Oranje
Het is bijna koningsdag en dat betekent dat iedereen weer in oranje de straat op gaat. Ik heb niet echt oranje kleding en dat komt mijn huis ook niet in. Maar oranje make-up kan ik geen genoeg van krijgen! Daarom vandaag mijn favoriete oranje make-up producten.

Lipstick

Oranje
Ik heb meerdere lipsticks met een oranje tint maar ik vind zelf deze 3 het mooiste en het fijnste op mijn lippen. Dit is een lipstick van MAC met een amplified finish in de kleur Vegas Volt, een Sleek LipVip met een semi-matte finish in de kleur Guest List en een Matt Shaping lipstick van Pupa Milano deze is meer matte dan de Sleek lipstick maar nog steeds niet helemaal matte.

Oranje
Van links naar rechts zie je hier Pupa Milano, MAC en Sleek. Qua lang houdend op de lippen is sowieso Pupa Milano het fijnste die blijft heel lang mooi zonder bij te werken. Qua kleur vind ik die ook fijn omdat het een wat warmere felle kleur is. Die van MAC is wat zachter in vergelijking met de andere maar nog steeds best fel op de lippen en die van Sleek is qua kleur prachtig en erg romig van textuur maar heeft gewoon wel wat meer bijwerking nodig over de dag heen.

Potloden

Oranje
Tot mijn verbazing heb ik maar twee oranje potloden in mijn collectie en ik gebruik eigenlijk bijna altijd dezelfde. Degene die ik het meeste gebruik is de linker, deze is van Sleek in de kleur Pumpkin 296 en kan gebruikt worden op de ogen en op de lippen. De andere is wat moeilijker te krijgen want deze is van het merk Trend it up in de kleur 050 en deze is alleen te koop in de DM in Duitsland. Deze is trouwens alleen voor op de lippen.

Oranje
Links is de swatch van Sleek een prachtige fel gekleurde oranje die goed past bij de komende koningsdag. Rechts is Trend it up een wat warmere kleur maar nog steeds erg mooi.

Oogschaduw

Ik heb echt veel oranje oogschaduw, wat ik nu ga laten zien is lang niet alles maar dit zijn de palettes die ik het fijnste vind en/of het makkelijkste nog te kopen zijn in de korte tijd tot koningsdag

Primark & MUA

OranjeOp deze foto zie je het Bronze Shade & Shimmer palette van Primark, ik kan je niet vertellen of deze heel fijn is maar de swatches voelen heel fijn. Hij kost maar 6€ en mocht je in de buurt van een Primark wonen ook makkelijk te verkrijgen. Het andere palette is van MUA in de kleur Fire Fixen en ik vind deze qua prijs kwaliteit verhouding heel fijn. En hij is te koop bij de Kruidvat, let wel op niet elke Kruidvat heeft een MUA stand.

Oranje
Beide hebben twee oranje tinten in het palette zitten. De twee linker swatches komen uit het MUA palette. Dit is een shimmer en een matte. Gebruik je liever alleen matte tinten dan kan je beter gaan voor het Primark palette.

NYX & Zoeva

Oranje
Nyx en Zoeva hebben beide super fijne palettes, niet heel gek dus dat je ze in dit lijstje tegen zal komen. Zoeva is tegenwoordig gelukkig wat makkelijker te verkrijgen. Ik heb meerdere palettes van Zoeva maar het Warm Spectrum palette is de enige die ik heb met een oranje tint er in, er zijn wel andere. Mijn favoriete mini palette is van NYX dit is een Full Throttle palette in de kleur Color Riot. De twee palettes die ik heb genoemd zijn beide te koop en/of te bestellen bij Douglas.

Het laatste palette van deze foto is ook van NYX. Dit is het Ultimate Multi Finish shadow palette in Warm Rust. Deze is (nog) niet te koop bij Douglas dus mocht je in de buurt van een NYX store wonen is die makkelijk te krijgen anders is het op kort termijn wat lastig.

Oranje
Van links naar rechts; eerste swatch Zoeva, tweede swatch NYX Color Riot en laatste drie swatches NYX Warm Rust. Wil je graag een warme tint oranje dan raad ik het palette van Zoeva aan. Liever wat fellere kleur oranje ga dan zeker voor Color Riot. Of heb je liever wat meer verschillende finishes van een kleur, dan is Warm Rust zeker jouw palette.

Morphe

Oranje
Mijn meest gebruikte palette is toch echt wel de Morphe 35O. Prachtig palette met veel oogschaduws die voor veel verschillende looks bruikbaar zijn. Maar ook vier prachtige oranje tinten.

Oranje
Felle, zachte, koele of warme tinten ze zitten allemaal in dit palette. Fijne hiervan vind ik dat ik met deze kleuren steeds iets anders kan doen en dus nooit saai wordt.

Looks

Oranje
Deze looks heb ik niet speciaal voor deze blog gemaakt. Deze zijn eerder al op mijn Instagram verschenen. De linker look is mijn laatste geweest hier heb ik op mijn ogen het Full Throttle palette in Color Riot van NYX gebruik. Op mijn lippen heb ik de Pupa Milano lipstick.

De middelste foto is het oudste voor deze heb ik het Morphe 35O palette gebruikt en op mijn lippen zit Vegas Volt van MAC. Volgens mij heb ik voor de laatste foto ook het Morphe palette gebruikt maar ik weet het niet meer zeker dus pin me er niet aan vast, haha.

Ik hoop dat jullie zo genoeg inspiratie hebben voor koningsdag! Ik probeer komende dagen nog een oranje look speciaal voor Koningsdag op Instagram te plaatsen. Dus vergeet niet om me daar te volgen voor meer inspiratie β™₯

Ga jij voor een oranje look deze koningsdag?

Follow

2 Comments on Oranje Boven | favoriete oranje make-up

 1. Soofblogt
  26 april 2018 at 08:55 (6 jaar ago)

  Wauw, wat een mooie producten! De looks vind ik heel erg leuk voor koningsdag.

  Beantwoorden
 2. Fleur
  26 april 2018 at 23:44 (6 jaar ago)

  Ik vind de eerste look erg mooi! Leuk om ook je make-up aan te passen aan het oranje thema

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.