Soms gaan dingen fout en soms gaan ze heel fout. Hierdoor kon ik niet meer mijn blogs uit schrijven en geen foto’s meer bewerken. Iets wat toch wel nodig is als je een blog wilt onderhouden. Vandaag vertel ik jullie even kort wat er was gebeurt en hoe we nu verder gaan!

Wat was er gebeurt?

Ik denk dat het z’n 1.5 maand geleden was dat ik als eerste mijn telefoon liet vallen. Nu doet die het nog gewoon maar we gaan het niet over de staat van mijn beeldscherm hebben. Een paar dagen later hield het beeldscherm van mijn laptop er mee op. Wat er gelijk voor zorgde dat ik mijn foto’s niet meer van mijn camera kon halen en niet meer normaal mijn blogs kon schrijven.

Het budget voor een nieuwe laptop is er even nog niet en dat maakte dit alles tot een probleem. Na van alles geprobeerd te hebben met snoertjes en een extern scherm, want ja behalve mijn beeldscherm deed de rest van de laptop het gewoon nog, mocht het niet baten. Het ging niet lukken om aan het werk te gaan met mijn eigen laptop.

Maar Lotte hoe ben je nu online dan? Ik heb een hele lieve buurman die mij uit de brand heeft geholpen en waarvan ik zijn laptop mag lenen zodat ik gewoon mijn blogs kan schrijven en mijn foto’s kan bewerken. Want ondanks ik bloggen echt alleen een hobby voor mij is, heb ik wel samenwerkingen lopen die nu niet online konden komen.

Wat gaat er nu gebeuren?

Van alles wat er nu gaat gebeuren ga jij niet super veel merken. Ik ga hard aan het werk om alles weer lopend te krijgen zodat jij weer rustig mijn blogs kan lezen. Wat er de komende 2 weken misschien wel het geval is dat er iets meer samenwerkingen online zullen komen. Dit is vooral omdat die samenwerkingen dus zijn blijven liggen en nu even voorrang hebben op alle andere content.

Voor vandaag was dit eigenlijk alles wat ik erover kan zeggen. Heb jij vragen of misschien gewoon een mededeling over dit alles? Laat het dan achter in de comments.

Follow
JouwBox

1 Comment on Terug van weggeweest!

  1. Rachel
    4 mei 2019 at 16:01 (5 jaar ago)

    Wat een mega pech heb je dan gehad zeg, gatverdarrie… veel succes met alles!
    En nog een fijn weekend verder <3

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.