Juli shoplog
Mijn favoriete bezigheid is en blijft shoppen. Afgelopen weekend was het eindelijk weer tijd om een keer goed te gaan winkelen. Mini had namelijk kleding nodig en ik moest even wat frustratie kwijt. En hoe beter je frustratie kwijt raken dan door make-up te gaan shoppen. Benieuwd naar mijn Juli shoplog?

HEMA

Juli shoplog
Als eerst kocht ik bij de HEMA drie van de nieuwe Mark my Lips en de Mark my Eyes markers. Ik heb er al een aantal geprobeerd en ik ben onder de indruk maar heb ook al wat nadelen gevonden. Hier komt zo snel mogelijk een review van!


Ook kocht ik eindelijk deze drie highlighters! Ik ga deze week kijken of ik hier mooie foto’s van kan maken en dan ga ik ze uitgebreid testen. Ik vind het vooral erg fijn dat ze alle drie best licht zijn en ik ze zonder probleem kan gebruiken.

Juli shoplog
Oke dit is niet alleen HEMA. De borstel komt uit de winkel Normal is die niet gaaf? Ik ben ook erg benieuwd naar de droogshampoo. Mijn haar is lastig dus kan niet wachten om hem te gebruiken, hij ruikt ieder geval erg lekker.

Normal


Net als de haarborstel komen deze producten bij Normal vandaan. Ik kan maskers sowieso slecht laten staan dus toen ik deze zag moest ik ze meenemen. En ik was al een tijdje opzoek naar het Delicious palette van W7. Bij de op=op hier hebben ze helemaal geen oogschaduw meer en ik wilde hem eerst in het echt zien voor ik hem kocht. Dat ik er dit weekend zo tegen aanliep moest dus zo zijn denk ik.

Yves Rocher

Juli shoplog
Mijn favoriete foundation komt van Yves Rocher. Ik probeer op het moment geen foundation te dragen dus ik was op zoek naar een lichte poeder. Toen ik langs de Yves Rocher winkel liep moest ik dus even kijken wat ze hadden en nam ik de Pure Light poeder in Beige mee. En toen ik naar de kassa liep viel mijn oog op deze gele mono die ik van Mini mee moest nemen. En als de goede mama die ik ben heb ik daar natuurlijk naar geluisterd!

Kruidvat


En mijn laatste beauty stop was de Kruidvat. Ik nam drie Reloaded oogschaduw palettes van Revolution mee. Van links naar rechts zie je; Iconic Fever, Newtrals 2 en Iconic Division. Kan niet wachten om hiermee te spelen.

Flying Tiger

Juli shoplog
De laatste dingen vallen niet onder beauty al zijn ze wel prachtig! Dit schaaltje had ik al gezien in de folder en moest ik gewoon hebben. En de ananas flesopener was maar 1€ dus kon ik echt niet laten liggen!

En dit was alles in mijn Juli shoplog, viel best mee toch? Soms moet je jezelf gewoon een beetje verwennen!

Van welk product zou jij graag een review willen zien?

Follow

1 Comment on Juli shoplog | Hema, Flying Tiger, W7, en meer!

  1. Tessa
    18 juli 2018 at 12:31 (6 jaar ago)

    Ben benieuwd naar je review over Mark my lips. Het ziet er interessant uit!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.