Invisidry ShampooSinds mijn haar paars is, is droogshampoo mijn beste vriend. Je snapt dan ook wel dat ik heel blij was toen ik te horen kreeg dat ik de Invisidry Shampoo van Maria Nila mocht proberen. Een droogshampoo die onzichtbaar is en je kleur beschermt klinkt als muziek in mijn oren. Maar is die echt zo fijn als dat ik van tevoren dacht?

Maria Nila

Invisidry ShampooMaria Nila is een 100% vegan en dierproefvrij merk uit Zweden met ingrediënten van hoge kwaliteit. Ze hebben dan ook certificaten van PETA, Leaping Bunny en The Vega Society. Maar daar stoppen ze nog niet, bij elk verkocht product wordt er geïnvesteerd in het planten van bomen. Maria Nila werkt samen met Zeromission en Plan Vivo. Ook ondersteunen ze het project Taking Root.

Qua lijnen en producten doet Maria Nila het echt even anders dan andere merken. Waar de meeste merken ons een product aanbieden voor gekleurd haar, kan je bij Maria Nila kiezen voor producten die speciaal zijn voor jouw haartype en jouw haarkleur. Dit scoort bij mij 100 pluspunten gezien goede verzorging voor paars haar lastig is te vinden.

Invisidry Shampoo

De Invisidry Shampoo is een poederspray die je vette haren direct verfrist, volume en stevigheid geven aan je haar. Ik ben altijd voorzichtig met deze claims omdat elk haar anders is en wat voor mij werkt hoeft voor jou niet te werken. In dit geval werkt het voor mijn haar echt heel goed.

Nu wordt mijn haar niet heel snel vet maar het is gewoon fijn om het tussen wasbeurten even op te frissen. Ook heb ik van mezelf best veel volume maar ik kan vertellen dat ik na het sprayen van deze droogshampoo meer volume heb in mijn haar. Iets wat niet altijd gewenst is gezien ik dan toch moet proberen mijn haar minder volumineus te krijgen.

De Invisidry heeft een hold factor van 1 en hierdoor worden je haren niet zo stug als dat je normaal kan ervaren met een droogshampoo. En deze droogshampoo is geschikt voor licht en donker haar! Hij is namelijk kleurloos. Ook bevat het geen parabenen en sulfaten.

Het puntje waardoor ik verkocht was is het ColorGaurd Complex. Dit is een mix van ingrediënten die samenwerken om bescherming te bieden tegen kleurverlies. Deze mix van ingrediënten zorgt er ook voor dat je haar is beschermd tegen hitte en UV-stralen.

Werking

De Invisidry is heel makkelijk in gebruik. Even goed je haar door borstelen en dus bus goed schudden voor gebruik. Spray in je haar aanzet van ongeveer 15cm afstand even inmasseren en haar stylen naar wens.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lotte Kirsten (@beautifuldisasternl) op

Voor ik deze foto ging nemen had ik mijn haar op gefrist met de Invisidry Shampoo. Ik ben daarna wel nog even met een styltang door de bovenkant van mijn haar gegaan omdat ik net wat te veel volume in mijn haar had, haha.

Ik was zelf mijn haar 1 á 2 keer per week omdat ik anders echt jeuk op mijn hoofd krijg. Nu is deze routine voor mij ook perfect nu mijn haar paars is omdat de kleur zo een stuk langer mooi blijft. Droogshampoo is dus wel echt een dingetje wat ik in mijn badkamer nodig heb. En deze van Maria Nila is echt heel fijn. Geen wittige waas in mijn haar na aanbrengen, mijn haar is duidelijk minder vettig, heeft een stuk meer volume (ook al is dat in mijn geval niet echt nodig) en hij ruikt echt super lekker.

Het enige nadeel wat ik kan bedenken is de prijs, hij kost namelijk €21.95 voor 250ml. Al moet ik er wel heel eerlijk bij zeggen dat ik voor mijn gevoel langer met deze bus omdat ik minder nodig heb voor effect.

Wil jij de Invisidry shampoo van Maria Nila zelf proberen? Neem dan even een kijkje op de website van Haarspullen.nl hier vind je de Invisidry en alle andere producten van Maria Nila.

Welke droogshampoo vind jij fijn?

Follow
JouwBox
Deze review bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet! Lees er meer over in mijn disclaimer.

1 Comment on Invisidry Shampoo | Maria Nila review

  1. íngrid
    12 maart 2019 at 20:48 (5 jaar ago)

    hij klinkt heel fijn maar vind hem wel erg duur als ik eerlijk ben

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.