British Rose
Met alle make-up en reinigingsproducten die ik de laatste tijd op mijn huid smeer heeft mijn huid wat extra liefde nodig. Ik heb al een hele vochtarme huid en het constant reinigen omdat ik make-up looks aan het uitproberen helpt niet echt mee. Om extra hydratatie aan mijn huid toe te voegen gebruik ik de British Rose Fresh Plumping mask. Ik ben pas aan mijn tweede potje begonnen en vond het tijd voor een review!

Het masker

Het British Rose Fresh Plumping mask beloofd je huid te kalmeren, verzachten, verstevigen en te
hydrateren. Hij is 100% vegan en natuurlijk dierproefvrij. Het is een gelmasker en hierdoor is die lekker verkoelend. Met oog op de hopend komende warme dagen is het ook een aanrader om hem in de koelkast te bewaren voor extra verkoeling.

Ingrediënten

British RoseDit masker is geïnspireerd door oude Europese badrituelen en bevatten echte rozenblaadje, rozenbottel olie en aloë vera. Bevat geen parabenen, paraffine, siliconen of minerale oliën.

De rozenblaadjes komen van hand geplukte rozen uit het Engeland en herstellen het vochtgehalte in de huid. De aloë vera is biologisch community trade en komt uit Mexico, deze is kalmerend en verzachtend voor de huid. De rozenbottel olie is koudgeperst en afkomstig uit Chili, deze zit vol met Omega 3 en 6 die helpen je huid te verstevigen. Klinkt allemaal fijn of niet?

Alle ingrediënten:

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Propanediol, PPG-26-Buteth-26, PEG-32, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Alcohol Denat, Phenoxyethanol, Carbomer, Rosa Gallica Flower Powder, Parfum/Fragrance, Sodium Hydroxide, Caprylhydroxamic Acid, Rosa Canina Fruit Oil, Methylpropanediol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Disodium EDTA, Rose Extract, Benzyl Salicylate, Menthoxypropanediol, Limonene, Citronellol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, CI 14700/Red 4.

Mijn Mening

British RoseIk hou van dit masker, dat was op zich in het begin van dit artikel wel duidelijk toen ik vertelde dat ik aan mijn tweede potje was begonnen. Wanneer mijn huid het wat zwaar heeft met mijn gekke acties qua make-up, geeft dit masker mij echt een kleine boost. Mijn huid is na gebruik inderdaad meer gehydrateerd, zacht en mee gekalmeerd. De verstevigende werking merk ik weinig van maar goed dat heeft mijn huid ook nog niet echt nodig, haha.

Heb jij een beetje een gestreste huid of net als mij een vochtarme dan is dit masker zeker geschikt voor jou! Maar zoek je iets wat je huid wat verkoelt, verzacht en/of kalmeert is dit masker ook zeker geschikt.

Het potje bevat 75ml en kost 20€. Wanneer je kijkt naar zakjes met maskers bevatten die vaak zo een 10ml. Je kan dus theoretisch zeven á acht keer met dit potje doen. Dit komt uit op 2.50€ per keer. Qua prijs is dit vergelijkbaar is met een kant en klaar masker van bijv. Dr van der Hoog.

Heb jij al wel is een masker van The Body Shop geprobeerd?

Follow

4 Comments on British Rose Fresh Plumping Mask | The Body Shop

 1. Lotje
  1 mei 2018 at 12:47 (6 jaar ago)

  Klinkt goed! Fijn dat ie ook lekker verkoelend is!

  Beantwoorden
 2. Julie
  1 mei 2018 at 14:40 (6 jaar ago)

  Ik heb dit masker ooit als sample geprobeerd en vond het zeker niet verkeerd! 🙂 Fijn dat je al aan je tweede potje begonnen bent!

  Beantwoorden
 3. Rachel
  1 mei 2018 at 23:42 (6 jaar ago)

  Klinkt erg goed.. ohhh je hebt mij nieuwsgierig gemaakt

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.