Bluxbox""
Afgelopen zaterdag stond een van mijn beste vrienden voor de deur, de pakketjes meneer! Die man brengt me altijd leuke cadeautjes, haha. Dit keer kwam die de Bluxbox brengen. Een box die voor mij net zo een grote verrassing is als voor de pakketjes meneer. Vandaag wil ik hem graag samen met jou unboxen. Welke goodies zitten er in en wat is de Bluxbox box nu precies.

Over Bluxbox

BLUX staat voor ‘Be Lux’.
Om de maand worden mooie boxen samengesteld met daarin acht tot tien producten, bestaande uit miniaturen en/of full size producten in de categorieën make-up, huidverzorging, haarverzorging en nagellak.

Bluxbox is een exclusieve samenwerking aangegaan met Nederlands meest bekende hair & make-up artist: Mari van de Ven! Hij helpt BLUX met het selecteren van de mooiste producten en uitleg geven over hoe je deze producten kunt gebruiken. Ook geeft BLUX elke editie een ‘Golden Ticket’ weg waarmee je kans maakt op een make-over van Mari van de Ven, super gaaf toch?! Als abonnee maak je sowieso iedere editie kan op deze prijs.

Je kan voor de BLUX box een abonnement afsluiten je betaald dan om de maand €29.95 en dan krijg jij ook een mooie box met acht tot tien prachtige producten bij jou thuis bezorgt zonder verzendkosten.

Bluxbox mei/juni

Op naar de inhoud van de mei/juni box!

Bluxbox
De eerste drie producten uit de box zijn Nivea verzorgende bodylotion mousse, Merci Handy Flower Power hand cream en Noble Isle Perry Pear shampoo. Super leuk deze bodylotion van Nivea ken ik nog niet en ik heb nog nooit eerder shampoo van Noble Isle geprobeerd. Leukste van de drie vind ik de hand cream van Merci Handy. Ik heb altijd hun desinfectie gel voor mijn handen in mijn tas zitten. Toevallig is de geur van deze hand cream mijn favoriete geur, haha.

Bluxbox
De volgende drie producten zijn in de categorie gezichtsverzorging, altijd goed! Van links naar rechts zie je Veracova micellair water, Noabay Equilibria face mist toner en van Vitamasques een sheet mask met tea tree.

We weten allemaal dat ik een obsessie met gezichtsmaskers heb. Een nieuw sheetmasker is dan ook altijd welkom en ik kende het merk Vitamasques nog niet! Zelfde geldt voor Veracova, een nieuw merk voor mij maar ik hou van micellair water om mijn gezicht te reinigen. Noabay ken ik al wel, ik vind dit een erg mooi merk. En met oog op de zomer ben ik heel benieuwd naar de werking van de facemist.

Bluxbox
We zijn nog niet klaar! Deze drie producten zijn make-up producten, ook altijd zeer welkom. Make-up heb ik sowieso nooit genoeg. Van Emite Makeup zit er een Precision Eye Pencil Cloc en de Diamond Heart Cream en van het merk Affect een Fix&Matte loose powder.

De Daimond Heart Cream heb ik in het verleden gehad maar ik kan me niet meer herinneren wat ik ervan vond. Ik kan hem ook nergens vinden dus ik ga hem gewoon opnieuw ontdekken! Het oogpotlood ken ik niet maar hij voelt heel zacht en heeft een mooie donkerbruine kleur. Altijd goed! Ik ga bekennen dat ik meestal gewoon talkpoeder als fixing poeder gebruik maar ik ben heel benieuwd naar deze Fix&Matte van Affect. Ik heb nog nooit wat van dit merk geprobeerd maar de poeder ruikt ieder geval erg lekker!

Bluxbox
We zijn nu toch echt bij het laatste product aangekomen! Van Diadermine zit er nog verpakking met de Lift+Direct Effect capsules. In het verleden heb ik wel is zoiets geprobeerd van een ander merk en die vond ik best wel fijn. Ik ga deze dus ook lekker testen!

Mijn Mening

BluxboxDit is de totale inhoud van de box! Ik vind de box echt zijn 29.95 meer dan waard. De boxen zijn allemaal hetzelfde en ik was eerst een beetje bang dat er producten in zouden zitten waar ik niks mee zou hebben. Maar ik ben echt blij verrast over de inhoud. Veel mooie merken. En een mix van merken die ik ken en die ik niet ken. Maar over al heb ik de meeste producten nog nooit geprobeerd!

De mei/juni box is nog te bestellen via de website van BLUX tot eind juni!

Van welk product uit deze BLUX box zou jij een review willen zien?

Follow

Deze review bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.