Misschien heb je het al gezien of gehoord, maar vanaf 13 mei kan je weer in Amsterdam terecht voor Inglot. Inglot opent een nieuwe winkel op de Kalverstraat 64! Voor iedereen die twijfelt of ze oogschaduw’s van Inglot nodig hebben kan ik alleen maar JA roepen! Daarom laat ik jullie vandaag mijn 2 Freedom System palette’s zien. Ik heb er één met vier plekken en één met tien plekken. Allemaal anders gevuld maar ook allemaal perfect voor de rest van de lente en komende zomer.

inglot
Mijn nieuwste kocht ik vorig jaar. In dit Freedom System palette passen 4 kleuren, ik koos toen voor 4 kleuren uit de Rainbow collectie. Omdat ik online ergens een soort gelijke combinatie had gezien en omdat de Rainbow collectie in 1 pan 3 kleuren heeft. Zo heb ik toch nog 12 kleuren in een palette! Ik word nog steeds erg vrolijk als ik dit palette zie omdat de kleuren echt bij mij passen en ze me gelijk een Lente gevoel geven.

Kleuren in dit palette:
♥ 104R mintgroen
♥ 106R beige
♥ 114R paars
♥ 118R roze

inglot
Alle kleuren zijn echt super gepigmenteerd, zelfs de lichte kleuren! En hou vooral in je achterhoofd dat ze matte zijn! Er zijn maar weinig merken die zulke gepigmenteerde matte kleuren in hun collectie hebben.

inglot
Mijn oudste Freedom System palette heeft 10 kleuren. In dit palette ben ik voor een basis gegaan die goed bij mij past. Dit betekend voor mij een goede highlighter, Een paar peach tinten, wat bruin tinten en wat groene/blauwe tinten voor wat extra kleur. (zie je ook een thema in de mint groene kleur? haha)

Kleuren in dit palette:

♥ 453 pearl wit
♥ 429 pearl blauw
♥ 372 matte donker mint groen
♥ 345 matte mint groen
♥ 344 matte taupe 


♥ 393 pearl peach
♥ 312 matte peach licht
♥ 311 matte peach donker en een wat meer roze ondertoon.
♥ 337 matte licht bruin ( wat warmer als 334)
♥ 329 matte donker bruin

inglot
De eerste rij in dit Freedom System palette heeft 3 matte kleuren en 2 pearl kleuren. Ze zijn alle 5 super gepigmenteerd alleen kan je wel duidelijk zien dat de pearl kleuren een stuk zachter zijn. De witte kleur is een perfecte koele highlighter voor in je binnenste oog hoek!

inglot
En de onderste rij! Dit is mijn neutrale rij en gebruik ik redelijk vaak voor mijn dagelijkse look. Voor als de lichte peach kleur matte en de lichte bruine kleur zijn perfect voor een dagelijkse neutrale look waarbij het lijkt alsof je er veel moeite voor hebt gedaan. Ik ben op het moment erg druk met schilderen in huis, maar ik zal in de toekomst nog een artikel plaatsen met een aantal oog looks er in, nu zit er allemaal verf in mijn haar en dat is niet heel charmant, haha.

Het Freedom system palette voor 4 pans kost €9.- en voor 10 pans €16,-. Let wel op dit is zonder de oogschaduw pans! Die kosten per stuk nog €8 euro en de rainbow €9. Dit is niet goedkoop dat weet ik maar ze zijn het echt 100% waard! Ik durf ook niet te zeggen of alle kleuren die ik vandaag heb genoemd nog verkocht worden, aangezien mijn nieuwste al een jaar oud is en het andere palette zo een 2 jaar oud is.

Mocht je nu helemaal om zijn, ga dan 13 mei even langs bij de opening van de nieuwe winkel in Amsterdam. Er zullen hapjes, drankjes en een DJ aanwezig zijn, super gezellig dus. De eerste 64 klanten krijgen ook nog een verrassing! Liever online bestellen? Dat kan natuurlijk, hier kan je een palette uit zoeken. En als je hier klikt dan kan je de oogschaduw uit zoeken.

