Pink PressAfgelopen donderdag heb ik samen met Tamara Amsterdam onveilig gemaakt. We begonnen bij het Lifestyle Lab van MissPublicity en daarna gingen we door naar de Pink Press lunch van Care Cosmetics. Vandaag wil ik jullie meer vertellen over alle nieuwe producten van Matis en Pupa Milano. Ben jij klaar voor alle mooie nieuwigheidjes ♥

De lunch

Pink Press

De Pink Press lunch was bij Mama Kelly, en even voor we verdergaan hun interieur is redelijk gelijk aan mijn woonkamer alleen wat rozer. Dus ik houd mij aanbevolen mochten ze ooit dingen wegdoen haha. Bij binnenkomst kregen we een heerlijke alcoholvrije cocktail met daarin Matiskin een beauty supplement wat dit is en doet kom ik zo op terug. Tussen de presentaties door hadden we een heerlijke lunch. Je kon een paar dagen voor de Pink Press lunch kiezen uit het menu. Ik heb zelf kreeft gegeten als hoofd en een sticky toffee als dessert. Maar je kon ook kiezen uit kip, vegetarisch en als dessert kon je ook kiezen uit de cheesecake. Alles was super lekker en ik wil Care Cosmetics en Mama Kelly daarvoor bedanken!

Care for Life

Als eerste kregen we een presentatie over Care for Life. Care for life heeft als doel het leed te verzachten van kinderen met een ziekte of handicap. Je kan hierbij denken aan medische ondersteuning. Maar ook ondersteuning met school denk hierbij aan bijlessen of schoolbenodigdheden. Erg belangrijk om betrokken te blijven bij dingen zoals school. Ik ben zelf heel ziek geweest toen ik 14 was en tijdens mijn revalidatie kon ik ook nog niet naar school en ondanks ik het toen niet waardeerde ben ik toch erg blij dat in het revalidatiecentrum een soort van klaslokaal was waar we les kregen naast onze revalidatie.

Maar Care for Life laat ook mooie wensen uitkomen. Al het voorgaande is natuurlijk al heel fijn dat er hulp is wanneer je het nodig hebt, maar hoe fijn is het als je als kind ook echt weer kind kan voelen in plaats van patiënt. De wensen die ze uit laten komen laten deze kinderen zich ook zo voelen.

Als mama van een klein jongetje ben ik erg blij dat er mensen zich vrijwillig zo inzetten om deze kinderen zo te helpen. Ik wil jullie dan ook vragen om is op de website te gaan kijken en eventueel te doneren.

Matis

Pink PressOok bij Matis hebben we heel wat informatie gekregen. Maar omdat ik de Matiskin al heb genoemd laten we daar is mee beginnen. Matiskin is een vloeibaar beauty supplement. Hyaluronzuur, collageen en vitamine C. Hyaluronzuur zorgt voor hydratatie, collageen tegen een slappe huid en rimpels en vitamine C is een goede anti-aging. Ik moet zeggen dat ik het erg lekker vond en ik groot fan ben van de ingrediënten. Een lekkere manier om je huid te verzorgen!

Pink Press
Ook hebben we het even gehad over de Cell Expert. Dit is een beauty elixir dat dankzij het actieve bestanddeel Matistem CC™ de stamcel productie van de huid beschermt door de celvernieuwing van de opperhuid te stimuleren. Heel kort door invloeden van buitenaf kan je huid versneld verouderen. Matistem CC™ is een actief bestanddeel met plantaardige stamcellen verkregen uit de witte roos. Deze stamcellen laten in contact met je huid actieve werkstoffen vrij die beschermen het gebied rond je huidcellen en ze zijn instaat het verjongingsproces van je huid in gang te zetten.

Ook nieuw is de Réponse Délicate een lijn voor de gevoelige huid. De producten uit deze lijn bevatten een biotechnologisch complex genaamd Microbiotech. Deze zorgt voor de bescherming en biostimulatie van het natuurlijke afweermechanisme en versterkt de huidbarrière. Dit zorgt ervoor dat je huid zachter aan zal voelen.

Pink PressOok bevatten het Sensimelting Mask en de Sensimilk Toner saffraanbloem. Deze bloem is erg kalmerend en ontspannend voor de huid. Ook heeft die anti-stress eigenschappen want ik persoonlijk wel een goed plan vind voor mijn huid, haha.

