30 days of make-up
Ondanks ik van verandering hou en het liefst zo vaak van gedachten verander als ik wil, ben ik toch erg gehecht aan mijn (redelijk) vaste make-up routine. Mijn basis verandert nog wel is maar voor ieder ander ziet dat er hetzelfde uit als normaal. Mijn oogschaduw daarentegen is negen van de tien keer oranje. Qua opbouw verandert het nog wel is een beetje maar niet extreem veel. Komende maand wil ik 30 days of make-up doen om meer uit mijn eigen comfort zone te stappen. Dit zal wat veranderingen meebrengen en vandaag vertel ik daar wat meer over.

30 Days of Make-up

Al jaren gaat deze challenge over het internet en ik heb ook al echt heel vaak geroepen dat ik het ga doen, maar ik heb het eigenlijk nog nooit gedaan. Morgen is het zover, ik ga 30 dagen mezelf elke dag opmaken in een thema en daarvan een foto op Instagram plaatsen. Ik zal elke weer een update hier op de blog plaatsen met de looks die ik heb gemaakt. Maar wil jij ze als eerste zien? Dan zou je me toch moeten gaan volgen op Instagram ♥.

En als deze 30 dagen mij bevallen maak ik er misschien wel 100 dagen van!

Wat gaat er dan veranderen?

Een tijdje terug schreef ik al over de metamorphose die mijn feed was ondergaan. En ik ben nog steeds heel blij met hoe het er uit ziet en het werk wat ik erin heb gestopt. Maar als ik deze challenge wil gaan doen moet ik of mijn upload ritme veranderen naar drie foto’s per dag. Wat ik erg veel vind dus dat viel al af. Of ik hou mijn ritme op twee foto’s per dag maar ik verander mijn feed.

Nu snap je natuurlijk wel dat het de laatste optie is geworden! Ik ga nu als nog meer uploaden dan dat ik al deed. Want afgelopen tijd kwam er op zaterdag en zondag in plaats van twee foto’s maar een foto online. Als ik mijn feed netje wil houden moet dit toch ook naar twee gaan.

Heel wat werk heb ik gecreëerd voor mezelf. Maar ik heb er zin in! Jij ook?

Follow

2 Comments on 30 days of make-up | stepping out of my comfort zone

 1. Rachel
  30 april 2018 at 10:20 (6 jaar ago)

  Wat een mooie foto’s en leuk dat je dit gedeeld hebt!

  Beantwoorden
 2. Lotje
  30 april 2018 at 12:55 (6 jaar ago)

  Wauwie! Je foto viel me laatst op Instagram ookal op, super mooi!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.