers haha

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.