Pink Gellac
Via een oproepje op facebook kwam ik in contact met Pink Gellac. Of ik een LED starterset wilde proberen? Natuurlijk zeg ik daar geen nee tegen. Ik bijt nagels en als meisje met een grote passie voor beauty kan dat eigenlijk niet. Zou ik samen met de gellak van Pink Gellac van mijn nagelbijten afkomen? Tijd voor een review!

De starterset

Pink Gellac
Als je de starterset opent vind je natuurlijk als eerste je LED lamp. Naast de lamp krijg je in deze set ook een primer, basecoat en shine topcoat. De primer kan je gebruiken voor betere hechting, wat met mijn broze nagels echt wel een must is. De basecoat hecht zich aan je nagel en zorgt er voor dat de kleur zich goed kan hechten zonder dat het een verkleuring op nagels kan maken. En de shine topcoat zorgt natuurlijk voor een mooie glans maar ook voor een langere houdbaarheid van je gelakte nagels.

Pink Gellac
Naast de basis ontvang je in je starterset ook nog de kleur Dynamic Pink gratis. Naast die kleur ontving ik ook nog Creamy Mauve, Neutral Lila en Asphalt Grey.

Pink Gellac
Ook zit in de starterset een nagelvijl 180-240, een orange woodstick, 10 cleaner pockets en 10 remover pockets. De woodstick is om je nagelriemen voorzichtig wat terug te duwen en de nagelvijl is naast het in vorm brengen van je nagel ook om je nagelbed wat op te buffen zodat de lak beter kan hechten. Cleaner pockets om je nagels vet en stofvrij te maken voor je begint en de remover pockets om de gellak te verwijderen.

Pink Gellac
De kwasten van alle lakjes zijn trouwens super fijn. De kwast haartjes zijn wat langer en hij is redelijk plat waardoor lakken makkelijk is.

Hoe gebruik je Pink Gellac?

Pink Gellac
Ruw je nagels wat op met de roze kant van de vijl en breng met de witte kant eventueel je nagel in model. Druk voorzichtig je nagelriemen wat terug en maak ze schoon met een cleaner pocket.

Breng nu de primer aan en laat even drogen (niet onder de lamp)

Droog? Breng nu de Pink Base2 nagellak aan, houd 1 millimeter afstand van je nagelriemen en hou voor 15 seconden onder de LED lamp.

Breng nu een dun laagje van de kleur naar keuze aan, houd hier weer 1 millimeter afstand van je nagelriemen. Hou de nagels voor 60 seconden onder de lamp. Herhaal deze stap tot de kleur volledig dekkend is. (meestal is die dekkend bij 2 laagjes!)

En breng als laatste een dun laagje Ultra Shine aan en houd ook hierbij ook weer 1 millimeter afstand van je nagelriemen. Hou deze laatste stap 60 seconden onder de lamp.

Nu zijn je nagels klaar en kan je er weer twee weken tegen aan!

Swatches

Pink Gellac
Van links naar rechts zie je hier Dynamic Pink, Creamy Mauve, Neutral Lila en Asphalt Grey. Alle vier prachtige kleuren. Mijn favorieten zijn toch echt wel Asphalt Grey en op één staat Creamy Mauve.

Nagels bijten?

In het begin vertelde ik al dat ik nagels bijt. Ik bijt mijn nagels niet tot bloedens aan toe maar ook met een mini wit randje vind ik mijn nagels niet mooi en moet ik gewoon stoppen. De afgelopen 2 weken heb ik Pink Gellac gedragen en dat bleef super goed zitten. Ik heb in totaal 3 nagels moeten fixen omdat ik onbewust toch op mijn nagel probeerde te bijten. Hiermee sloopte ik mijn nagel niet maar wel de gellak. Gellak heeft voor mij dus meer voordelen dan alleen de houdbaarheid op mijn nagels. Ik ben niet in staat om echt op mijn nagels te bijten als dit er op zit.

