In 2017 schreef ik een blog over mijn favoriete theeën uit de supermarkt. Ondanks ik die smaken nog steeds lekker vind zijn het niet mijn favoriete van dit moment. Ik heb dit jaar veel nieuwe smaken geprobeerd waarvan ik er veel ook echt lekker vind. Vandaag heb ik er vijf uitgekozen die ik het lekkerste vind en ze zijn allemaal te krijgen in de supermarkt!

Kleine disclaimer voor dit artikel. Alle merken zijn te koop in de supermarkt, maar het zijn wel de duurdere thee merken. Het is niet dat ik alleen maar thee drinken uit dit segment maar zoals blijkt vandaag vind ik ze dus wel lekkerder.

Celestial Seasonings | Sleepy Time decaf green tea


De eerste thee had zonder twijfel een plekje op de lijst van vandaag. Vroeger dronk ik al graag de originele Sleepy Time van Celestial Seasonings. Maar deze decaf green tea versie is mijn beste vondst van dit jaar. Het is een cafeïnevrije groene thee met citroen en jasmijn. Jasmijn thee is iets waar je van moet houden en het is echt een van mijn favoriete smaken.

Clipper | Elderflower Infusion with a twist of Rose


Deze thee heb ik vrij recent gevonden, maar hij verdient voor mij hier echt een plekje. Vlierbloesem is een smaak die ik erg lekker vind. Maar wat het nog beter maakt is dat er ook brandnetel in de thee is verwerkt. En wist je dat brandnetelthee erg gezond is? Deze thee van Clipper is een witte thee, en bevat dus een beetje cafeïne.

Clipper | Orange & Lemon Organic Infusion


We blijven nog even bij Clipper. Deze thee drink ik echt elke ochtend. Door de sinaasappel en citroen is die lekker fris. Maar doordat het een kruidenthee is bevat die geen cafeïne. Ik vind dit fijn omdat ik altijd het gevoel heb dat als ik cafeïne drink ik een soort valse start heb in de ochtend met energie die niet van mezelf is.

Australian | Beautea


Bij deze thee moet ik eerlijk zijn en erbij vertellen dat ik deze dus had gekocht om de naam en omdat het doosje mooi was. Ik had heel niet gelezen wat er inzit en wist dus helemaal niet of ik het lekker zou vinden. Maar ook deze thee bevat vlierbloesem naast groene thee, lindebloesem en kamille. Maar doordat kamille en de groene thee de grootste hoeveelheid hebben in de thee proef je het niet heel sterk terug. Dus zoek je echt een thee waar je de vlierbloesem proeft kan je beter voor de Clipper thee gaan. Toch is deze thee erg lekker en verdient 100% een plekje in deze lijst.

Pukka | Relax


Deze thee van Pukka is echt mijn laatste vondst van dit jaar. Met een kortingsbon haalde ik deze bij de Albert Heijn. Ik wilde hem al een tijdje proberen maar twijfelde omdat Pukka toch echt best prijzig is. Na een lange dag werken is deze thee echt heel fijn voor een klein momentje voor jezelf. De naam van de thee is Relax en dat is die ook zeker. De thee is cafeïne vrij en het zoete venkelzaad en kamille proef je echt goed terug.

Alle theeën hebben meer ingrediënten als dat ik heb op genoemd maar ik wil wel nog even zeggen dat alle thee behalve de Sleepy Time zoethout bevat. Mocht je een hoge bloeddruk hebben drink deze thee smaken dan met mate.

Wat is jouw favoriete thee?

Follow
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.