Amsterdam shoplog
Vorige week donderdag was ik in Amsterdam voor twee persevents en omdat mijn mini goed opgevangen was thuis kon ik nog even winkelen. Ik heb me redelijk ingehouden tijdens het winkelen. Het meeste wat ik heb gekocht komt bij de Primark vandaan maar ik heb ook nog wat andere dingetjes gekocht! Tijd voor een Amsterdam shoplog.

NYX, Urban Decay & Real Techniques

Amsterdam shoplog
Als eerste gingen we naar de NYX store omdat ik een nieuwe poeder foundation nodig had. Ik vind poeder met het warme weer namelijk wat fijner op mijn huid liggen. Ook gingen we even langs de ICI Paris waar we van de dames van Urban Decay een touch up kregen en ik kocht een mini versie van de All Nighter setting spray. Na nog heel wat winkels te hebben gezien besloot ik dat ik een nieuwe complexion sponge van Real Techniques wilde hebben, dus die heb ik ook nog even gehaald bij de Etos.

Primark

Amsterdam shoplog
Ik heb me bij de Primark heel goed ingehouden want naast de spulletjes die ik jullie laat zien heb ik alleen nog een pyjama en sokken gekocht. Het eerste wat ik in mijn mandje deed waren deze maskertjes uit de nieuwe K*Pop lijn en de haarband. Dit soort haarbanden vind ik echt super fijn om, om te hebben als ik een masker op mijn gezicht heb. Maar hij is ook gewoon schattig en perfect voor mijn foto’s


Op richting de make-up. Hier kocht ik deze nepwimpers, een oogschaduw palette en een loose highlighter. De highlighter is het enige product wat ik al gebruikt heb en ik kan zeggen dat die echt prachtig is! En ik ga een review schrijven van dit palette dus betere foto’s komen snel!


Technisch gezien heb ik deze wimpers niet in Amsterdam gekocht, maar ze zijn wel van de Primark dus ik deel ze toch even! Dit zijn de Deluxe en de Glam Lashes. Deze zijn wat duurder als de andere wimpersetjes namelijk 6€ per stuk maar qua kwaliteit voelen ze veel duurder aan. Ik heb van deze alleen de bovenste set pas gedragen en ik ben echt fan!


Hier heb ik de Glam Lashes in Milan op mijn ogen zitten en de loose highlighter gebruikt. Ik ben echt super benieuwd naar de andere sets!

Tot zover mijn Amsterdam shoplog, ik heb me toch nog best ingehouden! Heb jij nog tips voor mij voor de volgende keer?

Waarvan zou jij een review willen zien?

Follow

Ik ging deze dag ook naar de Pink Press lunch van Care Cosmetics lees er hier meer over!

3 Comments on Amsterdam shoplog | O.a. Primark, NYX & Urban Decay

 1. Marion Stam
  26 april 2018 at 08:21 (6 jaar ago)

  Ik ben altijd wel benieuwd naar de werking van de maskertjes.Want verder heb ik niet zoveel met beautyproducten.

  Beantwoorden
 2. Laura / fitfunfab.nl
  26 april 2018 at 10:08 (6 jaar ago)

  Ben wel benieuwd naar die maskertjes! Ik vind er altijd zo veel verschil in zitten, de ene vind ik heel fijn en de andere helemaal niet. Deze heb ik nog nooit geprobeerd.

  Beantwoorden
 3. Eke
  26 april 2018 at 19:07 (6 jaar ago)

  Wat een fijne items heb je gescoord! Ben heel benieuwd naar de lashes, ziet er veelbelovend uit!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.