Begin dit jaar baalde ik ontzettend toen onze Op=Op voordeelshop sloot. Je snapt natuurlijk wel hoe blij ik was toen laatst een vrij grote Prijsmepper opende. Ik hou van dit soort winkels omdat je er vaak collecties kan vinden die niet meer te krijgen zijn in de Kruidvat zelf. En ook nog is voor een veel fijner prijsje. Ik kocht laatst weer een aantal make-up pareltjes die ik graag met jullie wil delen. Benieuwd wat ik heb gekocht?

MUA | Prism Loose Powder Highlight


Toen deze Loose Powder Highlighter van MUA nog in de Kruidvat lag twijfelde ik of ik hem wilde hebben. En ineens was die nergens meer te krijgen. Bij de Prijsmepper vond ik de kleur Star Illusion en kocht hem met 75% korting. Wat ik betaald heb kan ik je niet vertellen gezien alleen de 75% korting sticker nog op de verpakking zat en ik de bon kwijt ben.


De poeder heeft een roze parelmoer glans. Er zit 18 gram poeder in het potje en dat is echt heel veel, ik kan me niet voorstellen dat ik deze ooit zal opmaken.

Catrice | Addicted to Spices


Dit is een pareltje die ik dus nergens kon vinden toen die uit was gekomen. En ik ben ook echt zo blij dat ik hem nu eindelijk wel heb kunnen kopen! Deze kleuren schreeuwen mijn naam. Nu moet ik ook eerlijk zijn dat ik hem vooral voor de verpakking wilde hebben. De oogschaduw van catrice is namelijk niet mijn favoriete formule.

De kleuren swatchen heel mooi en gepigmenteerd. Hoe ze presenteren op de ogen kan ik nog niet vertellen. Door omstandigheden heb ik de afgelopen 1.5 week bijna geen make-up gedragen. De kleuren zijn wel echt prachtig.

De swatches zullen trouwens allemaal op mijn hand zijn in deze review in verband met een brandwond op mijn arm. Ik wilde niet riskeren dat ik er tegenaan kwam met schoonmaken.

Catrice | Addicted to Sorbets


Ik hou van collecties compleet maken. Ik verklap wel al vast dat het met de Addicted to collectie niet gaat lukken maar ik heb wel alles meegenomen wat ze nog hadden liggen! De Addicted to Sorbets is een face palette met een blush, bronzer en twee highlighters. Weer een prachtige verpakking en super goed ook dat er een spiegel in zit!


Deze blush is echt prachtig! De kleur doet me erg denken aan Orgasm van Nars maar dan met meer goud erin. De highlighters zijn beide licht genoeg voor mijn huidskleur wat een pluspunt is. Maar de bronzer is er een die ik nooit ga gebruiken als bronzer, wel vind ik het een prachtige kleur voor oogschaduw.

Addicted to Patisseries

Ook dit is een face palette met een blush, bronzer en twee highlighter. Deze is als ik naar de kleuren kijk echt voor de hele lichte huidjes. Voor mij is deze perfect voor mijn gezicht maar ook super makkelijk om mee te nemen en als oogschaduw te gebruiken. Alles in één dus.

De blush is een mooie lichtroze kleur en hij is matte. Ik ben gewoon niet zo een fan van bronzers met heel veel shimmer er in. Maar gezien hoe licht deze is zou die misschien nog kunnen werken als highlighter. Op de highlighters heb ik echt niks aan te merken. Ze zijn beide super mooi gepigmenteerd, boterzacht en hebben een mooie shimmer.

Ik weet niet wat er gebeurt is met het licht van deze foto, mijn excuses πŸ™

Addicted to Passion Fruit

En het laatste product uit deze shoplog is ook een face palette. Dit is er alleen een die ik niet echt voor mijn gezicht kan gebruiken. De kleuren zijn gewoon echt te donker voor mijn huid. Maar ik vond de kleuren zo mooi dat ik hem graag wilde hebben en hij kan prima functioneren als oogschaduw.

Deze blush is ook matte en als ik hem aanbreng met een lichte hand zou ik hem misschien nog kunnen dragen. De highlighter onder de blush zou misschien ook nog door kunnen als highlighter maar ik denk dat die iets te goud is voor mij. De bronzer en de andere highlighter ga ik echt vermijden op het gezicht maar zijn denk ik prachtig op de ogen.

Mijn mening

Ik ben echt heel blij dat we weer een Prijsmepper hebben. De producten zijn hetzelfde als bij de Kruidvat of Trekpleister alleen vaak met een hele goede korting. Zo kan je nog is leuk wat extra’s kopen voor jezelf of iemand anders. Ik zag ook dat ze nu heel veel giftsets hadden staan dus als je een Prijsmepper in de buurt hebt neem is een kijkje. Misschien vind je nog wel iets leuks voor onder de kerstboom.

Wat was jouw beste koopje afgelopen tijd?

Follow
 

2 Comments on Make-up shoplog | Prijsmepper

 1. Tessa
  9 december 2019 at 10:06 (4 jaar ago)

  wat fijn dat je toch nog een deel van de collectie hebt weten te bemachtigen!

  Beantwoorden
 2. Rachel
  9 december 2019 at 14:34 (4 jaar ago)

  Oeh dat oogschaduw palette met die warme tinten is prachtig!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.