Ik ben fan van dit product en ik wil Pink Gellac dan ook bedanken voor de kans om deze set te testen. Op instagram ga ik af en toe in mijn story bijhouden hoe het gaat met het stoppen van nagelbijten. Wil je dit volgen? Dan zou ik het leuk vinden als je mij volgt op @beautifuldisasternl

Zelf deze set proberen? Ga dan even snel naar de website van Pink Gellac ♥ De starterset heeft 1 basiskleur maar als je meer kleurtjes wilt, dan kun je deze voor €15,00 (tijdelijk voor € 10,00) los kopen. En elke vierde kleur is gratis!

Heb jij wel is gellak geprobeerd?

Follow

Heb jij al gecheckt of je een echte beauty addict bent?

11 Comments on Pink Gellac LED Starterset | Review

 1. Lodi
  9 april 2018 at 10:15 (6 jaar ago)

  Ik heb nog nooit gellak geprobeerd, maar ben wel onwijs verrast dat het zo lang blijft zitten. Bij mij is gewone nagellak meestal ma twee dagen al weer niet mooi meer. Ik vind dat led lampje ook wel super makkelijk zeg! Wat leuk dat je dit mocht proberen!

  Beantwoorden
 2. Marlies
  9 april 2018 at 11:01 (6 jaar ago)

  Ik vind gellak ook top! Ik laat het wel doen, want zelf kan ik dat niet zo mooi als dat ze het in een salon doen.

  Beantwoorden
 3. Marcelina
  9 april 2018 at 11:38 (6 jaar ago)

  Ik heb het nog nooit geprobeerd, maar ik bijt net als jij wel nagels. Momenteel gaat het goed met mijn nagels en zijn ze best wel groeiende. Mocht ik een terugval hebben, dan weet ik dat dit een goede oplossing kan zijn 🙂 dankjewel!

  Beantwoorden
 4. Bianca
  9 april 2018 at 18:17 (6 jaar ago)

  Die grijze en die mauve vind ik heel mooi. Ik zou echt eens tijd moeten maken om weer eens mijn nagels in een mooi kleurtje te steken ?

  Beantwoorden
 5. Sabrina
  9 april 2018 at 21:41 (6 jaar ago)

  Mooi zeg! Ik beet ook op m’n nagels en heb een hele tijd geleden acryl gehad, daarmee was ik er vanaf! Met gellak moet dat ook goedkomen, je wil niet meer bijten! Succes!

  Beantwoorden
 6. Rachel
  9 april 2018 at 22:49 (6 jaar ago)

  Op de een of andere manier kan ik gellak altijd in z’n geheel eraf trekken…ik heb ook veel van dit merk maar toch soms ligt opeens de nagellak in z’n geheel eraf de volgende dag… wanneer ik nu heel erg mijn nagels op vijl blijft het beter zitten

  Beantwoorden
  • Lotte
   13 april 2018 at 18:01 (6 jaar ago)

   Ik had dit ook altijd moet zeggen dat voor mijn gevoel de primer het ook wel goed doet!

   Beantwoorden
 7. Deb
  10 april 2018 at 22:06 (6 jaar ago)

  Klinkt goed en fijn dat de Gellac helpt om minder op je nagels te bijten en wanneer je dan toch in de verleiding komt, de gellac eraan gaat en je nagels heel blijven. Ik vind overigens dat je hele mooie kleurtjes hebt ontvangen. Ik ben de set momenteel ook aan het testen en ben benieuwd of de gellak er 14 dagen mooi op blijft zitten.

  Beantwoorden
  • Lotte
   13 april 2018 at 18:01 (6 jaar ago)

   Ooh ik ben ook benieuwd naar jouw review!

   Beantwoorden
 8. Gabrielle
  12 april 2018 at 08:58 (6 jaar ago)

  Oeh zo mooi. Ik ben gek op gel lak omdat het zo lang blijft zitten, heerlijk. Dit ziet er echt super fijn uit.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.