chilly's
Een goede drinkfles vinden is soms nog moeilijker als het vinden van een spijkerbroek. Sommige geven een raar smaakje aan je drinken en laten we eerlijk zijn de meeste lekken. Het zelfde geld voor thermosbekers. En ik heb de 2 in 1 fles gevonden Chilly’s Bottles!

chilly's
Chilly’s beloofd je koude drankjes 24 uur koud te houden en je warme dranken 12 uur warm. De fles zou lek vrij moeten zijn en de buitenkant heeft altijd de temperatuur van de omgeving. Klinkt super goed toch? Of toch te mooi om waar te zijn?

In december vond ik Chilly’s op Instagram en sindsdien was ik aan het kwijlen op de prachtige flessen. Maar er hangt een prijskaartje aan die ik best hoog vond. Vooral omdat ik niet wist of het ook echt zou doen wat ze beloven.

chilly's

Toen ik na mijn verjaardag naar de Huishoudbeurs ging liepen we langs de stand van De Wooncaravan, echt een super gaaf winkeltje trouwens. En daar werden de flessen verkocht. Ik heb even staan praten met de verkoopster over de flessen, maar besloot dat ik nog een rondje ging lopen om er over na te denken.

half uur later zat dit roze pareltje nog steeds in mijn hoofd en zijn we terug gelopen en heb ik hem toch gekocht.

En was dat het waard….?

Ja zeker! Ik heb de fles nu een tijdje in gebruik. Ik heb er thee in gemaakt en ze zeggen dat het 12 uur warm blijft maar mijn ervaring is dat het vaak wel langer is! Ook heb ik er drinken uit de koelkast in gedaan en als test 24 uur laten staan. En ja hoor het was na 24 uur nog koud en qua smaak nog precies zo als het hoort. Dit zijn dus als drie plus punten.

chilly's
Pluspunt nummer vier. Hij lekt echt niet! Door deze dop die de fles ingaat en zich afsluit met het rubbertje zit die muur vast en geheel dicht zodat er geen druppel uit loopt. Mits je hem niet te vol doet haha. De eerste keer was ik niet aan het opletten en had ik hem gewoon gevuld, maar aangezien de dop in de fles gaat moet daar wel een beetje ruimte voor zijn.

chilly's
De hele fles is mooi pastel roze behalve het stukje hals waar de dop op gaat. Deze is gewoon van stainless steel. De fles bestaat trouwens in zijn geheel uit stainless steel, de binnen en buitenwand. Deze zorgt er ook voor dat de dranken vers blijven en hun smaak behouden. De gekleurde buitenkant is een speciale poeder coating, deze coating zorgt er voor dat de fles langer mooi blijft en je er ook nog langer plezier van hebt.

Wanneer je de fles koopt krijg je hem in een kartonnen buis, deze is gemaakt gerycled materiaal. Doordat je de fles in een verpakking krijgt voelt het meer als een cadeautje. En aangezien ik hem kocht de dag na mijn verjaardag was het ook wel mijn eigen verjaardagscadeautje haha.

Conclusie?

Zoals ik al zei zit er wel een prijskaartje aan deze flessen. En als ik dan toch een min puntje moet noemen is het dat prijskaartje. De fles die ik heb is voor 500ml en kost €25. Maar als je bedenkt wat de pluspunten zijn valt de prijs me. Chilly’s is zijn geld echt waard, ik zit sinds ik deze kocht al te bedenken welke mijn volgende wordt haha.

Zou jij een Chilly’s Bottle kopen?

Follow

10 Comments on Chilly’s Bottles | Pastel Edition

 1. Jessica J.
  16 maart 2018 at 09:52 (6 jaar ago)

  Fijn dat deze je drankjes zowel warm als koud houden, alleen vraag ik me af of je de binnenkant gemakkelijk kan schoonmaken? Mijn Doppers beginnen na een tijdje behoorlijk muf te ruiken en ik ben érg blij dat ik ze dan volledig kan schoonmaken, haha.

  Beantwoorden
 2. Linda
  16 maart 2018 at 22:22 (6 jaar ago)

  Als ik op pad ga neem ik ook graag een flesje water mee. Het design van dese vind ik ook erg tof!

  Beantwoorden
 3. Laura - Essential Honesty
  17 maart 2018 at 11:16 (6 jaar ago)

  Ik zag deze mooie fles al enkele keren op je insta voorbij komen en hij is echt prachtig! Ik zou ook zo’n exemplaar kiezen, want ben helemaal weg van pastel!

  Beantwoorden
 4. nicole orriens
  17 maart 2018 at 11:44 (6 jaar ago)

  Ja, ik vind hem erg mooi. We hebben hier thuis nu Doppers maar die zijn minder elegant om te zien.

  Beantwoorden
 5. Judith
  17 maart 2018 at 12:06 (6 jaar ago)

  Inderdaad een pareltje! En ook erg prettig dat hij van rvs is, ipv plastic. Blijft de smaak van thee (of koffie) er niet in hangen? Ik had een tijdje geleden een rvs drinkfles maar als ik daar koffie in meenam, had ik toch het idee dat ik dit de keren daarna, als ik er water in had toch nog wat koffie proefde.

  Beantwoorden
 6. Margo
  17 maart 2018 at 13:07 (6 jaar ago)

  Mooi flesje!!!
  Fijn dat de smaak goed blijft. Dat lukt alleen in mijn ouderwetse thermosflessen, maar die zijn lomp. Olifanten vergeleken met dit mooie exemplaar.

  Beantwoorden
 7. Amylia De Schepper
  17 maart 2018 at 14:59 (6 jaar ago)

  Oh ik heb echt een zwak voor zo’n mooie waterflessen. Ik heb er net weer eentje gekocht, van bamboe!

  Beantwoorden
 8. Inge
  17 maart 2018 at 20:37 (6 jaar ago)

  Ik zou het liefst van al zo eentje kopen voor mijn dochter! Gek misschien? Nee hoor. Ze heeft er dit jaar alleen al 5 versleten. Misschien beter wens investeren in een chilly die wel lang meegaat?

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.