.Labellino
Toen ik op Instagram het schattige zusje van de labello voorbij zag komen, wist ik dat ik ze moest hebben! Haar naam is Labellino. Je kan haar herkennen aan de lieve pastel kleurtjes en haar ei vormige verpakking. Tijd voor een review!

Toen ik de Labellino voor het eerst zag moest ik gelijk aan EOS denken. EOS heeft ook ‘ei’vormige lippenbalsems en die zijn echt super fijn. Ik denk zelfs dat op een ander merk na het EOS favoriete lippenbalsem is. Ik was dus benieuwd hoe ik de Labellino zou vinden. Vooral omdat de normale Labello mijn lippen op langer termijn wat uitdroogt.

Ingrediënten

Raspberry & Red Apple

Ricinus Communis Seed Oil, Polyisobutene, Octyldodecanol, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Hydrogenated Polydecene, Cera Microcristallina, Synthetic Wax, Butyrospermum Parkii Butter, Isopropyl Palmitate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Aqua, Glycerin, Rubus Idaeus Juice, BHT, Aroma, CI 77891, CI 15850, CI 15985

Fresh Mint

Octyldodecanol, Ricinus Communis Seed Oil, Polyisobutene, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Hydrogenated Polydecene, Cera Microcristallina, Synthetic Wax, Butyrospermum Parkii Butter, Isopropyl Palmitate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Aqua, Glycerin, Mentha Piperita Leaf Extract, BHT, Menthol, Limonene, Geraniol, Aroma, CI 42090

Blueberry & Cherryblossom

Ricinus Communis Seed Oil, Octyldodecanol, Polyisobutene, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Hydrogenated Polydecene, Cera Microcristallina, Synthetic Wax, Butyrospermum Parkii Butter, Isopropyl Palmitate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Aroma, Aqua, BHT, Benzyl Alcohol, Linalool, CI 77891, CI 15850, CI 42090

Wat mij als eerste opvalt is dat water en glycerine vrij laag in de ingrediëntenlijst staan. Terwijl bij veel producten die vrijwel als eerste in de lijst staan. Als ze boven in hadden gestaan had het betekent dat de lippenbalsem voor het grootste deel uit water zou bestaan. Dit is nu dus niet het geval!

Als eerste ingrediënt zien we wel castorolie/wonderolie. Deze olie heeft een hydraterende werken en ondersteund de huid wanneer die moet herstellen. Ook bevat Labellino sheabutter want ook super verzorgend voor je huid is.

Raspberry & Red Apple

Labellino

De eerste Labellino waar we het over gaan hebben is dit zacht roze exemplaar. Normaal als ik lees dat een lippenbalsem framboos als geur heeft verwacht ik een mierzoet geurtje. Maar door de rode appel is het toch zoek maar ook weer fris.

Fresh Mint

LabellinoWanneer je niet zo van zoet houd is dit pareltje met een frisse mint geur misschien wat voor jou! Normaal vind ik lipproducten met een mint geur heel chemisch ruiken. Maar deze ruikt echt naar lekkere kauwgom, ik was oprecht verbaasd toen ik hem rook.

Blueberry & Cherryblossom

LabellinoHou je van echt zoet? Dan is dit schatje met de lila kleur wel perfect. Je ruikt echt bosbessen met een kleine tint van de kersenbloesem. Ik denk dat dit mijn favoriet is!

De verpakking

We hebben het al gehad over hoe schattig ze zijn dus dat slaan we gewoon nu even over. De dopjes gaan op de Labellino door te draaien en er zit bij de laatste draai een kleine klik. Hiermee gaat die een soort van op slot en zal die nooit opengaan in je tas, jas of waar je hem ook bewaard. Super handig. Door de vorm van de lippenbalsem zelf kan je ook beide lippen te gelijk verzorgen waardoor je sneller klaar bent. En aan gezien ik lui ben vind ik dat erg handig, haha.

Mijn mening

Zoals ik in het begin al zei drogen mijn lippen op langer termijn uit van de normale labello. De Labellino voelt lichter en romiger aan op de lippen. En tot nu toe heb ik nog niet het gevoel gehad dat ze mijn lippen uitdrogen. Doordat de textuur wat lichter is denk ik niet dat het een groot succes zou zijn als je lippen al kapot zijn van de kou daar is die denk net niet voedend genoeg voor. Wel denk ik dat die perfect is om je lippen gewoon te verzorgen en hydratatie op peil te houden.

Ik ben fan van dit lieve zusje van Labello. Wil jij de Labellino zelf proberen? Voor €5.99 vind je ze bij de Kruidvat.

Wat is jouw favoriete lippenbalsem?

Follow

Heb jij al gecheckt of je een echte beauty addict bent?

6 Comments on Labellino | Het schattige zusje van Labello

 1. Bianca
  7 april 2018 at 13:20 (6 jaar ago)

  Mijn dochter en ik zijn er dol op, die paarse ken ik alleen nog niet ga daar zo gelijk bij de Kruidvat even naar kijken 🙂

  Beantwoorden
 2. Renata
  7 april 2018 at 14:12 (6 jaar ago)

  Ik hou wel van blauwe bessen – voor mij de laatste dus 🙂

  Beantwoorden
 3. Lipstickencupcakes
  7 april 2018 at 20:47 (6 jaar ago)

  Wat zien ze er super schattig uit zeg ? ik ga ze zeker eens proberen

  Beantwoorden
 4. tamara
  8 april 2018 at 09:43 (6 jaar ago)

  Ik gebruik nu momenteel de EOS balms maar ben ook wel erg benieuwd naar deze

  Beantwoorden
 5. Nienke
  8 april 2018 at 18:24 (6 jaar ago)

  Klinkt goed! Ik gebruik nooit labello door de verslavende stofjes. Wel gebruik ik EOS en The Body Shop.

  Beantwoorden
 6. Dhini
  8 april 2018 at 20:27 (6 jaar ago)

  Wat schattig verpakking. Ze klinken een fijne balms. Op dit moment gebruik ik verschillende balms. Lekker zo afwisselende balms, alleen dit merk heb ik nog geen ervaring

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.