Met welke kleuren zou jij een Freedom System van Inglot vullen?

Follow

Ben jij een beauty addict? Lees de checklist hier!

17 Comments on Inglot | Freedom system palette

 1. Beau Bewust
  8 mei 2017 at 09:38 (7 jaar ago)

  Wauw wat mooi! Fijn ook dat ze zo gepigmenteerd zijn 🙂

  Beantwoorden
 2. Chantal
  8 mei 2017 at 09:43 (7 jaar ago)

  Inglot heeft echt hele fijne producten! Dit pallet is ook weer een pareltje! Xxx

  Beantwoorden
 3. Irina
  8 mei 2017 at 10:11 (7 jaar ago)

  Wauw wat een prachtige kleuren! Zelf heb ik nog niets van Inglot, maar dat wil ik zeker gaan veranderen!

  Beantwoorden
 4. Daphne
  8 mei 2017 at 10:20 (7 jaar ago)

  Wat een prachtige en gepigmenteerde kleuren! Liefs

  Beantwoorden
 5. Bianca
  8 mei 2017 at 10:32 (7 jaar ago)

  Het ziet er zo goed uit! Ik ben nog niet zo heel bekend met Inglot, misschien toch eens keer wat meer items er van bestellen x

  Beantwoorden
 6. Xenia
  8 mei 2017 at 10:35 (7 jaar ago)

  Ik ben niet zo van de make up maar ik vind de kleuren heel erg mooi. Misschien toch eens proberen?

  Beantwoorden
 7. Margon
  8 mei 2017 at 11:21 (7 jaar ago)

  Ik kende dit nog helemaal niet. Draag eigenlijk nooit make-up, alleen naar een bruiloft ? Maar die mintgroene kleurtjes hebben mijn hart dus echt gestolen!

  Beantwoorden
 8. Gwendolyn
  8 mei 2017 at 11:37 (7 jaar ago)

  Prachtige kleuren! Ben/was op zoek naar precies zo’n mintgroene kleur…
  Volgende keer in Amsterdam maar een bezoek brengen aan inglot!

  Beantwoorden
 9. hillybillybeauty
  8 mei 2017 at 12:01 (7 jaar ago)

  Wow, dit ziet er echt gaaf uit! Ik heb nog niets van Inglot in mijn stash, als ik eens in Amsterdam ben ga ik zeker kijken.

  Beantwoorden
 10. Johanne
  8 mei 2017 at 12:42 (7 jaar ago)

  Ik ken de naam Inglot wel, maar weet er eigenlijk niet zo heel veel vanaf. Vind vooral die mintgroene kleur prachtig! Die peach kleur eigenlijk ook..

  Beantwoorden
 11. Maris
  8 mei 2017 at 12:51 (7 jaar ago)

  Mooi! Ik zou het met koper en roest kleuren vullen.

  Beantwoorden
 12. Rachel
  8 mei 2017 at 14:02 (7 jaar ago)

  Wat een intense kleur hier hou ik van! top

  Beantwoorden
 13. Esmeralda
  8 mei 2017 at 16:18 (7 jaar ago)

  Mooie kleuren! Heb ook nog niets van Inglot, maar ik gebruik dan ook niet zo vaak make-up. Toch wil ik in keer de winkel ?

  Beantwoorden
 14. Chantal
  8 mei 2017 at 21:55 (7 jaar ago)

  Gaaf al die kleuren. Zelf ben ik wat terughoudend met kleur, maar voor shoots pak ik meestal wel uit.

  Beantwoorden
 15. Lara
  8 mei 2017 at 23:21 (7 jaar ago)

  Ik kende het merk nog niet, maar wat een mooie zomerse kleuren!

  Beantwoorden
 16. Gabriëlle
  9 mei 2017 at 12:38 (7 jaar ago)

  Wat een gave kleuren! En fijn dat Inglot weer terug komt in Nederland ?

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.