droogshampooDroogshampoo is iets wat niet kan missen in mijn badkamer. Zonder kan ik echt niet functioneren. Ik kan mijn haar maximaal drie keer in de week wassen anders blijft er niks van over. Om het toch fris te houden is droogshampoo ideaal en mijn beste vriend. In januari kocht ik deze twee exemplaren van Balea. Tot een maand terug stonden ze stoffig te worden in mijn kast, iets met een te grote voorraad. Tijd voor een review!

Normaal gebruik ik altijd de droogshampoo van Colab. Die kocht ik om de leuke verpakking een keer in de aanbieding. En sinds de eerste dag dat ik die gebruikte was ik om. Dit was de eerste droogshampoo die lekker rook, niet speciaal voor donker haar was maar ook geen witte waas achter liet en hij deed precies wat die moest doen.

Toen ik in de DM liep en deze twee droogshampoos zag staan moest ik aan de Colab flessen denken en ondanks mijn nog staande voorraad nam ik ze toch mee. Maar zijn ze net zo fijn?

Sweet Melon

droogshampooVan de twee geuren is deze geur mijn favoriet. Hij is licht zoet en niet te overheersend. De spray is gelijkmatig en makkelijk te verdelen over mijn haar en laat geen witte waas achter. Wel heb ik meer product nodig voor gewenst resultaat dan wanneer ik mijn Colab spray gebruik.

Ingrediënten:

Butane, Propane, Alcohol Denat, Oryza Sativa Starch, Cetrimonium Chloride, Parfum.

Tropical Coconut

droogshampooDuidelijk is ondertussen wel dat deze geur niet mijn favoriet is. Je ruikt duidelijk dat het naar kokos moet ruiken. Maar ik vind de geur vrij chemisch en ik krijg vrijwel gelijk hoofdpijn van de geur. Toch heb ik hem plus/minus vijf keer gebruikt, omdat ik eigenwijs ben en graag mijn bevindingen met jullie wilde delen.

Qua werking is die echter gewoon gelijk aan de Sweet Melon. Dus als je deze geur wel fijn vind maakt het qua werking niks uit.

Ingrediënten:

Butane, Propane, Alcohol Denat, Oryza Sativa Starch, Cetrimonium Chloride, Parfum, Hexyl, Cinnamal, Linalool.

Mijn mening

droogshampooVoor de €1.95 die je per fles betaald is het echt een prima product. Maar in verhouding moet je twee keer zoveel product gebruiken om gewenst resultaat te krijgen. Hierdoor komt je qua prijs bijna gelijk aan een fles van Colab.

Mijn voorkeur gaat dus ook nog steeds uit naar Colab omdat ik minder product in mijn al droge haar spuit en ik vind de geuren van hun gewoon lekkerder.

Wel een groot pluspunt is dat de droogshampoo van Balea vegan is maar goed dat is Colab ook. Het is dus vooral welk product jouw voorkeur heeft. We hebben allemaal verschillend haar dus misschien zijn deze twee schattige flessen van Balea voor jou wel perfect!

Wat is jouw favoriete droogshampoo?

Follow

1 Comment on Sweet Melon & Tropical Coconut | Balea droogshampoo

  1. Teddy
    18 juni 2018 at 10:27 (6 jaar ago)

    Fijne review, ik kende deze droogshampoos nog niet!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.