Sinds ik weet dat mijn huid gedehydrateerd is, hou ik ontzettend veel van gezichtsoliën. Eén van mijn favorieten is het Shangri-La Serum van Amanprana. Amanprana is een merk dat producten maakt die 100% natuurlijk zijn. Dit houdt in dat er in de producten 0% chemische toevoegingen zitten die eigenlijk toch niks voor je huid doen en soms je huid zelf verslechteren. Tijd voor een review!


Het Shangri-La ORAC eeuwige jeugd serum is een oogcontour- en gezichtsserum met 100% olie-extracten van planten, vruchten en kruiden. Dit geconcentreerde door NaTrue gecertificeerde serum gaat rimpels tegen, houdt de huid elastisch, herstelt zichtbare schade en de huid zou zelfs worden gelift door middel van de vetzuren uit planten-, vruchten- en kruidenextracten. ORAC staat voor Oxygen Radical Absorbance Capacity, een manier om de hoeveelheid antioxidanten in een product te meten. Huidveroudering is de oxidatie van je huid en antioxidanten houden dit proces tegen. Hoe hoger de ORAC-waarde, des te beter het product dus werkt tegen het ouder worden van de huid.


Het serum is  heel erg geconcentreerd en bevat geen water zoals vele producten wel bevatten. Wat het serum wel bevat is een heleboel soorten biologische oliën zoals amandelolie en rozenolie. En naast oliën bevat het een speciale kruidenmix. Het serum komt in mooi doosje wat apart uitvouwt. Het serum zit glazen flesje wat donker is van kleur. Zo worden UV stralen buitengehouden en is het serum langer houdbaar.


Wat ik echt heel handig vind aan de verpakking is dat het flesje een pipetje bevat en je zo nooit te veel olie neemt om uit te smeren. De olie ruikt wat sterk. De geur is er een waar je aan moet wennen want het ruikt echt zoals ik de ingrediënten omschreef. Als een kruidenmengsel. Je moet er van houden hou je er niet van kan ik je vertellen het trekt snel weg.

Wat vind ik nu van het Shangri-La serum?


Ik gebruik het serum nu bijna 2 jaar en het volgende wat me opvalt is dat mijn wondjes en littekens iets sneller helen als voorheen. Zoals ik al zei is mijn huid gedehyrateerd en ik moet ook eerlijk zeggen dat het sinds ik het serum gebruik iets minder dof is als het was.

Om mijn hele gezicht en hals in te smeren heb ik 5/6 druppels nodig dus het is echt zuinig in gebruik. Ik zit nog steeds aan mijn eerste flesje en ik gebruik het nu 2 jaar af en aan wanneer mijn huid het nodig heeft. Je kan het ’s avonds gebruiken voor je gaat slapen, maar ook overdag als dag verzorging onder je make-up. Doordat mijn huid hydratatie mist maakt het veel talg aan en is vaak wat vettig. Zelf met mijn vettige huid kan ik de olie gewoon overdag gebruiken onder mijn make-up zonder dat het gaat uitlopen of schuiven.


Shangri-La Eeuwige Jeugd ORAC serum van Amanprana bevat 50ml product en kost €69.00. Dit is redelijk prijzig dat weet ik. Maar ik gebruik dit flesje al bijna 2 jaar wanneer nodig dus het is erg zuinig in gebruik. Mijn huid is echt zichtbaar verbeterd sinds ik dit serum gebruik en ik weet dat het niet alleen aan het serum ligt maar het speelt zeker wel een rol!

Welke huidverzorging vindt jij het fijnste?

Follow

12 Comments on Shangri-La Serum | Amanprana

 1. Bianca
  3 mei 2017 at 14:04 (7 jaren ago)

  Dit merk ken ik nog helemaal niet, weet alleen niet of ik aan de geur zou kunnen wennen (heb een serum het liefste zo geurloos mogelijk) x

  Beantwoorden
 2. A bite of cravings
  3 mei 2017 at 15:03 (7 jaren ago)

  Ook ik heb hier nog niet van gehoord, maar het klinkt wel heel interessant voor mijn ook-zo-droge-huidje. Het is 1 dure aankoop, maar voor een goede huid wil ik altijd toch een goed product hebben. Leuke review!

  Beantwoorden
 3. Roes
  3 mei 2017 at 15:14 (7 jaren ago)

  Oeh dit klinkt helemaal als iets voor mij. Ga het zeker een keer proberen!

  Beantwoorden
 4. Beau Bewust
  3 mei 2017 at 15:52 (7 jaren ago)

  Ik ben gek op Amanprana! Dit product kende ik nog niet. Inderdaad best prijzig maar het is zo’n mooi merk!

  Beantwoorden
 5. Irina
  3 mei 2017 at 15:52 (7 jaren ago)

  Het klinkt heel erg goed! Misschien moet ik dit ook een keer gaan proberen, want ik heb snel last van een droge huid.

  Beantwoorden
 6. Martiena
  3 mei 2017 at 16:17 (7 jaren ago)

  K kende deze merk helemaal nog niet! Het klinkt goed! Ik ga eens wat meer opzoeken over dit product! Bedankt voor de tip!

  Beantwoorden
 7. LenaH
  3 mei 2017 at 16:29 (7 jaren ago)

  Ik kende het merk nog niet, maar zal me in eens gaan verdiepen

  Beantwoorden
 8. LenaH
  3 mei 2017 at 16:29 (7 jaren ago)

  Ik kende het merk nog niet, maar zal me in eens gaan verdiepen. En mooi dat je er al zo lang mee doet.

  Beantwoorden
 9. Emma
  3 mei 2017 at 21:57 (7 jaren ago)

  Als het zo lang mee gaat is de prijs in verhouding niet zo hoog. Ik moet wel zeggen dat het flesje me doet denken aan medicijnen die ik vroeger moest gebruiken haha. Van oliën wordt mijn huid heel vet, dus voor mij is zo’n olie geen optie, maar fijn dat hij wel goed is voor jou.

  Beantwoorden
 10. Tiffany
  3 mei 2017 at 22:05 (7 jaren ago)

  Ik kende deze serum nog niet maar het klinkt super goed. Mijn huid is ook best droog dus misschien een keertje proberen.

  Beantwoorden
 11. Joandi Loes Tholen
  3 mei 2017 at 23:05 (7 jaren ago)

  Ik ken dit merk helemaal niet maar wat ziet het er goed uit. Ook ik ben fan van olietjes en zeker als het natuurijk is.

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Shangri-La Serum | Amanprana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.