Een van mijn favoriete vondsten van 2019 was de Demi Matte lipstick van Catrice. Nadat de review van de kleur Exotic Nude online was gekomen heb ik nog drie kleuren gekocht. Omdat soms andere kleuren toch anders dragen  en voelen wil ik deze drie lipsticks vandaag aan jou laten zien.

De lipsticks

Ik kocht de kleuren 050 Boss Up!, 060 Rouge Làlà en 070 From Rose With Love. 050 is een rode lipstick met een oranje ondertoon. 060 is een echte kleur rood, echt super mooi. En 070 is een wat donkerdere kleur roze die voor mij wat neigt naar een oudroze kleur.

Swatches

De formule is hetzelfde als de 040 Exotic nude. Super gepigmenteerd en voelt heel licht aan op de lippen.

Voor deze lipsticks gebruik ik geen lippotloden. De grootste reden voor mij om een lippotlood te gebruiken is het eventueel bloeden van de kleur tegen te gaan. En rode lipsticks staan er vaak wel bekend om, om in de kleine lijntjes te gaan lopen. Ik denk ook dat ik deze lipsticks daarom zo fijn vind. Je voelt ze bijna niet zitten en ze blijven ook voor een normale lipstick best lang zitten zonder bij te hoeven werken.

050 – Boss Up!


Je eigen lipkleur kan best veel doen voor een lipstick. Zo lijkt deze kleur op mijn lippen een stuk lichter als dat die leek op de swatch op mijn arm. Op mijn arm was het een lichtere kleur rood met een oranje ondertoon en op de lippen is die echt meer oranje. Voor mij geen probleem, ik hou van oranje! Maar wel iets om rekening mee te houden.

060 – Rouge Làlà

Deze kleur is echt mijn favoriet. Deze kleur rood vind ik echt zo mooi. Ik denk ook echt dat deze kleur rood mooi is bij bijna iedereen. Hij is echt super goed gepigmenteerd en brengt makkelijk in één veeg aan. En zoals ik al zei hij loopt uit in de kleine lijntjes.

070 – From Rose With Love

Deze kleur is voor mij heel comfortabel. Dit is een kleur waar ik negen van de 10 keer naar grijp. Als je naar al mijn foto’s gaat kijken zal dat je ook zeer opvallen. Deze roze kleur is aanwezig maar niet te aanwezig. Misschien is het ook wel omdat hij gewoon net iets donkerder is als mijn eigen lipkleur.

Mijn mening

Nog steeds vind ik deze lipsticks super fijn. Mijn mening is dan ook niet echt veranderd. Ik ben alleen maar enthousiaster geworden! Omdat de lipsticks dus niet helemaal matte zijn drogen ze de lippen niet echt uit zoals een matte lipstick wel doet. Het enige wat ik vorige keer ook al zei, ik wil meer kleurkeuze.

Ben nu ook zo enthousiast als ik ben? Je haalt deze lipstick bij de Kruidvat voor maar 3.99€

Heb jij deze Demi Matte lipsticks al geprobeerd?

Follow

 

5 Comments on Nog meer Demi matte | Catrice Cosmetics

 1. Rachel
  21 januari 2020 at 15:03 (4 jaar ago)

  Vooral de eerste vind ik je echt geweldig staan, wat een mooie kleuren zeg.

  Beantwoorden
 2. Sara
  27 januari 2020 at 08:04 (4 jaar ago)

  Staan je allemaal goed maar Rouge Làlà vind ik je echt prachtig staan!Matte kleuren vind ik erg mooi maar het droge staat me tegen, ben na je review erg benieuwd of ik deze fijner vind.

  Beantwoorden
  • Lotte
   27 januari 2020 at 10:12 (4 jaar ago)

   Dankjewel! Als je ze gaat proberen laat je me dan even weten wat je er van vind?

   Beantwoorden
 3. Tessa
  27 januari 2020 at 08:15 (4 jaar ago)

  Dit zijn echt super fijne lipsticks! Mooie kleuren heb je gekocht

  Beantwoorden
 4. Simone
  27 januari 2020 at 14:33 (4 jaar ago)

  Mooie kleuren! Rouge La La past echt bij je!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.