Shine Bright
Ja ik heb het weer aangedurfd! Na het vorige bubbel masker wat ik echt niet fijn vond, dacht ik dat het slim was om een andere versie te gaan proberen. De vorige was een vloeibaar goedje wat ik op mijn huid moest smeren en vandaag is het een sheet mask, dus misschien is de Shine Bright van de primark wel fijn?

Shine Bright

Ps.. is het beautymerk van de Primark dus voor we beginnen zijn mijn verwachtingen al niet extreem hoog. Ondanks ik weet dat er voor weinig geld toch echt wel fijne maskers zijn, heb ik er al zat geprobeerd die wat minder fijn zijn.

Wanneer je de voorkant van het Shine Bright masker leest zou er charcoal in moeten zitten. En hij claimt je huid reinigen en stralender maken.

Het masker

Shine Bright
Voor je het masker uit het zakje haalt moet je goed over het zakje wrijven om de ingrediënten te mixen. Daarna maakte ik hem open en haalde ik hem uit de verpakking. hij was al wat aan het bubbelen, wat ik niet had verwacht en dit maakte het wat lastig om hem uit te vouwen en op mijn gezicht te leggen.

Shine Bright
Na paar minuten klieren lag die eindelijk goed en ging die nog meer bubbelen. Conclusie, ik vind het bubbelen nog steeds niet fijn of het nu een vloeistof op mijn huid is of een sheet masker haha. Het masker was vochtig maar niet te vochtig en de vloeistof bleef dus goed in het masker zitten en liep niet van mijn gezicht af.

Ingrediënten


Erg jammer dat de fruitextracten bijna onderin staan. En helemaal aan onderin pas de charcoal. Wat dus hun claim dat het daardoor je huid reinigend en stralender maakt geheel teniet doet. In het midden staat parfum wat dus hoger staat als de zogenaamde werkende ingrediënten.

Mijn mening

Het moment dat ik de ingrediënten las voor ik aan het masker begon was ik er eigenlijk al klaar mee. Maar ik had hem toch al gekocht dus heb ik het braaf geprobeerd. Het bubbelen is nog steeds mijn ding niet. Na gebruik voelt mijn huid niet droog maar ook niet gehydrateerd en heeft dus zeker verzorging nodig. Van het reinigende en stralende deel zie ik weinig terug.

Net als het andere bubbel masker is dit leuk om een keer te proberen, maar doet het vrij weinig. En ik moet is gaan leren dat als ik het ene niet fijn vind voelen dat een masker met hetzelfde effect natuurlijk hetzelfde gevoel geeft en het nog steeds niet fijn is. Al moet ik wel zeggen dat het gevoel minder was. Wat denk ik door de stof komt die er tussen zat en de meeste bubbels aan de voorkant zaten.

Heb jij al wel is een bubble masker geprobeerd?

Follow

2 Comments on Shine Bright | Ps… Bubble Sheet mask

 1. Nicole Orriëns
  26 april 2018 at 11:29 (6 jaar ago)

  Nee, nog nooit. En als ik het zo lees hoef ik aan deze versie mijn geld ook niet uit te geven. Dank voor de eerlijke review!

  Beantwoorden
 2. Bianca
  26 april 2018 at 12:32 (6 jaar ago)

  Hier heb ik vanmorgen mee in mijn handen gestaan, maar gelukkig niet gekocht. Ik vind zelf het Bubble masker van Glamglow wel fijn om te gebruiken, al zijn die bubbels vaak vooral voor de “social media show” 🙂

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.