Pupa Milano

Pink PressPupa Milano heeft een hoop mooie nieuwe producten uitgebracht. Om te beginnen de nieuwe Limited zomer collectie “Summer in L.A.”. Met de prachtige fel gekleurde verpakkingen is deze lijn geïnspireerd op de flair en energie van de Californische levensstijl. De oogschaduws hebben een soort van holografische glitter waardoor je het effect van bewegende kleuren zal hebben. De lipsticks zijn qua kleur lekker fel en zijn demi-matte. Een cushion blush en highlighter. Multiplay oogpotloden in mooie warme tinten en nagellak die perfect past bij je lippen.

Pink PressAls dit niet genoeg is bracht Pupa naast de limited zomercollectie nog meer uit. Waaronder de nieuwe Extreme Cover foundation. Deze formule is super geconcentreerd waardoor die met minimaal product extreem dekkend is maar de huid niet zal afsluiten. De finish is matte maar door de verzachtende wassen die erin zitten totaal niet droog. En hij ruikt nog eens super lekker!

Pink PressVan plan te gaan zwemmen en toch iets leuks op je ogen willen hebben. Dat kan nu met de Made to Last liquid eyeshadow. Prachtige metallic kleuren waarvan ik met 100% zekerheid kan vertellen dat ze waterproof zijn, ik had ze namelijk op mijn hand gesmeerd en in de avond na het douchen zaten ze er nog steeds. Met twaalf kleuren zit er vast ook voor jou wel een kleur bij.

Nog meer oogschaduw! We kennen allemaal de Pupa Vamp! mascara wel er is nu ook Vamp! Extreme oogschaduw en ik kan wel een dansje doen zo gaaf zijn ze. Het is een gebakken poeder die aanvoelt als een cream en ook deze is weer waterproof! Een metallic finish en super gepigmenteerd! Er zijn zes kleuren en eigenlijk wil ik ze allemaal, haha.

De goodie bag

Na de Pink Press lunch kregen we een goodiebag mee naar huis zodat we wat dingetjes kunnen testen en jullie nog meer kunnen vertellen. Benieuwd wat er in zat?

Van Matis heb ik meegekregen een liquid stick van de Matiskin en Sensimilk Toner uit de Réponse Délicate lijn. Ik ga de toner goed testen en dan komt er nog een review online, ik ben echter op dit moment toevallig net een andere toner aan het testen dus het kan zijn dat dit even kan duren.

Van Pupa heb ik twee producten gekregen uit de Summer in L.A. lijn. De holo eyeshadow in de kleur 001 Long Island en de lipstick in de kleur 002 Spritz. Beide prachtige producten die je komende week terug zal zien komen in een look! Ik moet sowieso even zeggen dat toen ik zag welke kleur lipstick ik had gekregen, ik een dansje deed. Zoals jullie weten heb ik een mini obsessie met oranje tinten en deze past mooi in mijn collectie!

Zouden jullie vaker zo een uitgebreid event verslag willen lezen zoals deze over de Pink Press lunch?

Follow

6 Comments on Pink Press Lunch | Care Cosmetics

 1. Yara
  21 april 2018 at 15:48 (6 jaar ago)

  Ooh wat een leuke press lunch! Mama Kelly ziet er zo leuk uit!
  Liefs,
  Yara

  Beantwoorden
 2. Daisy de Vos Burchart
  21 april 2018 at 20:14 (6 jaar ago)

  Wat een leuk verslag! Wat een mooie producten ook! Pupa ken ik wel! Matis kende ik niet!

  Ja, dit soort event verslagen zijn altijd leuk om te lezen!

  Beantwoorden
 3. Silkeblogs
  21 april 2018 at 22:12 (6 jaar ago)

  Wauw, deze producten zien er zo prachtig uit! Het ziet er een fantastisch event uit =D

  Beantwoorden
 4. Renata
  22 april 2018 at 11:38 (6 jaar ago)

  Wat leuk zo een lunch te krijgen en dan nog een geschenkje op het einde – inderdaad fantastisch dat er nog mensen zijn die zich inzetten om anderen te helpen 🙂

  Beantwoorden
 5. MC Kleuver
  23 april 2018 at 17:06 (6 jaar ago)

  Dit klinkt als een goed verzorgd evenement. Ook fijn dat als je wil zwemmen, dat je dan met die lipstick dat gewoon kunt gaan doen.

  Beantwoorden
 6. Jouvence
  23 april 2018 at 18:51 (6 jaar ago)

  Wat een mooie merken allemaal, ziet er goed uit. De inhoud van de goodie bag maakt me ook enthousiast!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.